Burek ili pita

izgleda ko... a šta je to? :))

Iako je glupa tema i ne vidim nikakav smisao natezanja oko toliko nevažne stvari, ali znam da kada baba kaže da pravi burek, onda pravi sa mesom, a kada kaže da pravi pitu onda bude najčešće sa sirom a ponekad i sa jabukom, krumpirom itd itd. To je tako bilo i tako će i biti, a vi koji ste za burek i pitu prvi put saznali u kvartovskoj pekari možete pričati što hoćete.

izgleda ko... a šta je to? :))
Rolovana Pizza...

Rolovana Pizza...
To je normalna ili jumbo?

Iako je glupa tema i ne vidim nikakav smisao natezanja oko toliko nevažne stvari, ali znam da kada baba kaže da pravi burek, onda pravi sa mesom, a kada kaže da pravi pitu onda bude najčešće sa sirom a ponekad i sa jabukom, krumpirom itd itd. To je tako bilo i tako će i biti, a vi koji ste za burek i pitu prvi put saznali u kvartovskoj pekari možete pričati što hoćete.
e i?
i moja je baka, stara purgerica, uvijek radila burek, bilo od mesa ili sira i govorila da ju je njezina mater tako naučila, a sad ima 92 godine
burek je bio i bit će u hrvatskoj od mesa, sira, jabuka i čega bilo, a pita je za nas kolač od dva sloja onog biskvitastog tijesta između kojeg ide sloj jabuka ili čega već

Sva sreća pa imamo konsenzus oko ćevapa inače bi bilo belaja.

.. o kako se varaš, vidi pod kebab :))
Vi Bosance našli učiti šta je burek?
A cuj, netko vam je morao reci da nemate pojma
Nemoj da te pošaljem po dva bureka i jogurt.
I btw. u zagrebu sam jeo bolje cevape nego u sarajevu :P
Moraš probati kod Bešlića u Zenici sa kajmakom, uff kako se rastopi u lepini.