Karabit i gdje ga kupiti

ZAnima me gdje se u okolici Sl. Broda ili još bolje Đakova može nabaviti karabit?? I kako bi sad ja mogao pucati npr. da napravim rupu u zelji?

ako kome treba javit na pp

krivo

ZAnima me gdje se u okolici Sl. Broda ili još bolje Đakova može nabaviti karabit?? I kako bi sad ja mogao pucati npr. da napravim rupu u zelji?
Imaš da na krečani kod Zdenaca.Lagano ponesi lopatu i prikolicu(ako ga trebaš u tonama) i sastruži 10-tak cm bjeloga puta(karabit na površini je loš) i šibaj!
Ako nisi siguran jeli u pitanju krečnjak ili karabit.jednostavno pljuni na njega i vidi jel pušta plin!
Na drugoj slici je oznaceno gdje da kopaš!

Zar nije to ilegalno?
Mislim,ak se procuje,svi ce ic "rudarit" :D

Zar nije to ilegalno?
Mislim,ak se procuje,svi ce ic "rudarit" :D
Zašto bi bilo nelegalno?Krečana već "100 godina" ne radi,uostalom karabit nije zabranjena stvar,eh sada sto ga ljudi "zlorabe" to je druga prića!

Nije ni sljunak zabranjena stvar,pa ga nemres vadit kak ti padne na pamet.Barem kolko sam ja upoznat.
Ne pricam ja o materijalu,vec o nacinu dobave.

Nije ni sljunak zabranjena stvar,pa ga nemres vadit kak ti padne na pamet.Barem kolko sam ja upoznat.
Ne pricam ja o materijalu,vec o nacinu dobave.
JBG-care tamo svi vade i nitko nikada nije imao problema!
Iako je krečana napuštena,nije potrebno uopce ulaziti u nju,sve se nalazi na putu do krečane,tako da takoreči ne moras niti ulaziti u postrojenje,ako ga uopce postrojenjem mozemo zvati!
To ti je kao da si u šumi!

Dal zna ko,u Vrbovcu da se prodaje karabit jeftino???

Danas sam ušao u BILA supermarket u Slavonskom Brodu i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da prodaju KARABIT u kantici od boje na kojoj piše mirnovec. Karabita se dobije 150g koji je upakovan u kanticu od boje a cijena je 50 kn. Samo nebih preporucio da se puca iz te kantice jer je napravljena od dosta tankog lima i jako brzo se istroši .

Danas sam ušao u BILA supermarket u Slavonskom Brodu i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da prodaju KARABIT u kantici od boje na kojoj piše mirnovec. Karabita se dobije 150g koji je upakovan u kanticu od boje a cijena je 50 kn. Samo nebih preporucio da se puca iz te kantice jer je napravljena od dosta tankog lima i jako brzo se istroši .
ta limenka i jest napravljena za pucanje....zatvoriš poklopac i staviš na izvor vatre

ta limenka i jest napravljena za pucanje....zatvoriš poklopac i staviš na izvor vatre
Pucao sam danas sa tom limenkom i nakon 5 puta se skoro raspala stoga nebih je preporucio jer je napravljena od jako tankog lima

Pucao sam danas sa tom limenkom i nakon 5 puta se skoro raspala stoga nebih je preporucio jer je napravljena od jako tankog lima
Za kolko pucanja je to dovoljno karabita?

Za kolko pucanja je to dovoljno karabita?
Mislim da je dosta za par dana

Budimo relani,ovisi o korisniku.
Ima ekipe kaj stavi "2 kile" pa bude nes sitno,a ima i pametnih koji stave 5-6grama i obave posao.
150g je poprilicno dovoljno.
Predprosle godine u Intersparu sam kupio karabit(isto tak u limenci-od Mirnovca) izdrzalo je sve.Cak sam ju bacio jer je ponestalo materijala.
Tak da neznam bas,mozda su stavili novi tip limenke.
Mozda stavljas previse,pa se brze raspada?

da malo ozivim temu jel se ko opskrbio karabitom jel se puca? Ja sam u mirnovcu (Samobor) kupio 3 kile karabita za pucat iz bavce od 200l pa budem sutra probao malo... od ove godine u mirnovcu ga ima po kilama a kila vam kosta 37 kn :)
Isprazni aparat negde na livadi i pili, nema kaj eksplodirati. Mi smo unutra stavljali sijeno da zadrži pare od karabita.