Parkside 4 u 1

Nešto takvo bi mi trebalo pa si još isto razmišljam. Imam doma onu malu brusilicu i prije koji mjesec smo kupili još onu ručnu mješalicu i bogme se dosad naradila na vikendici i sve radi super tako da moja iskustva s Parksideom su dobra.

Ja sam isto gledal, al šteta da nejdu 2 baterije. Da ima uzel bi...

Baterija se i naknadno kupi, ima na njuški a i znaju imati zasebno u Lidlu.

Najbolje je da Lidl ima jako dobro sređenu garanciju i povrat robe. Crkne, pokvari se, ne sviđa ti se... Odeš u Lidl, uzmeš novi ili na blagajni tražiš novce natrag.
Čuvaj račun i garanciju! :D

Parkside alati su za kućne radionosti i više nego dobri. Imam akicu jednu i za po doma je odlična. A tko treba za profi, zna se koji su brendovi za to.

Parkside ima odličan omjer cijene i kvalitete, imam dosta toga i zadovoljan sam. Što se tiče dodatnih baterija,ne znam da li su ih imali u ponudi kod nas ali mogu se kupiti na njemačkom lidlovom webshopu https://www.lidl.de/de/parkside-x-20-v-team/c19968 Ne šalju u hr pa trebaš nekog posrednika ili ako imaš nekog tamo.

Baš gledam letak za sljedeći tjedan, od četvrtka će biti u ponudi alat i biti će i 20v baterije s punjačem.

Imam ga u firmi,odličan alat.svašta radimo s njim.

Je, što se tiče omjere cijene/kvalitete, Parkside je odličan. A tu je još i garancija koju priznaju bez prigovora.
Ja sam sebi opremio malu radionu sa uglavnom Powerfix/Parkside alatima. Čisto za kućnu uporabu, da ne moram okolo posuđivati alat. Uglavnom sam svaki put kad je stigao alat, nešto kupio i polako skupio.
Od velikog seta gedora, odvijača pa do ubodne pile, bušilica, brusilice itd.
EDIT: Sad su baterija i punjač za 200kn. Samo što ću ja vjerojatno uzeti još nešto od aku alata za 400-500kn pa da tu odma dobijem i bateriju.

Tako i ja, svaki put kad ima u ponudi alat kupim nešto ,makar i sitnice,tako da imam skoro sve što trebam. Isto razmišljam da kupim nešto od te 20v serije, jednom kad imam 2, možda 3 baterije(pogotovo ako je jedna od 4Ah) onda dalje mogu kupovat samo uređaj bez baterije i punjača jer je jeftinije.

sad na kraju mislim da ga necu kupiti jer ga necu toliko koristit pa mi je to bezvezan trosak da stoji samo

Pozdrav ekipa. Kupio sam ovaj multifunkcionalni Parkside 4 u 1 prije par dana. Nakon drugog korištenja bušenja, glava od bušilice/odvijača se zaglavila, i nisam je mogao osposobiti. Kupio sam je iz Njemačke. Kvaliteta užasna očito.
Da li možda netko ima također ovu 4 u 1 te da ima možda pokvareno nešto iz seta i meni proda glavu za odvijanje?

Zašto nisi reklamirao?

Zato sta nemam racun ni garanciju..kupljena preko ebay.de
nisam siguran di ovo postati pa cu tu :D
vidim da je u lidlu ovaj uređaj nazovimo ga tako dostupan za 600 kn preko vikenda.. da li vrijedi to kupiti ili?