Ostalo

Coca cola nagradna igra 2013

zelenbic pet 1.3.2013 11:16
DeathBringer12 kaže...

Evo dobio sam ispod zatvarača 0,5l gratis što znaci da sam osvojio besplatno jos jednu coca colu, ali gdje to preuzeti?^^

tam di si kupio btw jel to opet počelo :D sad će svi opet samo coca cole kupovat

F1-IVO pet 1.3.2013 11:16
DeathBringer12 kaže...

Evo dobio sam ispod zatvarača 0,5l gratis što znaci da sam osvojio besplatno jos jednu coca colu, ali gdje to preuzeti?^^

Odi u dućan di si kupio Colu, pokaži čep i dobit ćeš novu đabe (bar je tako bilo).

7kunac pet 1.3.2013 11:58

Ja sam jednom dobio 5 puta zaredom...kupio colu i dobio 0.5l gratis,s tim čepom uzeo novu colu i opet dobio 0.5.... :D za 6 colu mi je tražila račun,a ja naravno nisam imao jer sam tu colu dobio :P

Square Enix sri 13.3.2013 11:06

Ta nagradna igra traje vec tjedan dana.Svake godine nadu se neki klosari sto otvaraju cepovi zbog nove boce {#}

Inace nisam neki znalac kako naci pravu ali ima jedan vrlo lagan sistem.Uzmes bljeskalicu od moba,nagnes bocu i zasvijetlis.Pa sto bude hehe.

Samo nez sto znaci onaj kod na cepu.Sto time mogu dobiti?

zelenbic sri 13.3.2013 11:08
Square Enix kaže...

Ta nagradna igra traje vec tjedan dana.Svake godine nadu se neki klosari sto otvaraju cepovi zbog nove boce {#}

Inace nisam neki znalac kako naci pravu ali ima jedan vrlo lagan sistem.Uzmes bljeskalicu od moba,nagnes bocu i zasvijetlis.Pa sto bude hehe.

Samo nez sto znaci onaj kod na cepu.Sto time mogu dobiti?

wallpapere i te gluposti a to bi ti srali prodavaci xd

SuperDox pon 10.3.2014 17:41
grom123 kaže...
Kako se moze nać dobitna cocacola o,5l gratis osim s led svjetlom ???

prije ti je bila fora da je cep ravniji, dok je onaj drugi(s onim kodom il sta je vec bilo) vise uzdignut..to je bilo prije 2 godine, neznam jel je bilo i prosle