boxer uto 27.9.2016 23:59
OriginalEXE kaže...
boxer kaže...

Vi Bosance našli učiti šta je burek?

A cuj, netko vam je morao reci da nemate pojma 

Nemoj da te pošaljem po dva bureka i jogurt.

picajzla0707 kaže...

I btw. u zagrebu sam jeo bolje cevape nego u sarajevu :P

Moraš probati kod Bešlića u Zenici sa kajmakom, uff kako se rastopi u lepini.

nj0fra pet 7.10.2016 21:40

Iako je glupa tema i ne vidim nikakav smisao natezanja oko toliko nevažne stvari, ali znam da kada baba kaže da pravi burek, onda pravi sa mesom, a kada kaže da pravi pitu onda bude najčešće sa sirom a ponekad i sa jabukom, krumpirom itd itd. To je tako bilo i tako će i biti, a vi koji ste za burek i pitu prvi put saznali u kvartovskoj pekari možete pričati što hoćete.

picajzla0707 sub 8.10.2016 09:11
nj0fra kaže...

Iako je glupa tema i ne vidim nikakav smisao natezanja oko toliko nevažne stvari, ali znam da kada baba kaže da pravi burek, onda pravi sa mesom, a kada kaže da pravi pitu onda bude najčešće sa sirom a ponekad i sa jabukom, krumpirom itd itd. To je tako bilo i tako će i biti, a vi koji ste za burek i pitu prvi put saznali u kvartovskoj pekari možete pričati što hoćete.

e i?

i moja je baka, stara purgerica, uvijek radila burek, bilo od mesa ili sira i govorila da ju je njezina mater tako naučila, a sad ima 92 godine

burek je bio i bit će u hrvatskoj od mesa, sira, jabuka i čega bilo, a pita je za nas kolač od dva sloja onog biskvitastog tijesta između kojeg ide sloj jabuka ili čega već