NERO 9 na windows 7

to kralju

Evo nedavno izašao update Nero 9 Reloaded. Multimedia Suite 10. Jako dobar paket usluga za audio-video programe i medije. Ja sam najprije testirao jedan CD burn i snimio se uobičajenom brzinom od nekih 4.5 minuta sa 15-ak pjesama mp3 formata ugl. Sad nakon ovog Nero Express jer onaj Nero Burning ROM još uvijek zašteka kod prženja ili na kraju ne snimi na medij sam probao Nero Vision koji je ograničen u trialu 15-dana, ali ipak je snimio DVD Edited Video od nekih 4.7GB sa dekodiranjem i mogućnošću renderiranja prije za video prikaz na ekranu pred prženje. Onaj Reloaded i Nero 8 su mi se rušili kod ovoga, na Win 7, sad radi! Ugl brzine snimanja CD-DVD su podjednake ostale. Ima pregršt novih opcija, ali ugl malo korištene... Kod instalacije na desk dobijemo 5 ikone za pokretanje programa. Nero Back-It Up je razrađen do tančina i bolji je za ove servise pohrane na HDD nego neki Total Security programi kao Norton ili Kaspersky, Bit Defender koji ih imaju ugrađenima u AV apps! Od ostalog ponuđeno je sve kao u prošlogodišnjem Nero 9. Još uvijek se razmišlja da kupim licencu na upgrade opciji koja stoji manje nekih 30-tak $. Onda se dobije fully functional Multimedia Suite kako ga sada nazovu. I par novih more or less korisnijih programa koje se ne može preuzeti sa trial downloadom! Ocjena 8/10što će reći viša za bod od prijašnjih verzija. Trial teži 299MB, Full product znači kojih 50MB dalje dok je Nero reloaded imao "samo" 200MB. Sve u svemu ovaj nekad maleni, ali najkorišteniji program za multimediju na PC-ju Nero Burning ROM je izrastao u koristan glomazni multimedijski paket koji košta jako puno, ali se konačno tako i zove.
Možete li mi dat link za download Nera za windows 7 jer oni od XP-a neradi