Alat - opcenito, sto i gdje kupiti ?

Zaboravio sam napisati, ali naravno da sam tražio i u kauflandu bateriju Parkside. x20v baterije nije bilo niti u lidlu niti u kauflandu više od dva mjeseca mog traganja, nisam bilježio datum kad su nabavili možda je prošlo i tri mjeseca...
A to što rade, što malo ima pa malo nema proizvoda na stanju, to bi trebala biti neka psihologija kao da navuku kupca da non stop dolazi šta li... kakav idiotizam ali očito pali. Dok sam čekao bateriju gledao sam letke od kauflanda non stop, guglao bateriju, tražio na njuškalu, redovito obilazio lokalne Lidl i kaufland 🙄

A to što rade, što malo ima pa malo nema proizvoda na stanju, to bi trebala biti neka psihologija kao da navuku kupca da non stop dolazi šta li... kakav idiotizam ali očito pali. Dok sam čekao bateriju gledao sam letke od kauflanda non stop, guglao bateriju, tražio na njuškalu, redovito obilazio lokalne Lidl i kaufland 🙄
Baterije su bile prije cca mjesec dana u ponudi, osobno kupio od 8Ah, zatrazio na blagajni...

U uputama uredno pise da se baterija moze uzeti u servisu isto... Microtec....

A gdje se nalazi taj microteh? Duck, duck go izbacuje neke "microteh sistemi" pos uređaji...

A gdje se nalazi taj microteh? Duck, duck go izbacuje neke "microteh sistemi" pos uređaji...

To je to... Sistemi... Ilirska... Sa Zagrebacke avenije se side i za 2 minute si tamo...
Ekipa je ok... Sve se rijesava bez problema... I naravno prolazi i roba kupljena u Njemackoj, ili ostatku Eu....
https://www.microtecsistemi.hr/

molim preporuku nekog multitoola do 40 eura moze iz nasih trgovina a moze i sa amazona.de
vidio sam da u pevecu ima nekakav suki multitool pa ako ga netko ima napisite iskustva
nije ni bitno da ima previse opcija samo da je veci i cvrst da se s njim moze nesto prerezati zavrnuti saraf i slicno
https://pevex.hr/kombinirana-klijesta-suki-multitool-12u1
hvala

@filip1 pogledati Unior alate, nije vrh ali kvalitan alat koji se neće saviti, puknuti.

Da li netko od vas ima ovakav metar s temua
Napišite da li ste zadovoljni ako ga imate
Koristio bi se za sitnu stolariju
Hvala

Nekvalitetno. Losa plastika. Dođe puknuto Itd. To je za nekog tko mora jednom/ dvaput nešto izmjeriti. Doslovno idi bilo gdje i uzmi kvalitetan metar. Imat ćeš ga dok si živ.
*imam sličan

Ja sam prije par mjeseci uzeo sa Amazona Hultafors metar od 3 metra... mali ali jako kvalitetan, precizan i najbolja stvar mi je ova fora za mjerenje unutar okvira... pogledaj na yt recenzije, na dosta se kaze da je super ili najbolji metar, opcenito taj brend metrova... iako mislin da prave i za Solu isto....
https://shorturl.at/OtaMr

Inace na Amazonu se moze ugrabiti Bosch sds plus busilica GBH 18V-26 F za super pare, 266€ ako se salje u Njemacku, 280€ u Hrvatsku... Ima posebno glavu s normalnim futerom da nije sds, i u L boxx-u je... kod nas je oko 400 najjeftinija...
I imate i nagradnu igru u Bosch Hr, da se prijavite i dobijete bateriju 4Ah... a ako je cifra kupljene robe preko 350€ onda je 5,5 Ah ProCore baterija, ili akice GSR/GSB 18V-55... iste su samo ili cete dobiti verziju sa cekicem ili bez... tako da se isplati uzet super busilicu/stemalicu i te nagrade...

da li netko od vas koristi ovakve adaptere i svrdla za bušenje kvadratnih rupa u drvetu i da li se to isplati uzimati
imam einhell stupnu bušilicu od 750 vata
hvala

Uzeo kolega na poslu al mislim da se zajebo nesta... ili nije uzeo sve potrebno nosac vjerovatno... ali me zivo zanima to... vjv gledas na aliex, ako da i uzmes i orobas javi molim te....
Ako nema u lidlu baterije obicno bude u kauflandu