CRO turistička kartica računa u eurima

https://www.hrvatskaturistickakartica.hr/pogodnost?name=®ion=sjever&datefilter=&category=catering
ovo je jedino navedeno tako da to ti je to.

Cro karticu možeš peglati u svakom ugostiteljskom objektu u cijeloj hrvatskoj. Ovo što je gore linkano su samo izdvojene ponude gdje pretpostavljam imaš neki popust.
Mi smo od firme prošle godine dobili 130e na cro kartici i većinu sam potrošio na pizze i ostali fast food u lokalnim restoranima.
Faq:
"Hrvatskom turističkom karticom moguće je plaćanje usluga u svim ugostiteljskim objektima koji pružaju usluge pripremanja hrane i točenja pića (restorani, kafići, fast food itd.) te u svim objektima koji pružaju uslugu smještaja (hoteli, kampovi, pansioni, privatni iznajmljivači itd.), a koji posjeduju POS uređaj te prihvaćaju plaćanje platnim karticama.
Također, Hrvatskom turističkom karticom možete plaćati usluga chartera (iznajmljivanje brodova) te ostale usluge turističkih agencija na području Republike Hrvatske."
Ideja stara već 5 godina. Na poslu se priča o toj kartici, kolege iz drugih firmi također kažu da će im poslodavac velikodušno dat neki iznos na toj kartici. Na linku ima što je to, osobno meni ne znači ništa i ne treba mi jer smatram da zarađujem premalo kako bih si priuštio odmor koji bi mene zadovoljavao, tako da višak novaca svake godine radije potrošim na hobije i GO provedem uživajući u hobijima. Pitanje je, jel zna netko u kojem "restoranu" u Zagrebu primaju te kartice kao sredstvo plaćanja? Pod restoran mislim na objekt gdje mogu pojest hranu za normalne ljude, poput ćevapa, mesne plate, raznih variva, paprikaša... Naručit 2 pive. NEE rare steak omotan zlatom, zaliven plavcem malim, sa salatom od cherry rajčica, sa domaćim bezglutenskim kruhom u ekstra djevičanskom maslinovom ulju.