Ostalo

Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Nocio uto 4.3.2025 21:41
Prodavač - jozagloza123

Kupac - ja

Predmet prodaje - Dell S2421HS + S2421HN 24' 75Hz

Bio sam u potrazi za 2 monitora pristojne kvalitete, naišao sam na ovaj oglas i javio se kolegi. Sve smo dogovorili u par poruka i danas sam išao kod njega preuzeti monitore

Preporuka za dotičnog forumaša. Fer, korektan i ažuran što se tiče odgovaranja.

OCJENA: 5/5

Turky_zgb sri 19.3.2025 13:20

Loše iskustvo

Korisnik sa foruma dmati1987 poželio kupiti Lenovo Legion laptol.

Po dogovoru , uz naravno dodatnu  potvrdu da uzima povezao sam mu laptop u Osijek iz Zagreba.

Kad sam došao u Osijek sa laptopom kolega šalje sms da ipak odustaje od kupovine.

Iako prema profilu bi rekao da nije balavac, ispao je upravo to.

Izbjegavajte dogovore sa istim.

Meni škola 😃

Najbrži sri 19.3.2025 16:16

Prodavač: 

Hery

Predmet:

Oneplus 8 pro

Opis trgovanja:

Bubnio kolegi poruku s ponudom i da li je s uključenom poštarinom, kaže može. Poslao, stiglo, stanje top kako je napisano u oglasu + ima OxygenOS 13

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Ocjena: 5/5

cuflek pet 21.3.2025 11:23

Prodavac: xLockdown 
Kupac: Ja
Predmet: EVGA Supernova G2 750W napajanje

Dogovorena cijena i termin prodaje u par poruka. Kolega se ponudio dovesti napajanje do mog kvarta.
Sve rijeseno uredno i brzo, napajanje fercera. Sve pohvale :D

Stric_Jura uto 8.4.2025 11:25

Dakle, prodavač: Johanan

Kupljen jučer Vivobook S16  malo se pogađali, kako rekoh, moramo obojica malo nelagode osjetiti - on da je mogao dobiti malo više novca, ja da sam mogao dati malo manje...

Uglavnom dogovorili se, našli se na Borongaju, malo se menili (kolega nije imao vremena za kavu, ali ima dana), provjerili robu (on nije novce, ali valjda su mi tetke iz Zagrebačke banke dale pravo nofčeke ), ruka ruci...
i sad će moja klinka dobiti nakon 5 g. opet super laptop, a njezin kad počistimo ide jednoj curici da i ona kao i starije seke ima svoj laptop.
Od mene - "Spinal Tap" ocjena  - za nevježe - 11/10 ...
kunof00 sri 16.4.2025 15:06

prodavač: Entropija

U moru njuškalo oglasa i iznerviran ponudom cijena starijih kartica koje se prodaju.. Potražio kupnju na bug forumu i ponuđena mi je Gigabyte 2060 super za super cijenu, i dobrom voljom Entropije dopremljena do Zg osobno.

Preporuka, ugodan i dobronamjeran čovjek/otac/forumaš :)

Ocjena 12/10

brka911 čet 24.4.2025 18:36

Samo da javim da mi je Volume vratio novce koje je uzeo za grafičku koju nikad nije dostavio, nakon sudskog procesa pred Državnim odvjetništvom. Nadam se da je osoba koja je to napravila naučila lekciju.

thebatman čet 24.4.2025 20:17
brka911 kaže...

Samo da javim da mi je Volume vratio novce koje je uzeo za grafičku koju nikad nije dostavio, nakon sudskog procesa pred Državnim odvjetništvom. Nadam se da je osoba koja je to napravila naučila lekciju.

Oooo može li još detalja? Koje je opravdanje bilo?

brka911 pet 25.4.2025 06:30

Uglavnom je rekao da to nije on napravio, nego je nekome dao svoj račun??, pa je onda ta osoba ljude prevarila.. Iako to nema smisla, da on ide meni vracati novce i na sud, a kao nije on napravio.. Mislim dao je i ime preko kartice, revoluta itd...

Striko1989 pet 25.4.2025 11:20
brka911 kaže...

Kakav je to bio sudski proces? Privatna tužba? Pod kojom osnovom? Razglabalo se na drugom mjesto vezano za doticnog. ( zato pitam)

brka911 pet 25.4.2025 11:59
Striko1989 kaže...
brka911 kaže...

Kakav je to bio sudski proces? Privatna tužba? Pod kojom osnovom? Razglabalo se na drugom mjesto vezano za doticnog. ( zato pitam)

Prijava policiji sa svim podatcima i onda je to rješavano dalje. Ja nisam morao nigdje ići, osim prijave policiji.

zeryx pet 25.4.2025 12:04

koji je bio iznos toga?
znam da je nesto prije bilo ako je ispod 2k kn da onda moras privatnom tuzbom.

ali bome je to i brzo doslo do dorha. moji cekaju jedan predmet vec vise od godinu dana...

Najbrži pet 25.4.2025 19:25

Prodavač: 

josipst

Predmet:

Xiaomi 15 Ultra, 16/512gb

Opis trgovanja: prije pola godine kupljen od kolege 14 Ultra, kad je izašao 15 Ultra stari odmah zapeo da ga kupi. Brz dogovor, a još brža uplata, stiglo unutar 48h i odmah stari počeo koristiti. Na žalost photography kit s 14U ne odgovara na 15U. 

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Wiz3m4n sub 26.4.2025 08:38
brka911 kaže...

Da se njega pitalo nebi ti vratio kolega....vratio si ih si sam, ajde super da si javio, svako dobro....