Ostalo

Privatni torrent trackeri P&O

Nikola54321 pet 22.11.2024 16:15

Zna netko gdje bi mogao naći full Blu-ray: Arthur u zemlji Minimoya trilogija (francusko izdanje), Čudovišna priča u Parizu (englesko izdanje), Asterix i Obelix: Gal, Velika bitka, Kleopatra, 12 zadataka, u Britaniji, protiv Cezara (francuska izdanja)?

tuna-1 pet 22.11.2024 20:08

Vise-manje encode svih filmova postoji na THR, dual audio, sa HR verzijom ili EN ili koji god treci jezik bio u originalu. Ako trebas raw bd diskove javi moguce je i to iscupati iako su ovi encodovi transparentni.

Najbrži ned 24.11.2024 12:15

Postoji li stvarno odličan tracker za DV kvalitetu filmova i serija? HD-Sp@ce je katastrofa, nabavljam za sada na public serverima dok sam u HR, a iza nove godine idem van države te moram naći privatni tracker?

Overflow1984 pon 9.12.2024 22:01
tuna-1 kaže...

Nikako. Nord ne podržava port forward (koji je potreban za "normalno" seedanje). Nađi neki VPN koji podržava port forward.

Hvala kolega!

Daj mi, molim te, savjet koji od cjelokupnog 'trzista' bi bio najbolji (mozda best buy opcija)?

tuna-1 pon 9.12.2024 22:33
Overflow1984 kaže...
tuna-1 kaže...

Nikako. Nord ne podržava port forward (koji je potreban za "normalno" seedanje). Nađi neki VPN koji podržava port forward.

Hvala kolega!

Daj mi, molim te, savjet koji od cjelokupnog 'trzista' bi bio najbolji (mozda best buy opcija)?

Ako znaš neke osnove networkinga i linuxa onda je najbolja solucija zakupiti neki omanji VPS (cijenovno par €/mj) na kojem zavrtis wireguard i slozis si privatni tunnel za qbit promet. Zeljenu aplikaciju/igru/whatver sa osobnog racunala mozes vrlo lako routati putem https://github.com/TunnlTo/desktop-app. Sam i osobno koristim navedeni app i vrlo je jednostavno za setupirati nakon sto konfiguriras VPS.

Ako ipak to zvuci pre komplicirano i trazis gotovo rijesenje  onda Proton ili AirVPN.

Kokodix pet 27.12.2024 10:00
Jimmy kaže...

Htio bi skinuti neke starije hrvatske albume za dedu. Nešto tipa Ivo Robić, Zdenka Kovačićek. Gdje su mi najveće šanse da nađem te starije albume?

Probaj i Soulseek-u 

Franjo15 pet 3.1.2025 17:56

Mijenjam pozivnice sa THR, iptorrents, torrentleech, crnaberza. Za druge privatne trackere koji nisu tu navedeni. 

Dobar sam seeder ;)

BTW, morate biti malo "stariji" na forumu i potvrdu od nekih drugih trackera da ste dobar seeder.