malina22 pon 23.2.2009 21:01

Bolje ti je te transform packove da i ne instaliras. Ja sam imao loše iskustvo sa njima. Ne možeš ih obrisati poslije kako treba i uvijek ostanu neki ostaci. Bolje ti je nadji si neku temu za xp da ti se svidja nego da stavljas to smeće na računar. Što je gore neko napisao ako hoces vista osjećaj intaliraj je.

Hyperion pon 23.2.2009 21:08
malina22 kaže...

Bolje ti je te transform packove da i ne instaliras. Ja sam imao loše iskustvo sa njima. Ne možeš ih obrisati poslije kako treba i uvijek ostanu neki ostaci. Bolje ti je nadji si neku temu za xp da ti se svidja nego da stavljas to smeće na računar. Što je gore neko napisao ako hoces vista osjećaj intaliraj je.

E da zaboravio sam napomenut da ostanu ostaci i nemogu se nikako izbrisat.Viče Jedino rješenje je format :C
Meni je tuneup besplatanSmijeh
malina22 pon 23.2.2009 21:14
r420r kaže...

@ Koja_pila

zasto tune up? koliko znam on se mora placat, a sad da cu dat toliko para samo da promijenim temu... ne bas.

bolje si patchaj uxtheme.dll i stavi bilo koju temu.

Kad patchas uxtheme.dll mijenjas sistemski fajl a sa tuneup mozes to bez toga uraditi i ako ti se ne svidja sve lako vratis na staro. A i dobijes hrpu korisnih stvari.
lucky_look pon 23.2.2009 22:59

ja ti preporucam nemoj to radit ja sam skinuo i sje...sam si cijeli laptop sad je crko nis ne radi kompletno je mrtav nece se ni upalit a i taj izgled ti dosadi za 1 tjedan i uopce ti nije osjecaj koda da imas vistu al ak zelis probaj

big_guy uto 24.2.2009 14:28

Jel se može sa tune up utilities 2009 primijenit neka tema i slično da bude kao od viste izgled i sa koje stranice mogu skinuti stvari za Tune up? SORRY Nisam čitao vidio sam sad tek da mi je kolega spomenuo tune up

emerik sri 11.3.2009 20:57
big_guy kaže...

Koji mi preporučujete a da je što vjerodostojniji izgled Viste i naravno da mi ne s***e sistem, i da mi ne uspori komp?

Imaš na Bugovom DVD-u iz 1. mjeseca , super je transformator . Možeš i skinut neke druge s interneta .
Independent sri 11.3.2009 21:05

Ma ja sam koristio vista trasformation pack, ok je izgledalo, samo je trosilo puno resursa, te bi se nakon nekog vremena poceli javljati errori.

Evo ti link ako hoces, no preporucam ti da ako bas zelis izgled viste instaliras vistu i tocka. Sto se tice xp-a imas dosta dobrih tema za njega a jedna od najboljih po meni je royale.

Evo link za VTP:

i za xp temu Royale koju preporucam svima koji rade na xp-u i imaju default temu, must have, link

Independent sri 11.3.2009 21:13
zero cool kaže...

Ja sam sebi instalirao jedan trans. pack, zar on neće u potpunosti nestat pomoću system restore-a?

Trebao bi. Nikad neznas, meni je 2 puta zeznuo taj transformator komp, a skoro svaki put bi mi nakon njega dosla tema od windowsa 98...

Ukratko radi kako treba ak se tocno konfigurira ali nemojte ocekivati da cete bez nekih problema ili bugova izdrzati duze vrijeme. Ponavljam ako zelite bas izgled viste vise se isplati prelazak na nju nego instalacija ovih packova.