Vista Transformation Pack

tesko da budes pronasao takav...

windows vista. sve ostalo je bezveze i trošenje resursa

Ja sam to instalirao bio i comp mi se dosta usporio i rekao sam vise nikad tim transformacijskim packovima i bilo kakvom uređenju windowsa = ikone,start menu,taskbar,ostalo..
Instaliraj si sedmicu!

ja koristim vista visual styles pack. to promijeni samo sučelje. a ja sam poslije sam promjenio većinu ikona pomoću tuneup utilitiesa

Preporučam program TuneUp Utilities 2009.Preko njega možeš instalirati nove teme.
Link.
http://www.softpedia.com/progDownload/TuneUp-Utilities-Download-4576.html
Vista temu možeš skinuti s ovih stanica.
Link.
http://v-xemnes.deviantart.com/art/Mimic-Vista-V2-pack-51455690

Bolje ti je te transform packove da i ne instaliras. Ja sam imao loše iskustvo sa njima. Ne možeš ih obrisati poslije kako treba i uvijek ostanu neki ostaci. Bolje ti je nadji si neku temu za xp da ti se svidja nego da stavljas to smeće na računar. Što je gore neko napisao ako hoces vista osjećaj intaliraj je.

@ Koja_pila
zasto tune up? koliko znam on se mora placat, a sad da cu dat toliko para samo da promijenim temu... ne bas.
bolje si patchaj uxtheme.dll i stavi bilo koju temu.

Bolje ti je te transform packove da i ne instaliras. Ja sam imao loše iskustvo sa njima. Ne možeš ih obrisati poslije kako treba i uvijek ostanu neki ostaci. Bolje ti je nadji si neku temu za xp da ti se svidja nego da stavljas to smeće na računar. Što je gore neko napisao ako hoces vista osjećaj intaliraj je.

meni treba da mi miš izgleda kao kod viste može li mi itko pomoći

Pa i njemu bi bio besplatan da zna gdje da potraži...:)

@ Koja_pila
zasto tune up? koliko znam on se mora placat, a sad da cu dat toliko para samo da promijenim temu... ne bas.
bolje si patchaj uxtheme.dll i stavi bilo koju temu.

Postoje i P2P(Torrenti).

nije problem u tome... ali zasto ne koristit besplatnu alternativu ako je ima?

Po izboru.

Po izboru.

Pa ces poslije doc pitat zasti mi igra steka, zati mi je veliko zauzece procesora, zasto mi se ruse win. Daj ako oces izgled viste uzmi vistu.

moja vista je skoro gotova još samo trebam ikone

Koji mi preporučujete a da je što vjerodostojniji izgled Viste i naravno da mi ne s***e sistem, i da mi ne uspori komp?

moja vista je skoro gotova još samo trebam ikone

ja ti preporucam nemoj to radit ja sam skinuo i sje...sam si cijeli laptop sad je crko nis ne radi kompletno je mrtav nece se ni upalit a i taj izgled ti dosadi za 1 tjedan i uopce ti nije osjecaj koda da imas vistu al ak zelis probaj

A koji je program dobar sličan window blindsu (istekao mi je trial) da se može primijenit tema viste

Jel se može sa tune up utilities 2009 primijenit neka tema i slično da bude kao od viste izgled i sa koje stranice mogu skinuti stvari za Tune up? SORRY Nisam čitao vidio sam sad tek da mi je kolega spomenuo tune up

Preporučam program TuneUp Utilities 2009.Preko njega možeš instalirati nove teme.
Link.
http://www.softpedia.com/progDownload/TuneUp-Utilities-Download-4576.html
Vista temu možeš skinuti s ovih stanica.
Link.
http://v-xemnes.deviantart.com/art/Mimic-Vista-V2-pack-51455690

Ja sam se trasformation packa rješio samo system restoreom, a uvijek imaju neke bugove tako da su jako loši

Jako slabo bolje ti se ne zafrkavati s tim jer ti uspori komp,neki glupavi errori i slične gluposti

Koji mi preporučujete a da je što vjerodostojniji izgled Viste i naravno da mi ne s***e sistem, i da mi ne uspori komp?

Ma ja sam koristio vista trasformation pack, ok je izgledalo, samo je trosilo puno resursa, te bi se nakon nekog vremena poceli javljati errori.
Evo ti link ako hoces, no preporucam ti da ako bas zelis izgled viste instaliras vistu i tocka. Sto se tice xp-a imas dosta dobrih tema za njega a jedna od najboljih po meni je royale.
Evo link za VTP:
i za xp temu Royale koju preporucam svima koji rade na xp-u i imaju default temu, must have, link

Ja sam sebi instalirao jedan trans. pack, zar on neće u potpunosti nestat pomoću system restore-a?

Ja sam sebi instalirao jedan trans. pack, zar on neće u potpunosti nestat pomoću system restore-a?