Soundmax Control Panel

-nigdje, to je dio drivera. Driver skini na proizvođačevoj stranici (MBO/audio)
edit: -motherboard /onboard audio? 99%, drivere skidaš na proizvođačevoj stranici. ako ih tamo nema može generički od proizvođača chipa (RTL/CMI/VIA/CL....)

šta znači ovo (MBO/audio)

Evo naziv moje zvučne:
SoundMAX Integrated Digital HD Audio
Ništa drugo ne piše

Koju maticnu plocu imas? Reci model pa cu ti nac drivere.

ASUS P5PL2-E

Evo.KLIK.Odaberi Motherboard,socket ti je 775 i model koji si napisao iznad.Odasberes OS i odi po audio i skini.

Da usput kažem moj glavni problem.Imam 2 headseta slušalica sa mikrofonom i jednu web kameru u koju je ugrađen mikrofon.Kad poželim snimit zvuk,prikopčam sluške i mikrofon i počnem snimat.Kad završim snimanje,uđem u file i ništa se ne čuje.Pogledo sam malo po netu i primijetio taj control panel.I sad da pitam glavno pitanje.
Je li to do drivera ili zvučne?

Prije ce bit do toga da ti je sa postavkama u Sound maxu.

Evo jesam.Gdje je sad taj control panel

Evo sad je sve super.Hvala svima koji su pokušali mi pomoći,a posebno hvala F1-IVO na temelju čije pomoći sam riješio problem

Inace na onoj stranici imas sve drivere za svoju maticnu.

Fakat sam dosadan ljudima sa svojim problemima.Jučer kad mi je proradio mikrofon,odem u Speech Recognition i sve radi.Danas mi uopće neće otvorit taj Speech Recognition

poigraj se opcijama jer sad svaki HDA driver ima autodetect kod uključivanja front/rear -prvo samo odspoji i nakon nekoliko sec. ponoco spoji mikrofon. - ako se problem ponavlja isključi autodetect ili promijeni front HDA u AC'97 standard, jer da nemaju sva kućišta (front). ili uključi s stražnje strane... nakon tog, opcije mute, recording (kanal) itd provjeri dali je možda na line umjesto na mic. ... a može biti i prekidač na mikrofonu :)
edit: sve opcije se nalaze u control panelu zvučne... sys tray pored sata ili win/start meni/-control panel -ovisno o imenu (SoundMAX..)

Gdje se mijenja taj autodetect
Ne mogu nać control panel od zvučne

Tebi treba ADI SoundMax driver. Verzija ADI_V61016400
Odlican driver za XP i Vistu. Bolji nego onaj Asusov sa brdo mogucnosti. Ako ti se da cekati budem ga popeo na rapid pa ga skini ili potrazi ga na net pod ovim imenom
Audio_ADI_V61016400.rar
Ima odlicne efekte.Ne pravi se pametan ( u dobrom smislu) i ima odlicne efekte. Potrazi ga,ako ga nemozes naci kazi

Evo ga,cudo od drivera.
http://rapidshare.com/files/245112059/Audio_ADI_V61016400.rar.html
MD5: 19DACCEA395BAA2885E2445CD9843C03
Prvo makni stari (uninstall)
Restart
Instaliraj (iskljuci sve osim zvucnika)
Restart
Cepaj

Jesam ali kad sam radio po uputama ihusha neće

Ako nije problem meni treba SoundMAX Integrated Digital HD Audio 6.10.01.5600 , tako pise u Driver Updater, ali nemogu downloadat program, jer treba kupit licencu za driver updater. Treba mi za maticnu Asus M2N-E

Meni isto treba pomoc u vezi toga :D
ime:
ASUS DRW-1608P2S
Trebam malu pomoć što hitnije.Volio bih znati gdje da skinem Soundmaxov Control Panel.