Ostale softverske teme

Skype za samsung galaxy mini

bigboy98 čet 23.6.2011 21:04

pozz ekipo.. kupio sam mob samsung galaxy mini želim si instalirat skype... ali imam problem.. kada upišem broj moba za download skype for android..- dobijem poruku na mob s linkom i idem download.... i neće mi otvorit stranicu.. ovo mi kaže.. "The requested item could not be found." el znadete u cemu je rijec? može pomoč plss?!?

malo-bice uto 28.6.2011 12:47

Pozdrav svima!

Kroz koji dan namjeravam kupiti Samsung Galaxy Mini. Iako, iskreno još uvijek se malo dvoumim između njega i HTC Wildfire-a, no za Galaxy imam puno povoljniju ponudu, pa...
No, molila bih pomoć forumaša vlasnika Galaxy-a. Kako i HTC i Galaxy imaju istu verziju androida, može li se na Android Market-u (po kojem upravo švrljam) skinuti neka tema/sat pa da Galaxy nalikuje na htc (točnije, jako mi se sviđa onaj sat i vrijeme na htc-ovom home desktopu)

(znam da je malo blesavo pitanje, ali eto...)

unaprijed vam puno hvala ;) 

bigboy98 uto 28.6.2011 12:57
malo-bice kaže...

Pozdrav svima!

Kroz koji dan namjeravam kupiti Samsung Galaxy Mini. Iako, iskreno još uvijek se malo dvoumim između njega i HTC Wildfire-a, no za Galaxy imam puno povoljniju ponudu, pa...
No, molila bih pomoć forumaša vlasnika Galaxy-a. Kako i HTC i Galaxy imaju istu verziju androida, može li se na Android Market-u (po kojem upravo švrljam) skinuti neka tema/sat pa da Galaxy nalikuje na htc (točnije, jako mi se sviđa onaj sat i vrijeme na htc-ovom home desktopu)

(znam da je malo blesavo pitanje, ali eto...)

unaprijed vam puno hvala ;) 

nevjerujem da ima.. imas samo widgate na android marketu.. ali preporućujem ti da uzmeš htc jer na galaxy mini imas mnogo bugova... nemaš brojeve u imeniku kad ih spremiš,imo sam problem sa internetom... bolje se raspitaj ondje di planiraš kupit mob

malo-bice uto 28.6.2011 13:01

op op....vidiš to mi nitko nije rekao...zbilja ti puno hvala! 
raspitala se, ali je ispalo (često mi se to događa) da o samom modelu više ja znam nego prodavač...=/

razmislit ću jako dobro sad. još jednom ti hvala ;)