Ostale softverske teme

Problem sa skype mozilom i ostalim POMOC

tiesto pet 27.7.2012 01:59

pozdrav

imao bi jedno pitanje...vec neko vrijeme mi se rusi skype mozila mediaplayer i drugi programi...no sad mi je vec puko film i dosao sam tu da vas pitam zasto se to sve rusi najme na skajpu kad pokrenem video poziv srusi se skipe kada na mediaplajeru pokrenem film ili na best plejeru sruse se takoder se i mozila srusi kada ju pokrenem a i msn se isto srusi nakon nekog vremena...pa me zanima vase misljenje zasto se to sve rusi kada bilo kaj pokrenem..PLISSSSSSSSS POMOC JER MI JE VEC PUN KUFER TOGA

tiesto pet 27.7.2012 02:40

ovako radi se o ovom kompu

AMD Athlon tm xp 2500

NVIDIA GeForce FX 5900

RAM 512mb

Service Pack 2

Windows XP

sad me zanima zasto se to sve rusi dali je do neke opcije u vindovsu dali je do service peck 2 ili dali je do drajvera za grafu stvarno nezz zasto bi se svaki program koji instaliram zrusio

Nello pet 27.7.2012 05:56
tiesto kaže...

pozdrav

imao bi jedno pitanje...vec neko vrijeme mi se rusi skype mozila mediaplayer i drugi programi...no sad mi je vec puko film i dosao sam tu da vas pitam zasto se to sve rusi najme na skajpu kad pokrenem video poziv srusi se skipe kada na mediaplajeru pokrenem film ili na best plejeru sruse se takoder se i mozila srusi kada ju pokrenem a i msn se isto srusi nakon nekog vremena...pa me zanima vase misljenje zasto se to sve rusi kada bilo kaj pokrenem..PLISSSSSSSSS POMOC JER MI JE VEC PUN KUFER TOGA

Kakav je konekcija interneta? Koji operater koristiš T-com? Radi sa Usb stick, ruter? Ovo što te ruši izgleda da imaš lošu vezu na internetu. Testiraj speed test da vidiš kakve brzine koju koristiš i kolika pinga imaš.