neželjeni pozivi koji k zovu???

Ovi i mene maltretiraju, to su lažirani HR brojevi, zovu uglavnom iz Srbije. Dosta često ih se može lako prepoznati, kao recimo ovaj broj što je kolega naveo. 092 pozivni pa prvi broj 3. Ili 0. Takve samo odbijem, prijavim i blokiram. Više niti sam ne znam koliko sam ih prijavio kao spam.

Treba im reci da pogledaju film "Pčelar" sa Stathamom, i da ce i oni tako završiti ako jos jednom nazovu!

I vi kao imate problema, ljudi moji mene je jučer zvao Nasir iz Sjeverne Makedonije i to video poziv na whats up, a ja sjedim kod odvjetnika i trebam mu u tom trenutku pročitati neki pdf koji mi je na mobitelu, ja blokiram i nakon manje od 2min zvoni whatsup opet, ali sad piše Michelangelo iz Italije, pa to nije za vjerovat više. Ne znam jel za smijat ili plakat.
Tako da, ovi što zovu i još pričaju naš jezik barem im možeš nešto opsovat i spustit, ja da se javim na video poziv tko zna što bi vidio na tom pozivu hahahaha.
P.S Ajd Michelangelo iz Italije možda i nije toliko ludo, ali ime NASIR i iz Makedonije, e ak tamo ima i jedan takvog imena ja ne znam.

Dobra maca
Znam da se prije moglo preusmjeriti da zove na drugi broj automatski. Sad mi nije palo na pamet da to probam. Vise i meni idu na tuki jer uvjek zvrndaju u najnezgodnijem trenutku, ponekad i dva, tri broja zaredom. Normalno blokiram, prijavim broj. Iskreno to vec prelazi u fazu maltretiranja..
Najgore ako ocekujem neki poziv a nije mi receno da li je sa moba, fiksnog pa ostavim zvono. Onda dolazim do opet onog da zovu u najgorem mogucem trenutku