DVD omoti za filmove

niko ne zna?

na Google-u sam trazio i nisam nasao nijednu stranicu za download omota za filmove u DVD formatu, znate li vi?

tnx na odg

Imaš ovdje.

Idi na www.freecovers.net i registriraj se. Tu skini covere. Za printanje skini program UnderCoverXP.

na Google-u sam trazio i nisam nasao nijednu stranicu za download omota za filmove u DVD formatu, znate li vi?

znas li gdje ima za domace filmove (vise domacih), tocnije: Jedinica (dokumentarni film)

meni je ovo najbolje

znas li gdje ima za domace filmove (vise domacih), tocnije: Jedinica (dokumentarni film)

Dokumentarni film - JEDINICA - neispričana priča o Crvenim beretkama, znas li sad? produkcija: BE92; VREME, Izdavač: Kompdesk...

Dokumentarni film - JEDINICA - neispričana priča o Crvenim beretkama, znas li sad? produkcija: BE92; VREME, Izdavač: Kompdesk...

Tražim dobru stranicu za dvd omote jer ih printam i kupujem okvire i stavljam... Pa ako tko zna nekakvu vrhunsku starncu za to neka mi napiše.. hitno..

naso sam jednu dobru stranicu za tebe,pa pogledaj ima i omota i svacega .www.yesbo.de/xxxx
stranica je super jos se puni skoro otvorili stranicu preko 1000 dvd omota i muzike filmova .itd.

film jedinica cijeli dvd omot ima na www.yesbo.de/xxxx dobar kvalitet