Ostalo

Torrent error - Element not found

mario1990 pon 24.1.2011 14:01

"This error may also occur when you remove or rename files from a torrent job. If this is the case, try re-add or rename the files back, or forcing a re-check on the torrent job"

Jesi pokusao izbrisati pa ponovo instalirati uTorrent/bitTorrent sta vec koristis?

IRebic uto 25.1.2011 07:50
mario1990 kaže...

"This error may also occur when you remove or rename files from a torrent job. If this is the case, try re-add or rename the files back, or forcing a re-check on the torrent job"

Jesi pokusao izbrisati pa ponovo instalirati uTorrent/bitTorrent sta vec koristis?

pokušao sam ga brisati ali nije upalilo, datoteke nisam brisao...

Joco55 čet 3.2.2011 14:57

Za sve kojima je se to događa a nisu izbrisali datoteke u naprednim postavkama pronađu "diskio.coalesce_writes" i stave vrijednost na false, također ukoliko vam je vrijednost "true" na  "bt.compact_allocation" stavite ju na false.

mmmnnn uto 6.3.2018 12:05

A šta u ovom slučaju:

Skidam više fajlova, prvi se skine, stavim taj skinuti fajl na "Nemoj skidati". Zatim fajlo izbrišem s kompjutora. pokrenem torent i nastavim skidati drugi fajl od tog torenta. Javi mi tu grešku.

Je li moguće to izbjeći.

Konkretno skidam seriju od 100 gb, a nemam više prostora na disku. Prvu sezonu bi izbrisao, pa nastavio skidat drugu, no javlja mi stalno tu grešku.

Ima li neki trik?

The Unforgiven uto 6.3.2018 12:27
mmmnnn kaže...

A šta u ovom slučaju:

Skidam više fajlova, prvi se skine, stavim taj skinuti fajl na "Nemoj skidati". Zatim fajlo izbrišem s kompjutora. pokrenem torent i nastavim skidati drugi fajl od tog torenta. Javi mi tu grešku.

Je li moguće to izbjeći.

Konkretno skidam seriju od 100 gb, a nemam više prostora na disku. Prvu sezonu bi izbrisao, pa nastavio skidat drugu, no javlja mi stalno tu grešku.

Ima li neki trik?

Najlakše da ponovno učitaš torrent i označiš da želiš skinuti samo 2. sezonu

mmmnnn uto 6.3.2018 22:22
The Unforgiven kaže...
mmmnnn kaže...

A šta u ovom slučaju:

Je li moguće to izbjeći.

Ima li neki trik?

Najlakše da ponovno učitaš torrent i označiš da želiš skinuti samo 2. sezonu

hvala na odgovoru, tako i radim. No ako ima način da se to ne mora, mada nije neki problem?