Program za skidanje videa s youtube-a

DL Helper je odličan program koji se integrira u Firefox.
Preko njega skini video na svoj PC.
Onda sa Format Factoryjem konvertiraj u željeni format.

Youtube Downloader. Super program i sve konvertira

znam da je prije bio youtube downloader.
Probaj pogledati za njega.

Imas izvstan dodatak za mozillu: DownloadHelper
Kad odes na youtube pored naslova pjesme s ljeve strane se pojavi ikona DownloadHelpera i kliknes na nju, odaberes download and convert u mp3 i to je to, moze sve.

ovo tibje najlakse
samo kopiraj u adress bar ;
javascript:q="5";isIE=/*@cc_on!@*/false;isIE ? x=document.getElementById("movie_player").getElementsByTagName('param')[1].value:x=document.getElementById("movie_player").getAttribute("flashvars");x2=x.split("&"); for(i=0;i<=x2.length-1;i++) if(x2[i].split("=")[0] == "fmt_url_map") { x3=unescape(x2[i].split("=")[1]); break; }a=x3.split(","); for(i=0;i<=a.length-1;i++) { if(q==a[i].split("|")[0]) { document.location.href ="http://www.blastingvolume.com/2009/10/directly-download-youtube-videos.html?d=t&l=" + escape(a[i].split("|")[1]); }}
sad nisam u mogucnost isprobati ali meni inace radi

ma real player to sve radi i konvertuje i skida

Kad odes na youtube pored naslova pjesme s ljeve strane se pojavi ikona DownloadHelpera i kliknes na nju, odaberes download and convert u mp3 i to je to, moze sve.
al to je za stariju verziju mozille

U biti konvetrirat mozes samo za placeom verzijom, ali skidat video mozes i u najnovijoj mozilli (3.6.3), ja skidam. A kad skines video, mozes s nekim converterom iz flv u mp3

Taj addon ja koristim vec dugo vremena i odlican je bolji je tesko nac s njime mos skinut video s 90% stranica s videom. Radi normalno na najnovjem Firefox kojeg imam nema frke nikakve kaj se toga tice, a kak radi pogledaj dole na videu onak za primjer.
Zanima me da li ima neki program preko kojeg mogu skidati video s youtube-a ali da mogu convertirati u npr mp3 format,3gp i sl.?