Ostalo

Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

cecenac čet 24.1.2013 14:57
strbi kaže...

dva dana za redom u dobitku..ulog 10kn dobitak 110kn, drugi listic ulog 20kn dobitak 140kn...nije puno ali čovjeka veseli, bar da sam uzeo kladionici :) krenulo me nešta

E moj covik da to tako ide, ne bi oni radili ;)

Trustek čet 24.1.2013 18:47

Uhvatila me panika evo nakon sto mi je sharapova pokupila pare sa SS racuna nije mi se dalo ici uplacivat pa sam igrao u favortu onlin uzivo jer sam na racun uimao uplacene pare ali sam prvi put igrao, e sada ne znam gdje vidjeti vlastite odigrane lsitice. Gdje mgu to vidjet?{#}

maxy0 čet 24.1.2013 19:19
Trustek kaže...

Uhvatila me panika evo nakon sto mi je sharapova pokupila pare sa SS racuna nije mi se dalo ici uplacivat pa sam igrao u favortu onlin uzivo jer sam na racun uimao uplacene pare ali sam prvi put igrao, e sada ne znam gdje vidjeti vlastite odigrane lsitice. Gdje mgu to vidjet?{#}

gore desno moj racun, i onda pregled listica...

Trustek čet 24.1.2013 21:07
maxy0 kaže...
Trustek kaže...

gore desno moj racun, i onda pregled listica...

hvala skoro mi je hokej zavrsio x bez golova

EDIT: zadnji par

rooswelt1991 pet 25.1.2013 06:38

Jučer očajan dan na dvoznaku, 15 prognoza samo je 7 prošlo.

Ja zbog navedenog prblema sa supersport računom, nisam uspio odigrati ništa, međutim da sam igrao, ukupni dobitak bi mi bio 42kn!!!

Što je ogroman broj, ako računamo da ja uplačujem 20 puta manje nego što oni preporučuju.

Jučer su pali dosta zicera, međutim pogodili su par koeficijenata preko 3, pa su opet nekako izvukli plus...

Loša stvar, ja sam odigrao sve one s manjim koeficjentima {#}, tak da od 6 odigranih parova, ja sam pogodio 2 {#}

Recimo još samo da ste igrali s njihovim ulozima dobili bi 840kn jučer, ali bi pogubili živaca za 10 godina života {#}

Dakle ukupna zarada u 2 dana, koliko ih pratim preko premiuma, da sam kojim slučajem uplačivao po njihovim prijedlozima, bila bi 1400kn

Za sad dobro ne tako loše, s obzirom da tjedan premiuma košta 160kn...

Evo za kraj i mojih 6 sramotnih listića {#}

Inače ako koga još zanima više statistike vezano za dvoznak, može to vidjeti bez premiuma na dvoznaku, pod prognozama s desne strane. Ako je crveno, znači pao listić, zeleno dobitni...

bahrija pet 25.1.2013 11:54
rooswelt1991 kaže...

Jučer očajan dan na dvoznaku, 15 prognoza samo je 7 prošlo.

Ja zbog navedenog prblema sa supersport računom, nisam uspio odigrati ništa, međutim da sam igrao, ukupni dobitak bi mi bio 42kn!!!

Što je ogroman broj, ako računamo da ja uplačujem 20 puta manje nego što oni preporučuju.

Jučer su pali dosta zicera, međutim pogodili su par koeficijenata preko 3, pa su opet nekako izvukli plus...

Loša stvar, ja sam odigrao sve one s manjim koeficjentima {#}, tak da od 6 odigranih parova, ja sam pogodio 2 {#}

Recimo još samo da ste igrali s njihovim ulozima dobili bi 840kn jučer, ali bi pogubili živaca za 10 godina života {#}

Dakle ukupna zarada u 2 dana, koliko ih pratim preko premiuma, da sam kojim slučajem uplačivao po njihovim prijedlozima, bila bi 1400kn

Za sad dobro ne tako loše, s obzirom da tjedan premiuma košta 160kn...

Evo za kraj i mojih 6 sramotnih listića {#}

Inače ako koga još zanima više statistike vezano za dvoznak, može to vidjeti bez premiuma na dvoznaku, pod prognozama s desne strane. Ako je crveno, znači pao listić, zeleno dobitni...

digneš kredu 10000eura i udaraj,. nek ti se 2-3 put nepoklopi velki ulog-zbogom bosno odo ja u Sarajevo {#} 

Tcherot pet 25.1.2013 12:08

danas mi se nista od tenisa ne svidja mozda berer i rochus ali bum to preskocil neda mi se istrazivat di bi ko igal atp turnire kvalifikacije i slicno pa tankal pred kraj chelengera

danas je light motiv bi se reklo potrebiti hokej

Blues v Pelicans    Blues @ 1,90 100E

HC Mountfield v HC Pardubice    HC Pardubice @ 2,60 70E

Torpedo NN v Atlant Mytischi     Atlant Mytischi @ 3,70 60E

HPK v Kärpät    HPK @ 2,35 80E

Växjö Lakers HC v MODO Hockey    MODO Hockey @ 2,20 100E

EHC München v Hannover Scorpions  EHC München @ 2,10 80E

Iserlohn Roosters v Straubing Tigers  Iserlohn Roosters @ 2,00 100E

Augsburger Panther v DEG Metro Stars  Augsburger Panther @ 1,60 100E

edit

eto ovisnicki jos par stvari popikao

Panathinaikos v Real Madrid       Panathinaikos @ 2,35  50E

VVV Venlo v AZ Alkmaar     AZ Alkmaar @ 1,85 100E

Nantes v Tours FC     Nantes @ 1,62 100E

Auxerre v Le Mans     Auxerre @ 2,00 70E

Karlskrona HK v Örebro      Örebro @ 1,55 100E

VIK Västerås HK v Almtuna IS VIK Västerås HK @ 1,55 100E

Trustek pet 25.1.2013 15:42

Evo jedna cura slagala listic ja ga idem ispratit pa da vidimo kaj ce bit. Nikad ne znas sa tim zenskama. Ako prođe nek me zeni.

EDIT: nigerija povela, mislim da je gotovo. Ali nada umire posljedna a tako i kod klade osim ako netko ne dere 5:0

bahrija pet 25.1.2013 18:10
Gman kaže...

Veceras 400kn na Hrvatsku.

danas bude vatreno-ja odigral na naše-al u listiću,još stavil slovence da deru španjolce..neznam al privlači me taj koeficjent 5.10 na janeze..

Hacker002 pet 25.1.2013 18:51
bahrija kaže...

danas bude vatreno-ja odigral na naše-al u listiću,još stavil slovence da deru španjolce..neznam al privlači me taj koeficjent 5.10 na janeze..

Suosjecam s tobom :D Ja cu stavit isto tako, al cu singlove odigrat, sta je sigurno sigurno je :)

Jarvan pet 25.1.2013 20:52
Trustek kaže...

Evo jedna cura slagala listic ja ga idem ispratit pa da vidimo kaj ce bit. Nikad ne znas sa tim zenskama. Ako prođe nek me zeni.

EDIT: nigerija povela, mislim da je gotovo. Ali nada umire posljedna a tako i kod klade osim ako netko ne dere 5:0

Može broj te "jedne cure"?

Vidim da pogađa ko zmaj.

Trustek pet 25.1.2013 23:53
Jarvan kaže...
Trustek kaže...

Može broj te "jedne cure"?

Vidim da pogađa ko zmaj.

Pa dao sam link za bet.blic.rs zenska je prva i vodi u poretku.

rooswelt1991 sub 26.1.2013 12:43
Hacker002 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Da te pitam, kolko bi mi trebo biti pocetni kapital za igru onako kako oni igraju?

Njihov ulog je od 100kn-1000kn po paru, računaj da prosječno dnevno daju 15ak parova.

Najćešći ulog je 400kn. dakle teoretski oko 5000-6000kn.

S tim, da si recimo ulagao prošli tjedan toliko, UKUPNA ZARADA bi ti bila nešto više od 16000kn.

S tim da je je tu još jedan problem, ponuda kladionica. Nemaju sve preognoze u svim kladionicama, tako da bi morao imati otvoreni jedan primarni račun sa recimo 5000kn u nekoj kladionici (recimo supersport), i još 4-5 računa u drugim kladionicama (bet365,lutrija, betlive, favorit, germania) sa po 1000kn za sve one parove koji nemaju na tvom primarnom računu.

Dakle ako baš hočeš igrati sve, onda ispod 10000kn teško ćeš uspjeti. Međutim, možeš ti igrati i sa upola manjim ulozima nego oni, što znači da bi ti trebalo samo 5000kn, a zarada od 1000€ tjedno i nije za baciti {#}

Ja sam jučer bio na fakasu cijeli dan, imao sam težak dan, a poslije toga se išlo u grad gledati tekmu, tako da nisam stigao kladiti se ništa.

Vidio sam da su promašili hrvatsku, ali da su pogodili da Hendikep na lyon-a, i da će villareal dobiti u drugoj španjolskoj, iako je podmornica nanizala 5 poraza u nizu...

Jel isplativo igrati preko dvoznaka? Jest, definitivno, međutim uništava to što koriste račune više kladionica. Recimo meni bi bilo odlično da mogu ulagati 10 puta manje od njih.

Početni kapital od 1000kn bi lako skupio. da dobijam 1000+kn tjedno, na 10ak minuta "rada" bi bilo odlično za mene.

Međutim, tu je problem što nemaju svi parovi u svim kladionicama....

rooswelt1991 sub 26.1.2013 14:24
Hacker002 kaže...

Velika lova, al se isplati.. hvala

Da definitivno, ali recimo ako ulažeš 10 puta manje, za mjesec dva ćeš zaraditi dovoljno da kreneš s velikim ulozima...

Kažem i dalje, jedino je problem s tim prokletim prognozama što ih nema i svim kladionicama...

Liverpool1892 sub 26.1.2013 14:32
rooswelt1991 kaže...

Da definitivno, ali recimo ako ulažeš 10 puta manje, za mjesec dva ćeš zaraditi dovoljno da kreneš s velikim ulozima...

Kažem i dalje, jedino je problem s tim prokletim prognozama što ih nema i svim kladionicama...

Malo pogledaš jel u bwinu, bet-at-home imaju ti svi parovi kojih nema u našim online kladionicam, pa staviš si 10€ i igraš na te parove po 1€ (dok ne zaradiš da možeš podići ulog)

rooswelt1991 sub 26.1.2013 14:42
Hacker002 kaže...

A igraš u SS-u šta ima ak već neželiš po ostalima i dobro

Ma znam, ali nije baš preporučljivo tako igrati...

Recimo da si igrao samo parove preko supersporta prekučer, i ulagao po njihovim prijedlozima bio bi u minusu 700kn, a da si igrao sve što je bilo ponuđeno, bio bi u plusu 800kn.

Što zbog parova koje uopće nisi mogao odigrati, što zbog razlike u koeficjentima...

Liverpool1892 kaže...
rooswelt1991 kaže...

Malo pogledaš jel u bwinu, bet-at-home imaju ti svi parovi kojih nema u našim online kladionicam, pa staviš si 10€ i igraš na te parove po 1€ (dok ne zaradiš da možeš podići ulog)

Pogledao sam, i to mi je palo napamet. Međutim evo cijeli dan proučavam, i nisam našao ni jednu kladionicu koja bi pokrila sve današnje parove....

rooswelt1991 sub 26.1.2013 15:03

Edit, zapravo sam nakon pregleda bar 20 kladionica, shvatio da jedna hrvatska ima najviše potencijala!!!

Germania ima sve osim jednog hendikepa, što je super!

Mislim da ću ja pokušati s njima...

Edit: kvragu, nemaju online klađenje....

rooswelt1991 sub 26.1.2013 15:49
maxy0 kaže...

pise ti ispod svake prognoze kladionica... registriras se na svaku od njih {#} marathon je dosta cesta

Pa jasno je meni to, nije problem se registrirati na sve, međutim od kud pare da ih sve napunim lovom {#}

Mislim bilo bi idealno kad bi sa kladionica mogao raditi trenutu isplatu novaca, onda nebi bilo problema uplatiti novac u kladionicu koju trebaš, i nakon toga podigneš ako prođe.

Problem je što večina tih kladionica ima onaj glupi sistem da treba proći xxx vremena da ti to sjedne na račun...

Bilo bi odlično kad bi bila jedna kladionica, ili čak dvije, ali ovako kako vidim, ne gine mi 10 kladionica ili da iznajmim stan iznad germania kladionice {#}