Najbolje pivo

Slažem se sa tobom Miljac007 KARLOVAČKO 100%

Slažem se sa tobom Miljac007 KARLOVAČKO 100%
Tako je frende!

zna se crno velebitsko pivo ili od stranih corona živili

crveni hirter - karlovačko

O'hara's dark stout
Paulaner dunkel
Laško dark
Kozel
Union pils
Tomislav ili od milja, tomica :D
Velebitsko - svijetlo i tamno

Bavaria/Tuborg/Pan
Sveto Trojstvo
uf bavaria, koje je to smece, kao da pijem žutu vodu

Pan,Stella... Kad sam pijan bmk koji je proizvodac-Samo daj 'vamo.
Inace,rijetko kad pijem pivo.

Također Velebitsko, definitivno najbolje hrvatsko pivo a pogotovo Specijalno Kasačko Pivo od iste pivovare !

crno pivo Tomilslav

- Kozel (tamni) ali može i rezani
- Kilkenny
- Guinness
Od domaćih:
- Velebitsko tamno
- Velebitsko svijetlo
- Tomislav
- Ožujsko
Inače gotovo uvijek pijem žuju

Osječko i Pan :)

Najbolje pivo koje sam ikada pio je Krušovice.
Što se tiče stranih poznatijih, najbolji mi je Tuborg green. No najčešće pijem Žuju pošto ne pijem kad izađem van, jedino pijem na žurkama, a tamo je uvijek Žuja.

bilo kakvo češko pivo...
možeš ga pit kolko god očeš al se nečeš napit.........
od pravih piva hajniken i pan

Najbolje strano pivo mi je Leffe Brown, odmah iza njega je Gulden Draak, a najbolje domaće mi je Osječko crno i također mi je fino Velebitsko svijetlo i Specijalno Kasačko pivo. Inače sam fan belgijskih piva i volio bih otići u Zagreb u HopDevil pivnicu i proboraviti nekoliko dana tamo da probam svako pivo što imaju

Uvijek mi je nešto falilo na ovom forumu, neka tema. Nikako se nisam mogao sjetit koja dok nisam vidio naslov ove...
Inače, u zadnje vrijeme se i ne pije baš često al kad se pije pije se Žuja i Karlovac. Da se razumijemo, najbolje pivo koje sam probao je Corona a nažalost kod mene u bircevima nema je u ponudi.

Zuja je dobra, baravia zadovoljavajuca.
Ali tuborg od limuna je naprosto odlican!

Osječko - najbolje pivo u hrvatskoj....pa nisu zato najstariji i najiskusniji...valjda znaju šta valja.... a i predobro je.
Pan - eto tako da sam pijem iz zelene boce , dobro je pan ali i dalje OSJEČKO!!!
od stranih nema niti jedno pivo ravnome Stella Artois.
P.S.
Lega je debil, al pivo je super!

HLADNO!!! :)

evo da se i ja uključim....
zadnje vrijeme mi najviše paše crna piva, i to tamno laško ili tamni leffe,
od svijetlih karlovačko NO1

Pšenični Paulaner tamni, tamni Leffe ili Hoegaarden.
Od domaćih Becks (Zagrebačka pivovara), Karlovačko ili Tomislav.
Od Tuborga puca lubanja kao poslije najgoreg kiseliša, osječka piva imaju okus kao da vodu pumpaju direktno iz Drave, a Heineken je toliko jedno prosječno pivo da je i Kaj za njega umjetnost.

Osječko
Žuja
Tuborg

Inače za naše tržište bavariu puni slovenska "pivovarna" Union, pa je to meni još jedan razlog više da ne pijem to pivo, osim što je gadno.

Carlsberg i Becks su mi br1, ne nuzno tim redom :) ... Guiness... "pravo" jos nisam pio... Ovo "iz konzervi" sta se moze kupit kod nas jesam, nije me nesto fasciniralo??

Probaj toceni guiness. Sve ostalo je bljak.

Jedno jedino KARLOVAČKO !!!
Dođe mi poluditi kad mi u kaficu kazu kako ga nemaju i ponude mi neka druga sranja, onda im se zahvalim i odem negdi di ga ima.
Živili!

Hercegovačko.

Ljudi jeste vi probali Kilkenny?
Osječko!