Trebam pomoc- Dnevnik prakse -Elektrotehnicar

Vrlo jednostavno:
Odi na google i upiši How to install Windows.U radnu mapu napiši kratak sažetak tipa:"Ubacio sam instalacijski CD,pokreunla se instalacija,nakon toga sam instalirao drivere,itd.
Slijedeće upiši how to install a DVD drive i opet napiši kratak sažetak što si radio i tako za deset vježbi.Vjeruj mi,ta je mapa čista formalnost i nitko ti to ne bu provjeraval,samo ti je bitan žig i potpis da pokažeš razredniku da se možeš upisati u slijedeći razred.Samo ti to popuni za svaki slučaj.

Ma nije problem ,instalirati windowse,opticki uredaj i to sve znam,te mogu iz glave sve napisati u dnevnik.
Samo mi trebaju ideje sto da napisem sve :D

Pa rekao sam ti,google is your friend,neću ti sad sve ja govoriti.Nisi valjda toliko lijen da se ne možeš deset vježbi sjetiti.

Ma piši kaj ti prvo padne na pamet, neznam kak je u tvojoj školi, ali kod mene nitko ni ne čita kaj smo radili, samo pogledaju pečat i potpis, a ja se mučio da smislim kaj da napišem.
Napišeš neka 2 reda o upoznavanju s radnom okolinom, instalaciji windowsa, rastavljanje i sastavljanje kompa, upoznavanje računalnih komponenti, spajanje kompa na net, umrežavanje kompova itd... Nemoraš esej pisat... samo neš našvrljaj.

He ja sam po SS struci isto elektrotehničar i isto sam u 3. i 4 razredu na praksu morao. Meni je ta praksa čak i zanimljiva bila...

Ma vjerujem da je zanimljivo,samo eto,zivim u malom gradu i da ides na praksu,neces nista raditi vezano u struci,tako da je svejedno nazalost :/
Tnx na prijedlozima!

Ma piši kaj ti prvo padne na pamet, neznam kak je u tvojoj školi, ali kod mene nitko ni ne čita kaj smo radili, samo pogledaju pečat i potpis, a ja se mučio da smislim kaj da napišem.
Napišeš neka 2 reda o upoznavanju s radnom okolinom, instalaciji windowsa, rastavljanje i sastavljanje kompa, upoznavanje računalnih komponenti, spajanje kompa na net, umrežavanje kompova itd... Nemoraš esej pisat... samo neš našvrljaj.
Ista stvar.
Ja također imam nekakav dnevnik i tu treba pisati vježbe sa prakse na kojoj smo bili. Nastavnik mi samo pogledao pečat, ocijenu i to je to. Nije pogledao ni ukupan broj sati.
Ovako,idem u skolu za Opceg Elektrotehnicara,zavrsio sam 2.razred.
Ovo ljeto prije 3. razreda smo trebali ici na praksu,bez koje se ne moze upisati u 3. razred.
Mislio sam ici u jednu ovdje "tvrtku za informaticku djelatnost",te krenuo tamo i oni su mi dali pecat na uputnicu za praksu bez da sam isao na praksu,a za dnevnik su rekli da napisem sam nesto.
Sad,trebao bi napisat 10 vjezbi u dnevnik,pa ako bi mogli predloziti par vjezbi.
Inace ta tvrtka se bavi mrezom,prodajom i ugradnjom komponenti,popravkom racunala i sl.
Tako da bih molio prijedloge za par vjezbi,ja sam mislio nesto tipa : instalacija windows-a i sl. ?