Problem sa skype mozilom i ostalim POMOC

Pa barem napisi konfiguraciju, OS, koje GPU drivere imas i tako..

ovako radi se o ovom kompu
AMD Athlon tm xp 2500
NVIDIA GeForce FX 5900
RAM 512mb
Service Pack 2
Windows XP
sad me zanima zasto se to sve rusi dali je do neke opcije u vindovsu dali je do service peck 2 ili dali je do drajvera za grafu stvarno nezz zasto bi se svaki program koji instaliram zrusio

pozdrav
imao bi jedno pitanje...vec neko vrijeme mi se rusi skype mozila mediaplayer i drugi programi...no sad mi je vec puko film i dosao sam tu da vas pitam zasto se to sve rusi najme na skajpu kad pokrenem video poziv srusi se skipe kada na mediaplajeru pokrenem film ili na best plejeru sruse se takoder se i mozila srusi kada ju pokrenem a i msn se isto srusi nakon nekog vremena...pa me zanima vase misljenje zasto se to sve rusi kada bilo kaj pokrenem..PLISSSSSSSSS POMOC JER MI JE VEC PUN KUFER TOGA
Kakav je konekcija interneta? Koji operater koristiš T-com? Radi sa Usb stick, ruter? Ovo što te ruši izgleda da imaš lošu vezu na internetu. Testiraj speed test da vidiš kakve brzine koju koristiš i kolika pinga imaš.
pozdrav
imao bi jedno pitanje...vec neko vrijeme mi se rusi skype mozila mediaplayer i drugi programi...no sad mi je vec puko film i dosao sam tu da vas pitam zasto se to sve rusi najme na skajpu kad pokrenem video poziv srusi se skipe kada na mediaplajeru pokrenem film ili na best plejeru sruse se takoder se i mozila srusi kada ju pokrenem a i msn se isto srusi nakon nekog vremena...pa me zanima vase misljenje zasto se to sve rusi kada bilo kaj pokrenem..PLISSSSSSSSS POMOC JER MI JE VEC PUN KUFER TOGA