i_rambo_plache uto 24.11.2009 22:46

Najbolje pivo koje sam ikada pio je Krušovice.

Što se tiče stranih poznatijih, najbolji mi je Tuborg green. No najčešće pijem Žuju pošto ne pijem kad izađem van, jedino pijem na žurkama, a tamo je uvijek Žuja.

17RazoR71 uto 24.11.2009 22:56

Najbolje strano pivo mi je Leffe Brown, odmah iza njega je Gulden Draak, a najbolje domaće mi je Osječko crno i također mi je fino Velebitsko svijetlo i Specijalno Kasačko pivo. Inače sam fan belgijskih piva i volio bih otići u Zagreb u HopDevil pivnicu i proboraviti nekoliko dana tamo da probam svako pivo što imaju Smijeh

Bichanich uto 24.11.2009 23:05

Uvijek mi je nešto falilo na ovom forumu, neka tema. Nikako se nisam mogao sjetit koja dok nisam vidio naslov ove...Smijeh

Inače, u zadnje vrijeme se i ne pije baš često al kad se pije pije se Žuja i Karlovac. Da se razumijemo, najbolje pivo koje sam probao je Corona a nažalost kod mene u bircevima nema je u ponudi.Plač

Beckz sri 25.11.2009 03:19

Osječko - najbolje pivo u hrvatskoj....pa nisu zato najstariji i najiskusniji...valjda znaju šta valja.... a i predobro je.

Pan - eto tako da sam pijem iz zelene boce Smijeh, dobro je pan ali i dalje OSJEČKO!!!

od stranih nema niti jedno pivo ravnome Stella Artois.

P.S.

Lega je debil, al pivo je super! Cool

CrnaBitanga sri 25.11.2009 08:24

Pšenični Paulaner tamni, tamni Leffe ili Hoegaarden.

Od domaćih Becks (Zagrebačka pivovara), Karlovačko ili Tomislav.

Od Tuborga puca lubanja kao poslije najgoreg kiseliša, osječka piva imaju okus kao da vodu pumpaju direktno iz Drave, a Heineken je toliko jedno prosječno pivo da je i Kaj za njega umjetnost.

tnakir sri 25.11.2009 09:00

Carlsberg i Becks su mi br1, ne nuzno tim redom :) ... Guiness... "pravo" jos nisam pio... Ovo "iz konzervi" sta se moze kupit kod nas jesam, nije me nesto fasciniralo??

Sint1 sri 25.11.2009 14:09

Jedno jedino KARLOVAČKO !!!

Dođe mi poluditi kad mi u kaficu kazu kako ga nemaju i ponude mi neka druga sranja, onda im se zahvalim i odem negdi di ga ima.

Živili!