Oc geforce 8400 gs?

Pošto je moja Asusova kartica, dobio sam Asus Overclock tool i preko njega OC-am.
E sad koja je tvoja?

Nvidia geforce 8400 gs?
jel to mogu pomocu onog programa msi afterburner?
edit: slucajno sam upitnik stavio kod 8400gs....

Nvidia geforce 8400 gs?
Ako je MSI-jeva onda možeš
Koji je proizvođač same kartice a ne grafičkog čipa?
Asus, Gainward, XFX, Palit.....

Nvidia geforce 8400 gs?
e neznam, gdje da to pogledam?

Skini GPU'Z i pogledaj preko njega

Možeš ju klokati ali neznam kolko ti se to uopće isplati, jer ako se hoćeš igrati bolje skupi nekih 250-300kn i kupi recimo 9600gt. Ovak ova 8400 nije ni napravljena za igre nego za multimediju, gledanje filmova,...

ma znam da je srot, zato ju i pokusavam kolko tolko oc-at da bude bolja ako je moguce.
point of view(1acc) je proizvodac.
znaci onda nemogu afterburnerom?
btw:vec sam ju probao clockati afterburnerom i pokazujem mi core clock onoliko koliko sam ju klockao.....

jos jedna stvar, temperatura gpu-a mi je 64. jel to normalno ili?

Da li tvoja grafička ima kuler ili ima pasivno hlađenje? (bez kulera)
Ja imam isto 8400GS od Gigabyte-a i klokovao sam core na 600 (default 450) i memory na 470 (dafault 400).
Ako povećam memoriju na više, onda mi se počnu javljati arftifakti tokom igre.
Grafička ima mali kuler, i u idle je 47 stepeni/stupnjeva a tokom igranja je oko 65.
U sobi je nekih 25 stupnjeva. (nekad i više, jbg potrkrovlje :D)
Edit: ja koristim EVGA Precision za klokovanje.

mislim da imam pasivno. e sad mi je na 70 stupnjeva. i kada resetiram sve postavke graficke opet mi je 70!

Da li je prašnjava?
Ja bih stavio neki kuler na nju.

nije prasnjava. pa sad mi je 90!
wtf?

Sa overklokovanjem, grafičkoj se podiže temperatura.
Tako da ti savetujem da ne overklokuješ ukoliko nemaš neki kuler.

Dakle, cooler=hladnjak, fan=ventilator.
I kazes se "sa overclock-om", a ne "sa overclockolockovanjem".

Nvidia geforce 8400 gs?
MSI Afterburner nema veze sa brandom...msi afterburner može klokovati bilo koju karticu..bilo kojeg branda..zato ne lupaj gluposti neko će te poslušati !

MSI Afterburner nema veze sa brandom...msi afterburner može klokovati bilo koju karticu..bilo kojeg branda..zato ne lupaj gluposti neko će te poslušati !
A na nekim nema ocitanje temperature memorije ili mogucnost regulacije voltaze.

Dakle, cooler=hladnjak, fan=ventilator.
I kazes se "sa overclock-om", a ne "sa overclockolockovanjem".
♥

Baš ti se ne isplati clockati tu karticu jer je slaba a sa OC-om ne budeš dobil skoro nikakav boost performansi, jedino ju možeš spržiti ako veliš da je 90 stupnjeva...Pogotovo još ako je pasivna...Nabaci neki vent gore da puše po njoj (ako je pasivna)

BTW vidim da si novi pa ajd popustit ću ti, ali vidim da modovi nisu

Baš ti se ne isplati clockati tu karticu jer je slaba a sa OC-om ne budeš dobil skoro nikakav boost performansi, jedino ju možeš spržiti ako veliš da je 90 stupnjeva...Pogotovo još ako je pasivna...Nabaci neki vent gore da puše po njoj (ako je pasivna)
Potpis......ja sam svoju prije OC-ao.....jedva 3-4 FPS-a dobijem ali bar mi ne trza...samo što temperatura bude preko 75°....zbog pasivnog hlađenja mi bude malo manje od 90°.....a šta'š meni dosta i na stock-u jer ne igram nešta "preteško" (u smislu grafički gladnih igara)

ja sam svoju kloko gpu sa 449 na 648 i memoriju sa 400 na 520 i sve radi ok niti se ne pregrijava.Podigo sam cod 2 za jedno 10fps-a

geforce 8400 gs problem pc se gasi
instaliranjem windows 7 sve radi super dok se windows ne abdejta i skine se novi drajveri za graficku karticu svaki put kads e skinuli drajveri kompgasio i nemogu ga upalita pa probali jedno par puta samo je pomoglo novo instaliranje windowsa bez abdejta radi tako 2 mj bez greske
ali me zanima ako mi netko moze pomoci zasto dok se stavi abdejt da se onda kom gasi probali i nove drajvere i najbolje radi sa starim i nista ne steka molim pomoc dali je problem u grafickoj kartici dali bi trebalo novu i bolju uglavnom ne igram igre na kompu puno hvala
Kako da overclockam navedenu karticu, jel to mogu u biosu ili me treba nekakav program?
moze i link za tutorial, hvala!