Zdravko ned 9.5.2010 11:41
mrgood kaže...

Tutorijal ti je malo star tj. za prastaru verziju PCSX-a. Zadnja verzija je PCSX2 0.9.6 r1888, u kojoj mi recimo Gran Turismo 4 radi kao urica, a grafika je neusporediva sa PS2, bolja je barem dvostruko. I ne treba nikakva mrcina od kompa. Imam E5200, 2 GB RAM-a, i HD4770. Igram i uzivam, hehehehehe

Znači da znaš namjestit pa bi te molio za pomoć :)

Meni sve super radi dok sam u MENI-u, kada treba početi utrka onda "poludi"???

Tražim na netu al ne nađem, probao sam i isključit uvodne scene i stavit na progressive 480p ali isto.Ne znam koju verziju imam (PAL ili NTSC) i ne znam jel do toga možda.

Pomagaj!

Evo nekoliko slika:

mrgood ned 23.5.2010 15:51

Znam ga namjestit, jer jos otkad se pojavio epsxe, emulator za jedinicu, cackam po tome. Ali, svaki kompjuter je jedinstven i ono sto radi meni ne mora znacit da ce radit tebi. Kao prvo, kao graficki plugin odaberi gsdx, i uvijek imaj najnovije verzije samog emulatora i pluginova. Po slikama je to problem sa prikazom na ekranu, jer ako ti u meniju sve radi, a u utrci ne, znaci da moras odabrat 480p u postavkama od same igre. A posto kazes da si odabrao, ne znam u cemu bi mogla bit stvar. Tako da je vjerojatno problem sa samom verzijom igre, jer koliko ja znam, PAL verzija sere u emulatoru. Ja imam NTSC verziju i sve radi za 10. Za vise informacija posjeti ovaj link :

http://forums.pcsx2.net/Thread-Gran-Turismo-4-NTSC-is-playable-HOWTO-Best-config-to-enjoy-it