Torrent error - Element not found

"This error may also occur when you remove or rename files from a torrent job. If this is the case, try re-add or rename the files back, or forcing a re-check on the torrent job"
Jesi pokusao izbrisati pa ponovo instalirati uTorrent/bitTorrent sta vec koristis?

"This error may also occur when you remove or rename files from a torrent job. If this is the case, try re-add or rename the files back, or forcing a re-check on the torrent job"
Jesi pokusao izbrisati pa ponovo instalirati uTorrent/bitTorrent sta vec koristis?
pokušao sam ga brisati ali nije upalilo, datoteke nisam brisao...

Za sve kojima je se to događa a nisu izbrisali datoteke u naprednim postavkama pronađu "diskio.coalesce_writes" i stave vrijednost na false, također ukoliko vam je vrijednost "true" na "bt.compact_allocation" stavite ju na false.

A šta u ovom slučaju:
Skidam više fajlova, prvi se skine, stavim taj skinuti fajl na "Nemoj skidati". Zatim fajlo izbrišem s kompjutora. pokrenem torent i nastavim skidati drugi fajl od tog torenta. Javi mi tu grešku.
Je li moguće to izbjeći.
Konkretno skidam seriju od 100 gb, a nemam više prostora na disku. Prvu sezonu bi izbrisao, pa nastavio skidat drugu, no javlja mi stalno tu grešku.
Ima li neki trik?

A šta u ovom slučaju:
Skidam više fajlova, prvi se skine, stavim taj skinuti fajl na "Nemoj skidati". Zatim fajlo izbrišem s kompjutora. pokrenem torent i nastavim skidati drugi fajl od tog torenta. Javi mi tu grešku.
Je li moguće to izbjeći.
Konkretno skidam seriju od 100 gb, a nemam više prostora na disku. Prvu sezonu bi izbrisao, pa nastavio skidat drugu, no javlja mi stalno tu grešku.
Ima li neki trik?
Najlakše da ponovno učitaš torrent i označiš da želiš skinuti samo 2. sezonu

A šta u ovom slučaju:
Je li moguće to izbjeći.
Ima li neki trik?
Najlakše da ponovno učitaš torrent i označiš da želiš skinuti samo 2. sezonu
hvala na odgovoru, tako i radim. No ako ima način da se to ne mora, mada nije neki problem?
Svako malo mi u torrentima (u zadnje vrijeme) iskače error - Torrent error - Element not found!
kako to riješit??? google mi ne pomaže za sad