Ostalo

Koja ste mbti osobnost?

Fannion ned 2.8.2015 19:39

The Advocate,infj

"INFJs tend to see helping others as their purpose in life, but while people with this personality type can be found engaging rescue efforts and doing charity work, their real passion is to get to the heart of the issue so that people need not be rescued at all."

Sve u svemu,zabavan kratak test

I moram reći da je dosta toga u rezultatu točno...

ks95hr pon 3.8.2015 16:02

Onjegine nemoj biti tako deprimiran. To je pitanje perspektive. Svatko može za sebe misliti da je luzer ili da nije luzer, ovisno koji su kriteriji. A nitko nije u svemu dobar niti je itko u svemu loš.

nikidr pon 3.8.2015 17:01

Dobar i veoma zanimljiv test.

Ispada da sam entj " the commander" .

Pogodili su skoro sve o mojoj osobnosti tipa da provodim svoju volju milom ili uvjetno receno "silom" , i da sam cesto direktan i prilicno bezobrazan prema onima koje smatram debilima, racionalan do okrutnosti itd.. iako sam imao vec dobru ideju kakav sam tip osobnosti racio prije emocija, pomalo pre direktan ponekad i bezobrazan te istina prije apsolutno svega ostalog thoreau-ov citat o istini mi pada na pamet kao primjer.

Rekao bih da ovaj test prilicno dobro odreduje osobnost sa malom mogucnosti greske jer koliko vidim  iz vasih ostalih komentara svima je a ne samo meni "pogodilo u sridu". 

Win10pro hvala.

ddarknessfairyy pon 3.8.2015 17:51

INTP "The Logician"

Ok test, poprilično su pogodili moju osobnost: 100% introvert, emocionalni ispadi drugih ljudi su mi potpuno neshvatljivi, glava u oblacima 24/7, zaboravljiva, sve živo analiziram i većina mojih razgovora doista završava s "nije važno" jer izgubim živce kad treba objašnjavati. Samo su jako fulali s ovim "vigorous intellect"- 90% vremena mi je inteligencija na razini sobne temperature 

chewbacca pon 3.8.2015 21:47

kod mene ISTP (The Virtuoso). u opisima  solidno su me opisali, ma da imaju par falševa. al za net test - jako dobro.

i nema nešto introverata za jedan it forum

@apachy - kaj nisu pogodili da voliš lake žene i alkos?

win10pro uto 18.8.2015 20:31
GimmieCorsair kaže...

ENTJ-A (Commander)

Poprilicno tocno. Slazem se sa 90%+ cinjenica, ali u drugu ruku svi bi se bar malo mogli pronaci u ovakvim tekstovima.

Neki tipovi su slični, ali većina je ipak dosta različita. Ajde barem je bolje od horoskopa