Arabarran pon 6.2.2017 00:43
memo85 kaže...
I gdje se tocno unosi ta sifra za opensubtitles? Hvala.

dado314 kaže...

System-settings-addons-My addons-Subtitles-OpenSubtitles-Configure

Hmmm, traži podatke kreditne kartice prilikom registraciije...

lllnuclearlll pon 6.2.2017 10:01
Haduvelko kaže...

Po meni problem zasto ne radi Plugin titlovi.com jer je su oni napravili novi sajt koji  na naslovnoj strani ima novosti o filmovima itd. a link ka titlovima je sad http://titlovi.com/titlovi/ a ne kao prije titlovi.com tako da ako ko zna autora plugina treba ga pitati da promjeni url

Nije do Kodija 17 jer sam ja imao Kodi 17 i plugin je radio odlicno dok nisu napravili novi sajt.

To sam i ja pomislio kad sam vidio novi sajt, al nisam imao pojma kad su postavili novi sajt jer ih nisam posjećivao pošto s kodijem vučem titlove...

inače, u kodi se može titl postaviti ručno, kao i u svaki drugi media player... pa ću tako i raditi dok ne osposobe plugin.

Haduvelko pon 6.2.2017 10:14
lllnuclearlll kaže...
Haduvelko kaže...

Po meni problem zasto ne radi Plugin titlovi.com jer je su oni napravili novi sajt koji  na naslovnoj strani ima novosti o filmovima itd. a link ka titlovima je sad http://titlovi.com/titlovi/ a ne kao prije titlovi.com tako da ako ko zna autora plugina treba ga pitati da promjeni url

Nije do Kodija 17 jer sam ja imao Kodi 17 i plugin je radio odlicno dok nisu napravili novi sajt.

To sam i ja pomislio kad sam vidio novi sajt, al nisam imao pojma kad su postavili novi sajt jer ih nisam posjećivao pošto s kodijem vučem titlove...

inače, u kodi se može titl postaviti ručno, kao i u svaki drugi media player... pa ću tako i raditi dok ne osposobe plugin.

I ja cu tako dok ne proradi plugin.

mario.L_hr pon 6.2.2017 10:20
lllnuclearlll kaže...

Naravno da može isto kao što se može pogledati/poslušati bilo kakav drugi multimedijski sadržaj s lokalnog diska. Meni je to super za prikaz videa snimljenog mobitelom sa zasheranog OneDrive foldera.

dexxa86 pon 6.2.2017 16:38
lllnuclearlll kaže...
Haduvelko kaže...

Moze objasnjenje kako postaviti titlove ručno..

Hvala.

fluj pon 6.2.2017 17:38
dexxa86 kaže...

Moze objasnjenje kako postaviti titlove ručno..

Hvala.

skineš titl na usb, staviš usb u utor na uređaju na kojem imaš kodi, pokreneš film i onda imaš audio gumb na desnoj strani (kraj gumba di inače skidaš prijevode) i kada stisneš imaš gumb imaš unutra "browse for subtitles" i odabereš usb i stisneš na titl koji si skinuo i viola

izzy007 pon 6.2.2017 17:44

Što se tiče Exodus plugina repozitorij je zaključan i ne može mu se pristupiti. Navodno su autora exodusa, Lambdu, pokušali razotkriti i doznati njegov pravi identitet. Čovjek se štitio i u Exodus ugradio kod koji je pingao nekakvu stranicu pa su ga optužili da je dodao kod za DDoS napade. Nakon debate na tvaddons.ag forumu u koju je bio uključen i autor exodusa, i koji se ispričao, dio korisnika to nije prihvatio pa je autor Exodusa bacio ručnik u ring. Drugim riječima povukao se sa scene i napustio razvoj adona. Budući da tvaddons ne dozvoljava addone sa malicioznim kodom repo je blokiran. Navodno će netko sa foruma preuzeti i nastaviti Lambdin rad na Exodus addonu.

izzy007 pon 6.2.2017 18:42

Titlovi su redizajnirali stranicu i u procesu ubili developer API kojim se pristupalo i pretraživalo njihovu bazu titlova. Što je tužnije ne kuže uopće kakvu su si antireklamu napravili jer njihovi admini ne koriste kodi i nije im prioritet napraviti novi api. Nadam se da će ljudi koji rade titlove početi iste uploadati na konkurenciju pa možda progledaju.

Haduvelko uto 7.2.2017 00:38

Da li ima neko da preporuci neki iptv addon za gledanje HBO kanala, ja koristim Ultimate IPTV i linkove koji se apdejtuju svakog dana ali je tesko naci dobar stream tj po ure treba da listas kanale da bi nasao HBO.

Hvala unaprijed.

ParaNO1d uto 7.2.2017 10:58
Kill Frenzy kaže...

Instalirao sam novi kodi 17 i nakon njega onaj exe od osijek builda i to je bilo to. Nista vise. Ako ti treba link exe filea imas na njihovoj fb stranici

Kakav je postupak instalacije Osijek Builda na Android Box?

nitro_vip uto 7.2.2017 19:17
izzy007 kaže...
Što se tiče Exodus plugina repozitorij je zaključan i ne može mu se pristupiti. Navodno su autora exodusa, Lambdu, pokušali razotkriti i doznati njegov pravi identitet. Čovjek se štitio i u Exodus ugradio kod koji je pingao nekakvu stranicu pa su ga optužili da je dodao kod za DDoS napade. Nakon debate na tvaddons.ag forumu u koju je bio uključen i autor exodusa, i koji se ispričao, dio korisnika to nije prihvatio pa je autor Exodusa bacio ručnik u ring. Drugim riječima povukao se sa scene i napustio razvoj adona. Budući da tvaddons ne dozvoljava addone sa malicioznim kodom repo je blokiran. Navodno će netko sa foruma preuzeti i nastaviti Lambdin rad na Exodus addonu.

Čitao sam da je Lambda opet odustao, no više ne znam otkud je vijest došla. Sad čak ni forumi ne rade na https://forums.tvaddons.ag/ . Kako god, Lambda i njegov repository je ogroman dio cijelog tvaddons.ag-a.

nitro_vip uto 7.2.2017 19:34
izzy007 kaže...
Titlovi su redizajnirali stranicu i u procesu ubili developer API kojim se pristupalo i pretraživalo njihovu bazu titlova. Što je tužnije ne kuže uopće kakvu su si antireklamu napravili jer njihovi admini ne koriste kodi i nije im prioritet napraviti novi api. Nadam se da će ljudi koji rade titlove početi iste uploadati na konkurenciju pa možda progledaju.

E, ovo mi je još veći show za nas koji koristimo Kodi. Dan kad sam vidio redizajn na webu, reko ovo neće radit na Kodiju i tako je i bilo. I pregledavajući njihov forum po toj temi (koja je zatvorena) čovjek pomisli da oni ne da nisu čuli za Kodi, nego da API postoji i što to uopće znači.

Ne da mi se uopće screenshotat to da se admini foruma skoro isčuđavali što je Kodi.

Ležerno se vidi da lažu ko psi, i da para nema ako Kodi ekipa skida prijevode, a da se ne pogleda reklama. Što je razumljivo, al se onda treba reć ljudima situacija, a ne mazat ovakvim nebulozama.

Njihov prevoditelj je lijepo kazao kako mu većina skidanja ne dolazi sa weba. (čitaj:Kodi)

Btw: osim opensubtitles, koje su alternative? Podnapisi na Kodiju ne rade?

nitro_vip uto 7.2.2017 20:29
Blackstorm uto 7.2.2017 23:00

Ja na KODI koristim engleske titlove, po defaultu su uključeni pa ih prvo sam nađe, a po potrebi skidam sa OpenSubtitles ili Subscene.

Titlovi.com bi mogli biti dobar izbor za HR titlove ako Podnapisi ne rade.