MSM prah

Možda je to samo plasebo efekt
Uvijek imaj to na um

Možda je to samo plasebo efekt
Uvijek imaj to na um
Kod artritisa,ne mozes bas puno "muljati".Podosta agresivno djeluje na zglobove,izaziva otekline i bol,onemogucava ikakvu radnju...
Nasi doktori ga ljece ljekovima koje(konkretno u slucaju moje majke),ju pretvaraju u zombija,biljku i to je to!
Kupnjom tih Kanadskih homeopatskih ljekova,artritis se povlaci,ali je kvaka sto je on skup i koriste se 9 tableta dnevno.
Prestankom davanja homeopatskih ljekova,artritis se vraca odmah sutradan!
Majka mi je starija i ima demenciju(zaboravlja),kada nesta popije,zaboravi u roku od 30 sekundi da je to popila-tako da placebo effekt kod nje nema smisla.

nemoj bit budala, bilo ti je neki dan na rtl direktu o tim tabletama pogotovo MSM prah kako ostecuje jetru i organe prilikom intenzivnog koristenja, kloni se toga.

nemoj bit budala, bilo ti je neki dan na rtl direktu o tim tabletama pogotovo MSM prah kako ostecuje jetru i organe prilikom intenzivnog koristenja, kloni se toga.
Ako naletiš na tu reportazu,molim te linkni mi je da vidim!
A pogledaj sada ovo-HZZO daje te hormonske tablete koje pomazu,ali uz posljedice da odumiru mozdane celije i korisnik postaje doslovno biljka.
Te Kanadske tabletice,se piju 9 komada dnevno,u sebi sadrže nekakve hormone,otrov nekakve planinske zmije i još nekakve gluposti.Ucinkovite su,ali njihovo djelovanje ima nuspojave nesanicu,žgaravicu i treskavicu,sto odmah povlaci da se moraju popiti jos 3 vrste tableta koje suzbijaju te nuspojave.
Zar jetra od ove kombinacije ne najebe više?
Taj msm prah se uzima pola jušne žlice dnevno,bez ikakvih nuspojava i to je to.
Na Googleu nisam nasao niti jednu negativnu stvar u svezi njega,osim da ga ne smiju uzimati ovisnici o metamfetaminu.
U svakome slucaju,hvala na tipu!

Najbolje rješenje je neko kvalitetnije ulje od konoplje.
ALi opet, cijene su užas za teži šrot.
Ovaj MSM smrdi na kilometar.

Ako naletiš na tu reportazu,molim te linkni mi je da vidim!
A pogledaj sada ovo-HZZO daje te hormonske tablete koje pomazu,ali uz posljedice da odumiru mozdane celije i korisnik postaje doslovno biljka.
Te Kanadske tabletice,se piju 9 komada dnevno,u sebi sadrže nekakve hormone,otrov nekakve planinske zmije i još nekakve gluposti.Ucinkovite su,ali njihovo djelovanje ima nuspojave nesanicu,žgaravicu i treskavicu,sto odmah povlaci da se moraju popiti jos 3 vrste tableta koje suzbijaju te nuspojave.
Zar jetra od ove kombinacije ne najebe više?
Na Googleu nisam nasao niti jednu negativnu stvar u svezi njega,osim da ga ne smiju uzimati ovisnici o metamfetaminu.
https://sada.rtl.hr/info-i-magazini/rtl-direkt/236759/
izvoliš kompa :)

šta nije da srdele imaju to u sebi?
mislim najkvalitetnija plava riba, na dolac petkom i da vidiš ribe :)

1) Ako nekome nešto preporučaš onda se informiraj do kraja i nauči služit googlom
2) MSM je metilsulfonilmetan tj organski sumpor. Nije nikakav magični prah, nisu nikakvu Ameriku otkrili i nema potrebe da ga naručuješ izvana jer ga ima za kupiti kod nas u ljekarnama bez recepta kao famozni dodatak prehrani i dođe oko 50kn 250g iako se kod nas prvenstveno reklamira kao magičan lijek za nokte i kosu.
Nuspojave su dobro poznate i nije istina da ih nema. Mučnina, povraćanje, nadutost, teške glavobolje, nesanica, pogoršanja alergijskih simptoma i kod osoba osjetljivih na kožne reakcije izaziva alergijski osip i svrbež. I ne, ne može se uzimati stalno već samo 3 mjeseca.

Za konoplju nemam pojma,isto tako cuo sam samo naj o njoj!
Cuo sam da je skupa i nisam siguran da li bi uopce pomogla kod artritisa i bolova uzrokovanih ucestalom sjedenju..
Hvala na linku.
U reportazi se msm prah samo spominje.
1) Ako nekome nešto preporučaš onda se informiraj do kraja i nauči služit googlom
2) MSM je metilsulfonilmetan tj organski sumpor. Nije nikakav magični prah, nisu nikakvu Ameriku otkrili i nema potrebe da ga naručuješ izvana jer ga ima za kupiti kod nas u ljekarnama bez recepta kao famozni dodatak prehrani i dođe oko 50kn 250g iako se kod nas prvenstveno reklamira kao magičan lijek za nokte i kosu.
Nuspojave su dobro poznate i nije istina da ih nema. Mučnina, povraćanje, nadutost, teške glavobolje, nesanica, pogoršanja alergijskih simptoma i kod osoba osjetljivih na kožne reakcije izaziva alergijski osip i svrbež. I ne, ne može se uzimati stalno već samo 3 mjeseca.
Nikome ja nista nisam preporucio,niti sam spomenuo da je to magicni prah,a kamoli da ga kupujem izvana!
Napisao sam da me ne zanima "cupano" iz Googlea,nego osobna iskustva.
Ne razumijem,zasto su tvoji postovi prepuni sarkazma,podjebavanja i zloće?
Ako vec vrijedas,onda procitaj do kraja sve postove,a ne da izvaljujes gluposti poput te da kupujem msm u inostranstvu ili da je to magicni prah.
To sto si "izguglala",vec sam sve procitao i to nisam niti trazio!
Trazio sam osobna iskustva!
Opet,hvala ti na utrosenome vremenu i molim te smiri malo strasti,jer kao sto si vec provjerila,net ima vrlo malo osobnih iskustava ljudi sa msm prahom,mozda zaista nekome ova tema pomogne!

Nikome ja nista nisam preporucio,niti sam spomenuo da je to magicni prah,a kamoli da ga kupujem izvana!
Napisao sam da me ne zanima "cupano" iz Googlea,nego osobna iskustva.
...
Ajde ne kakaj da ne kažem nešto nepristojno. Otvaraš temu u kojoj pričaš o prahu koji te za pet dana riješio križobolje i trtljaš kako nema nuspojava. Ako nekome nešto preporučaš, tj ne preporučaš nego otvaraš temu o istom prahu "tek tako" jer ti je došlo onda se prvo provjere svi aspekti jer na takav hvalospjev taj isti prah može naručiti netko tko ima određene zdravstvene probleme i možeš ih ljudima pogoršati "u najboljoj namjeri". Ne otvore se prve tri stranice na kojima se nešto hvali i to uzima zdravo za gotovo.
A to što ti iznesene činjenice smatraš kao podjebavanje je isključivo tvoj problem. I ne, nisam ih izgooglala, neki od nas znaju što je MSM, od čega se sastoji i kakav utjecaj organski sumpori imaju na organizam, kako se dobivaju i na što djeluju.
Hoćeš osobno iskustvo? Pila sam ga jer se naveliko preporuča kao najbolje rješenje za određene tegobe i nije imao na mene apsolutno nikakvog učinka. Dal' ću tvrdit da je bezvezarija, neću jer postoje ljudi kojima može pomoći, ali isto tako ne znači da će pomoći svakome. Meni su za moje tegobe pomogle ogromne količine cinka, ali neću otvarati temu o tome jer je "liječenje" dodacima prehrani i vitaminima veoma individualna stvar i djelotvorna samo u onoj mjeri u kojoj taj određeni preparat sadrži supstancu koja određenoj osobi nedostaje.
I nemam ja kaj smirit strasti jer nikakvih strasti ovdje nema. Samo ti govorim kako je. Nije bezopasno, nije bez nuspojava i ne može se piti u nedogled koliko god razno razni portali "zdravog života" tvrdili suprotno.

Uzeo bih heroin intravenozno, ne zanima me što kaže gugl već samo osobna iskustva!

....
Hoćeš osobno iskustvo? Pila sam ga jer se naveliko preporuča kao najbolje rješenje za određene tegobe i nije imao na mene apsolutno nikakvog učinka. Dal' ću tvrdit da je bezvezarija, neću jer postoje ljudi kojima može pomoći, ali isto tako ne znači da će pomoći svakome. Meni su za moje tegobe pomogle ogromne količine cinka, ali neću otvarati temu o tome jer je "liječenje" dodacima prehrani i vitaminima veoma individualna stvar i djelotvorna samo u onoj mjeri u kojoj taj određeni preparat sadrži supstancu koja određenoj osobi nedostaje.
I nemam ja kaj smirit strasti jer nikakvih strasti ovdje nema. Samo ti govorim kako je. Nije bezopasno, nije bez nuspojava i ne može se piti u nedogled koliko god razno razni portali "zdravog života" tvrdili suprotno.
To si mogla odmah napisati
Hvala ti na odgovoru!
MSM ili kako Google kaze Methylsulfonylmethane je organski prah na kojega sam sasvim slucajno "naletio".
Prodavac me je uvjerio da pomaze kod upale zglobova,artritisa i slicnih bolesti.
Majka mi ima kronicni artritis,osteoporozu i jos dosta bolesti(koje nisu bitne za ovu temu),te sam bio primoran kupovati skupe tablete iz Kanade-da bi uopce hodala.
Probao sam joj dati taj MSM prah i vec sutradan otekline od artritisa su nestale i bol koja ju je dugo mucila.
Vec 20 dana pije pola jusne zlice MSM praha i artritis je potpuno nestao,Kadadske tablete uopce ne pije!
Ja pijem taj prah 5 dana i jutarnju krizoblju vise ne osjecam!
Sa obzirom na to da ovdje uglavnom boravi ekipa koja dosta vremena provodi za kompom,te se cesto zali na bolove uzrokovane dugim sjedenjem za istim,ima li itko iskustva sa tim MSM prahom?
Koliko je dobro to cudo dugotrajno koristiti?
Google je prepun reklamnih hvalospjeva o njemu,a malo ima osobnih iskustava!
Ne,ovo nije reklama za taj prah i ne prodajem ga-cisto me zanima i ako nekome isto pomogne-SUPER!