Ostalo

Trebam pomoc- Dnevnik prakse -Elektrotehnicar

Mikygs pon 5.9.2011 14:17

Ovako,idem u skolu za Opceg Elektrotehnicara,zavrsio sam 2.razred.

Ovo ljeto prije 3. razreda smo trebali ici na praksu,bez koje se ne moze upisati u 3. razred.

Mislio sam ici u jednu ovdje "tvrtku za informaticku djelatnost",te krenuo tamo i oni su mi dali pecat na uputnicu za praksu bez da sam isao na praksu,a za dnevnik su rekli da napisem sam nesto.

Sad,trebao bi napisat 10 vjezbi u dnevnik,pa ako bi mogli predloziti par vjezbi.

Inace ta tvrtka se bavi mrezom,prodajom i ugradnjom komponenti,popravkom racunala i sl.

Tako da bih molio prijedloge za par vjezbi,ja sam mislio nesto tipa : instalacija windows-a i sl. ?

dncrmt pon 5.9.2011 15:34

Vrlo jednostavno:

Odi na google i upiši How to install Windows.U radnu mapu napiši kratak sažetak tipa:"Ubacio sam instalacijski CD,pokreunla se instalacija,nakon toga sam instalirao drivere,itd.

Slijedeće upiši how to install a DVD drive i opet napiši kratak sažetak što si radio i tako za deset vježbi.Vjeruj mi,ta je mapa čista formalnost i nitko ti to ne bu provjeraval,samo ti je bitan žig i potpis da pokažeš razredniku da se možeš upisati u slijedeći razred.Samo ti to popuni za svaki slučaj.

Filip21 pon 5.9.2011 18:53

Ma piši kaj ti prvo padne na pamet, neznam kak je u tvojoj školi, ali kod mene nitko ni ne čita kaj smo radili, samo pogledaju pečat i potpis, a ja se mučio da smislim kaj da napišem.

Napišeš neka 2 reda o upoznavanju s radnom okolinom, instalaciji windowsa, rastavljanje i sastavljanje kompa, upoznavanje računalnih komponenti, spajanje kompa na net, umrežavanje kompova itd... Nemoraš esej pisat... samo neš našvrljaj.

Mikygs pon 5.9.2011 21:59

Ma vjerujem da je zanimljivo,samo eto,zivim u malom gradu i da ides na praksu,neces nista raditi vezano u struci,tako da je svejedno nazalost :/

Tnx na prijedlozima!

dv14 pon 5.9.2011 22:53
Filip21 kaže...

Ma piši kaj ti prvo padne na pamet, neznam kak je u tvojoj školi, ali kod mene nitko ni ne čita kaj smo radili, samo pogledaju pečat i potpis, a ja se mučio da smislim kaj da napišem.

Napišeš neka 2 reda o upoznavanju s radnom okolinom, instalaciji windowsa, rastavljanje i sastavljanje kompa, upoznavanje računalnih komponenti, spajanje kompa na net, umrežavanje kompova itd... Nemoraš esej pisat... samo neš našvrljaj.

Ista stvar.

Ja također imam nekakav dnevnik i tu treba pisati vježbe sa prakse na kojoj smo bili. Nastavnik mi samo pogledao pečat, ocijenu i to je to. Nije pogledao ni ukupan broj sati.