Ostale softverske teme

Sa cim da raspakiram file SFV?

Tionio čet 20.8.2009 19:02

ovako, imam par ovakvih fileova:
e sad, to su sve partovi i jedan file je taj neki .SFV file, sa cim bi ja to mogao raspakirati, naime, to treba se raspakirati i doci jedan file....kao sto se radi i kad imate vise partova neke RAR arhive, tako je i to....samo neznam sa kojim programom da to raspakiram... .hitno mi je.....hvala puno!

Tionio čet 20.8.2009 19:07
dncrmt kaže...

Ne trebaš raspakirati taj file.Taj file služi za provjeru kada raspakiraš .rarove.

ne kuzim, kako da onda raspakiram ovu hrpu fileova kojima je ekstenzija .001 .002 .003 .004...i tako sve do .066....to je puno fileova...i mislim da bi trebao biti neki program s kojim treba to raspakirati....probao sam sa daemon toolsom, sa winrarom.....

dncrmt čet 20.8.2009 19:08
Tionio kaže...
dncrmt kaže...

Ne trebaš raspakirati taj file.Taj file služi za provjeru kada raspakiraš .rarove.

ne kuzim, kako da onda raspakiram ovu hrpu fileova kojima je ekstenzija .001 .002 .003 .004...i tako sve do .066....to je puno fileova...i mislim da bi trebao biti neki program s kojim treba to raspakirati....probao sam sa daemon toolsom, sa winrarom.....

Klikni na bilo koji file desnim klikom>open with>winrar

ako to ne upali skini 7-zip i probaj s njim.

Tionio čet 20.8.2009 19:13
dncrmt kaže...

Klikni na bilo koji file desnim klikom>open with>winrar

ako to ne upali skini 7-zip i probaj s njim.

svaka cast majstore....evo radi sa 7-zip-om....upravo raspakirava, nadam se da ce dobro raspakirat...!!

StefanFrank pet 9.4.2010 04:42

o bože surfajući naletih na ove odgovore, vidjeh te postove prijašnje godine ali nema veze,

neznam jel'ste li imali iskustva sa tim(001 002 003) file'ovima, ja ih nisam ekspandirao win rar'om pa ćak i nevjerujem da se može tim putem.

warez ovaj warez onaj pa sam naletio na te brojeve i uvijek je čovjek izričito istaknuo ne win rar nego hijack splitter, mislim da se tako zvala, ta aplikacija.

sve je glatko teklo tim putem, a sfv file mi je služio pomoću tog sfv chekera (koristio sam quick sfv cheker - besplatni app) toj svrsi da ako download'am neki recimo album sa DC'a usputno provjerim dali je taj album potpun, rezultat je kul jer program recimo vrati koja točno nazivom stvar nedostaje, ako naravno uopće nedostaje, ako ne onda je sfv ok.

kako svaka medalja ima dvije strane sfv vam može koristiti za lažiranje potencionalnih dijelova datoteke, tako recimo može čovjek upakirati neki dodatni bonus file te napraviti novi sfv>otvoriti notepad>izmjeniti osnovne podatke(kad je napravljeno, koji program korišten za generiranje, ono, čist za zamutit vjetrobran), tako da sve izgleda regularno.

onda pak vam može koristiti za ulazak na neke elitne hub'ove na dc'u, naravno ako lažirate sve albume da su sfv ok, i skidate boeme glazbe koje se nedaju svima.

dc mislim kao dc++ naravno...i da to su čarapari.