Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

Mogu i ja svaki put stavit cijelu ponudu kladionice pa reci evo moji prijedloga. Samo spamas i nabijas statistiku.

neko kaže ponedjeljak je loš dan za klađenje...evo mojih prijedloga
Tvoji prijedlozi su samo da postane još lošiji..

Zna li netko da li se ova nova regulativa oporezivanja dobitaka odnosi i na online klađenje na stranim kladionicama npr. bwin i b365?

Tvoji prijedlozi su samo da postane još lošiji..
dobro paetnjakovići - dajte vaše prijedloge i onda dobtne parove od tih prijedloga!!
ak vam moji prijedlozi ne valjaju imate stotine "znalaca" na fejsu....
ustvari - ko vas jebe...neću se zamarati sa postavljanjem mojih parova ovdje...igrajte se sami..

To je tvoj odgovor na kritiku? Pa nije ti ovo forum.hr pa da se bahatiš.

Zna li netko da li se ova nova regulativa oporezivanja dobitaka odnosi i na online klađenje na stranim kladionicama npr. bwin i b365?
Nema veze sa njima. Niti će kad biti.

Prelazim na prave online kladionice, ne ove naše tipa SS gdje ti država uzme 5% manipulativnih i sve iznad 750kn pa me zanima kakva iskustva imate sa kojom?
Najviše me zanima Bet At Home. Bet365 mi je isto ok, ali mi je njihova stranica prekomplicirana.. Ostale me praktički uopće ne zanimaju. Na SuperDobitku čitam da što se toga tiče da je Bet365 daleko najbolja, ali ponavljam, organizacija njihove stranice mi je katastrofa. SS npr ima fantastično organiziranu stranicu, ali šta vrijedi kad se nalazi u Hrvatskoj....

Zakaj ne uplatiš npr. 5 istih listića gdje je na svakom dobitak do 750kn?
Vezano za taj novi porez, što ako se ja kladim npr. da uložim 1050 kn na 1.15 par.
Dobitak će mi biti 100kn, s time da će mi porez iznosit 115kn pa ću biti u minusu 15kn. Di je tu logika?

Zakaj ne uplatiš npr. 5 istih listića gdje je na svakom dobitak do 750kn?
Vezano za taj novi porez, što ako se ja kladim npr. da uložim 1050 kn na 1.15 par.
Dobitak će mi biti 100kn, s time da će mi porez iznosit 115kn pa ću biti u minusu 15kn. Di je tu logika?
Manipulativni troškovi. Jednostavno, naš sustav je loš za bilo koga. Nekažem ja da igram za velike dobitke niti da dobivam, već me jednostavno odbija svaka pomisao da praktički svaku kunu koju dobiješ moraš dati prokletim kurvinim sinovima.
Za taj porez, to ti računa tako da je*e lud zbunjenog. Ako nisi siguran za ništa, odeš na SS i probaš tako uplatit.. I evo napravio sam ovo tvoje, koeficijent 1.15, ulog 1050kn, dobitak je 1147.13 i ne uzimaju porez. Ja sam sastavljao listić jedan prošli tjedan, i na dobitak od 783kn nema poreza, a na dobitak od 784kn porez od 2kn i nešto sitno. Nisam znao da je to 10%. Kažem ti, je*e lud zbunjenog, glupa država glupa pravila.

Porez se naplaćuje samo ako je čisti dobitak 750 kn. Ako uplatiš 200kn za 900, nema poreza jer ti je čisti dobitak 900-200 = 700, ali ako uplatiš za 950, uzet će ti porez na ovih 750 kn dobiti.

Porez se naplaćuje samo ako je čisti dobitak 750 kn. Ako uplatiš 200kn za 900, nema poreza jer ti je čisti dobitak 900-200 = 700, ali ako uplatiš za 950, uzet će ti porez na ovih 750 kn dobiti.
E vidiš to nisam znao. Malo je popravilo situaciju, ali svejedno su pohlepna banda

Vaš maksimalni ulog bi trebao biti ovakav:
Max ulog=749x1.05/(koeficijent-1)
Ulog <= Max ulog
Jer u suprotnom ćete na vaših 750 kuna dobitka platit 10% poreza, pa će vam dobitak biti 675kn. Bolje osigurati da dobitak bude 749 kn.

Prelazim na prave online kladionice, ne ove naše tipa SS gdje ti država uzme 5% manipulativnih i sve iznad 750kn pa me zanima kakva iskustva imate sa kojom?
Najviše me zanima Bet At Home. Bet365 mi je isto ok, ali mi je njihova stranica prekomplicirana.. Ostale me praktički uopće ne zanimaju. Na SuperDobitku čitam da što se toga tiče da je Bet365 daleko najbolja, ali ponavljam, organizacija njihove stranice mi je katastrofa. SS npr ima fantastično organiziranu stranicu, ali šta vrijedi kad se nalazi u Hrvatskoj....
Daj šansu BET365. uopće nije ništa komplicirano ako znaš eng. Ako ne, svakako ćeš naučit gdje šta stoji. Mani se naši kladionica, nema tu para.

Daj šansu BET365. uopće nije ništa komplicirano ako znaš eng. Ako ne, svakako ćeš naučit gdje šta stoji. Mani se naši kladionica, nema tu para.
Ma znam jezik, ali nakon SS-a sve ostale se čine katastrofalno napravljene.. Vidjet ću još, 365 i BAH su mi uzak krug.

Ma znam jezik, ali nakon SS-a sve ostale se čine katastrofalno napravljene.. Vidjet ću još, 365 i BAH su mi uzak krug.
Bet365 je jedna od najboljih kladionica na netu. Izgled je takav kakav je, po meni jednostavan. SS je kanta od kladionice, ponuda katastrofa a i stranica za ku***. Isplati ti se preći, definitivno.

vidim tema je mrtva već 15 dana.....

vidim tema je mrtva već 15 dana.....
Kao da je to bitno. Ti si i onako samo spamao.

Ko je gleda Sevillu znac ce koliko sam lud.
Da je Sevilla prosla gradia bi se sa 300kn Dodiga duju 2,20 i imam zagarantiranih 300 ili 600kn profita.
Ali ne, mora Valencia pogodit golmana i precku u 90 minuti i Bacca zicera promasit.

Jel se netko kladi na bet-at-homeu? Kolko vidim tamo nema opcije da odigras da pojedini tim daje gol, vec samo ukupni broj golova u utakmici odigran od oba tima.

Za to ti treba Bet365 ili Bwin.

Bet at home je katastrofa po opcijama i ponudi za kladjenje,a koef. nizi od svih ostalih kladionica.

BAH je dobra kladionica, samo nije za svakog.

Za to ti treba Bet365 ili Bwin.
Bet365 mi je..katastrofa blago rečeno. Neznam kakva je sama kladionica, ali izgled web stranice je za mene očajan i loš i zbog toga nema šanše..
Igram na BAH-u, ali veliki minus je što nema da pojedina ekipa daje/ne daje gol......

Nije za tebe kladjenje. Ako ti sudiš po izgledu stranice.

haha naravno. Zašto bi se kladio na stranici koja mi izgleda prekomplicirano, prenatrpano i loše organizirano?

Uopce nije. Ja nisam vidio jednostavnije stranice. Daj joj sansu. Odvojis 15min da upoznas stranicu i da vidis gdje je sta. Neces pozaliti.

Dajem joj šansu svaki dan, ali nikako da se pokaže.

Meni je jako jednostavna. Čak i onima koji neznaju eng.

Dobra? Jer koef. na neki par u BAH je 1.35,a u Supersportu 1.55? I uzmes 3-4 para tako i onda shvatis koliko te pljacka,a da ne kazem da je ponuda relativno slaba jer na neke parove uopce nemas mogucnosti kladjenja.Nakon sto sam dignuo neke pare kod njih,uzeo sam i nikad se ne vracam tamo.
EDIT - eto "znalcima" moje prognoze na uvid...možete nastavit sa TD...