fijaker pon 30.11.2020 21:38

Zip datoteka s ovog URL-a je prazna. Isto je bilo i s nekim drugim URL-om objavljenim na Phoenix Reborn grupi.
C.O.D. ima u Blue Thunder buildu od Balkan Green-a i vrlo je dobar iako Arene ne rade, a ostalih sportskih programa nema.

sibica pon 30.11.2020 21:41
fijaker kaže...
Zip datoteka s ovog URL-a je prazna. Isto je bilo i s nekim drugim URL-om objavljenim na Phoenix Reborn grupi.
C.O.D. ima u Blue Thunder buildu od Balkan Green-a i vrlo je dobar iako Arene ne rade, a ostalih sportskih programa nema.

Čudno,

Meni je ujutro najnormalnije prošla instalacija.

fijaker uto 1.12.2020 00:21

Koju si adresu upisao u File manager Kodija za skidanje tog zip fajla? U LibreELEC-u ja ne mogu drugačije ubaciti zip datoteku - bolje rečeno komplicirano je (meni).
Preko Raspberry Pi OS-a naravno mogu i jedan. To je addon koji se koristi u Green
Thunder buildu.

sibica uto 1.12.2020 08:00
fijaker kaže...
Koju si adresu upisao u File manager Kodija za skidanje tog zip fajla? U LibreELEC-u ja ne mogu drugačije ubaciti zip datoteku - bolje rečeno komplicirano je (meni).
Preko Raspberry Pi OS-a naravno mogu i jedan. To je addon koji se koristi u Green
Thunder buildu.

Downloadao sam .zip datoteku na mob i onda prebacio u memoriju Firesticka. Nakon toga klasika,addon, install from zip i za min, dvije je bila gotova instalacija.

fijaker sri 2.12.2020 19:23

Meni je izvrsna kriminalistička rumunjska serija Umbre (Shadows). Ima nasilnih scena ali su u funkciji radnje. Dobro dođe kao odmor od klišeiziranih američkih serija.
Prijevod morate potražiti upisivajući točan naziv serije u posebnu potragu - donji desni kut Kodija kod unošenja prijevoda.

gyges ned 6.12.2020 05:48
Zivcho kaže...

To mozes podesiti u Gaia addonu, a Elementum tu sluzi kao externi player. Vidi u podesavanju Gaia addona. Gaia ce ti dati RD linkove, a Elementum ce da odradi steaming. Ja licno, ne volim da placam nikome za bilo sto. Podesio sam Gaia addon, i on mi da dovoljno linkova. Takodje, mozes u bilo kojem addon-u, kada pronadjes neki film, na desni klik tog filma, da izaberes opciju 'Elementum play'. Tada se aktivira program Burst, i on ti daje torrent linkove. Uslov je da instaliras 'context-elementum' addon.

Evo ti link: https://github.com/elgatito/context.elementum/releases/download/v0.0.3/context.elementum-0.0.3.zip

Jbg ne kužim kako "desni klik" radi na Android TV i android boxu

gyges ned 6.12.2020 06:07
gyges kaže...
Zivcho kaže...

To mozes podesiti u Gaia addonu, a Elementum tu sluzi kao externi player. Vidi u podesavanju Gaia addona. Gaia ce ti dati RD linkove, a Elementum ce da odradi steaming. Ja licno, ne volim da placam nikome za bilo sto. Podesio sam Gaia addon, i on mi da dovoljno linkova. Takodje, mozes u bilo kojem addon-u, kada pronadjes neki film, na desni klik tog filma, da izaberes opciju 'Elementum play'. Tada se aktivira program Burst, i on ti daje torrent linkove. Uslov je da instaliras 'context-elementum' addon.

Evo ti link: https://github.com/elgatito/context.elementum/releases/download/v0.0.3/context.elementum-0.0.3.zip

Jbg ne kužim kako "desni klik" radi na Android TV i android boxu

Ponovo složio Gaia i sad nudi Elementum kao player.

Radi, super hvala.

zvir12 ned 6.12.2020 15:46

Ne mogu skinuti stalker.zip na firestick (čak se i rimuje). Kada upišem web adresu u Downloader, dobijem poruku An unknown error has occured. Pregledao sam web adresu više puta i nema greške, pa ne znam u čemu može biti problem.

Zivcho ned 13.12.2020 11:44
Zivcho pon 14.12.2020 20:33

Ovaj xml iskopiraj u 'userdata-addon_data' i u tvoj pvr.stalker folder https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml

Mozes skinuti onaj moj pvr.stlker-all.zip. Raspakuj ga. u svakom od onih 10 zip-ova imas folder 'resources' i u njemu setting.xml file.

Taj  xml iskopiraj u svoj Kodi folder 'data-addons-pvr.stalker-resources'

Oba imaju isto ime, ali im je struktura drugacija, a ovaj xml sto ja objavljujem i sto stoji u 'userdata-addon_data' se formira kada promjenis portal.

Ovaj xml u 'data-addons-pvr.stalker-resources' je inicijalni i u slucaju da se onaj drugi obrise, ucitace se podaci i ovoga.

dankec sri 16.12.2020 10:01
Zivcho kaže...

Ovaj xml iskopiraj u 'userdata-addon_data' i u tvoj pvr.stalker folder https://archive.org/download/zivchobuilds/settings.xml

Mozes skinuti onaj moj pvr.stlker-all.zip. Raspakuj ga. u svakom od onih 10 zip-ova imas folder 'resources' i u njemu setting.xml file.

Taj  xml iskopiraj u svoj Kodi folder 'data-addons-pvr.stalker-resources'

Oba imaju isto ime, ali im je struktura drugacija, a ovaj xml sto ja objavljujem i sto stoji u 'userdata-addon_data' se formira kada promjenis portal.

Ovaj xml u 'data-addons-pvr.stalker-resources' je inicijalni i u slucaju da se onaj drugi obrise, ucitace se podaci i ovoga.

Hvala, sada ću probati tako.

Ali nisam shvatio, što sada u budućnosti radim (kada objaviš nove podatke)?

Raspakiram neki od 10 zipova i izvučem settings.xml pa skopiram u pvr.stalker.resources i ništa više? Ne moram ništa kopirati u userdata-addon_data?

Isto tako, u podešavanju CoreElec stalkera ima postavka za broj portala (od 1 do 10). Da li, ako stavim npr. 10, to znači da vuče podatke isključivo s portala 10 ili da koristi svih 10 portala, pa koji prvi "upali"? Kako stalker bira koji će portal koristiti?

AmonZero ned 20.12.2020 12:40

Btw blizi se 25.12. Proslih godina je Real Debrid nudio super cijene za svoju uslugu tak da se nadam da ce i ovu istu ponudit.

Ja sam ga krenio koristit prosle godine u ovo doba i sad ne mogu zamislit koristit kodi i addone za gledanje filmova/serija bez njega.

blackE-1 ned 20.12.2020 12:47

Ekipa pozdrav ,pitanje ..postoji li neki kvalitetni " build" ili " wizard" za Kodi , gdje je sve aut.podeseno za ugl exYu TV programe i gledanje istih..
Kodi ver 18.9. je na Android TV 9.0 ,
Ako ima tako nesto moze li preporuka ..hvala

bunker ned 20.12.2020 13:28

Blacke1 , kod kodija ti ne može nitko garantirati nikaj dugoročnoga.

Buildovi se pojavljuju i nestaju, izvori ( linkovi ) danas rade a već sutra možda nebu radili pa trebaš tražiti nove i tako ukrug....

Ako koristiš besplatne bildove i rješenja, onda je to kompromis.

A ako bi plaćao uslugu onda možeš i bez kodija.

blackE-1 ned 20.12.2020 13:44

**bunker - hvala Ti na javljanju

Vjerujem da su to ugl .instant rješenja kako si mi pojasnio ali eto.. nisam neki neki napredni i zahtj.korisnik , tu i tamo bi pogledao i neke exYu programe ( SR i BiH ugl ) pa sam isao pitati za " build i wizard " opcije koje su besplatne a koje su navodno i aut.vec podesene jer se sa Kodi ne snalazim bas pretjerano