Komunist Izet ned 4.9.2011 21:13

Znam da postoje već nekoliko tema ali pošto se ponude i cijene mijenjaju...

Dakle zanima me bili bilo bolje Iskon ili T-Com. Imam sada MAXadsl 15GB i se OK, ali kad su me zvali na telefon i ponudili za Iskon sve se činilo bolje i cijena je puno manja. Ne sviđa mi se to što je Iskon u CARNetu, ali opet mi je veća brzina i FLAT je...

Što da radim? Uzesti ili ne?

CroMaky96 ned 4.9.2011 21:24
ford eleanor kaže...

Kada se budeš vraćao nakon iskona u t-com bit će ti sve jasno zašto t-com

Ja sam na Iskonu več mjesec dana i super mi je!

Brzina mi je nešto malo veća od 10mbps ( ponekad mi skida po 1.7 mbps)

Komunist Izet ned 4.9.2011 21:26
CroMaky96 kaže...
ford eleanor kaže...

to i ja mislim ali opet t-com je puuuuno stariji pa mu više vjerujem 

Frenzy ned 4.9.2011 21:37

Sestrična ima iskon i radi sve pet. Tel, internet i tv. Dva frenda iskon, a kod njih sve obrnuto. Kad h zoveš na tel, stalno javlja linija u kvaru, neta malo ima, malo nema....... Mislim da ovisi od kvarta do kvarta, kod nekih je bolje, kod nekih ne. Osobno koristim t-scum već par godina, te osim abnormalnih cijena i lošijih brzina naspram amisa i bneta nisam imao nikakvih problema. Ako ti koji susjed ima iskon pitaj kako je kod njega pa odluči. Da ne zaboravim, ako su ti dostupni bnet ili amis odi na njih.

mstaglicic ned 4.9.2011 22:03

Imam Iskon.Trio super već godinu i 7mj. 

Brzina interneta je oko 5mbps,a nekad ode i do 5.3-5.6 mbps.Jednom je bilo i 6.3 mbps.

Televizija je super.

Nikad nema prekida u internetu,televiziji,telefonu.

Za 280kn na mom području nije bilo jeftinije i bolje opcije od Iskona.

CroMaky96 ned 4.9.2011 22:10
Komunist Izet kaže...
CroMaky96 kaže...
ford eleanor kaže...

to i ja mislim ali opet t-com je puuuuno stariji pa mu više vjerujem 

đabe t-comu što je stariji... preskupo je a i brzine su katastrofa... svi idu ča s t-com-a, zato sada i davaju televizore i ostale gluposti samo da ostaneš.. uvlače se žešće!

CroMaky96 pon 5.9.2011 12:31
jocker'86 kaže...

I ja koristim Iskon.Trio Super paket vec godinu dana i prezadovoljan sam. Stvarno nikada nisam ima onikakvih problema (za razliku od T-coma) i toplo preporučujem..

evo i brzina:

jbte odakle tebi takav upload? ja imam iskon duo s brzinom  10mbps dl ali up mi je 0.70

Komunist Izet pon 5.9.2011 12:34
CroMaky96 kaže...
jocker'86 kaže...

I ja koristim Iskon.Trio Super paket vec godinu dana i prezadovoljan sam. Stvarno nikada nisam ima onikakvih problema (za razliku od T-coma) i toplo preporučujem..

evo i brzina:

jbte odakle tebi takav upload? ja imam iskon duo s brzinom  10mbps dl ali up mi je 0.70

oh pas majku....ocu ja uzet Iskon ili ne???

MARKOZD15 pon 5.9.2011 12:54
jocker'86 kaže...

evo i brzina:

koliko mjesečno plaćaš ovaj paket?

planiram prelazak sa šugavog t-coma na iskon;)

jocker'86 pon 5.9.2011 19:38

Pozdrav, nisam stigao ranije odg.. Kako sam i rekao, ovo ti je paket Iskon.TRIO Super i plaćam 280 kuna mjesečno (http://www.iskon.hr/za_kucu/iskon_trio/telefon_internet_tv/vise/narudzba_trio_super)...

Samo da kažem, nemam ja nikakvih interesa/koristi (čisto da se zna) i stvarno ti toplo preporučam Iskon. Imao sam T-com jako dugo i konstantno sam imao problema, veza mi je pucala svakih max sat vremena (Zagreb, Dubrava), služba za korisnike 0 bodova, svaki put ista s*anja pričaju (ugsite router na minutu i sve će biti ok ?!?!) i kada sam se preselio uzeo sam Iskonov paket i nikada nisam požalio. Ne samo da se račun prepolovio, nego je i usluga osjetno kvalitetnija, od nekakvih gluposti tipa surfanje na TV-u, Youtube, Facebook na TV-u, snimanje određenih kanala 48 sati unatrag, uvijek imaju nekih akcija tipa svakih par tjedana 10 besplatnih filmova i to (nije neki big deal, ali čovjeka veseli :D)... definitivno preporučujem ;)

Upload je zbog infrastrukture, na optici sam :D I download mi je obično veći, 15 - 20 MB, a i na wirelessu sam, na stolnom mi je i bolje :)

tzg uto 25.10.2011 16:04

Sorry na iskopavanju stare teme. Zna li tko (osim help desk službi) koja je procedura ako hoću prijeći s T-coma kod kojeg imam telefon i maxadsl na iskon trio paket, dakle, da sve imam na iskonu (telefon, internet, tv)? Pružaju li oni kakvu asistenciju u tome ili moram sam nazivati i otkazivati? Hvala unaprijed!

volegradele uto 25.10.2011 16:10

Ja mislim da trebaš u T-coma odjavit telefon prije nego se prebaciš na Iskon,ja sam to učinio prije par godina !

Uglavnom javi se U Iskon i oni bi te trebali podrobnije informirat!

btw na Iskonu sam već 3 g,nije loše! Oko 200 kn misećno plačam tel i internet!

klimama uto 25.10.2011 17:09
tzg kaže...

Sorry na iskopavanju stare teme. Zna li tko (osim help desk službi) koja je procedura ako hoću prijeći s T-coma kod kojeg imam telefon i maxadsl na iskon trio paket, dakle, da sve imam na iskonu (telefon, internet, tv)? Pružaju li oni kakvu asistenciju u tome ili moram sam nazivati i otkazivati? Hvala unaprijed!

Samo predaš zahtjev Iskonu, a oni dalje s T-comom razrješavaju stvari.

Da bi ti zahtjev za prijenos proja bio odobren moraš imati plaćene sve dospjele račune i ako si potpisivao ugovore s T-comom na 12 ili 24 mjeseca, oni moraju isteći.

Nakon prebacivanja za svaki slučaj u T-comu provjeri jesu li ti ugasili sve usluge, kako ti ne bi nastavili slati račune i nakon prelaska na Iskon.

grayfoxer pet 4.11.2011 18:10
Komunist Izet kaže...

Evo saznao sam da može bez CARNet-a

Hvala Bogu!!!

Pa normalno da možete bez carneta, em Vam je veća brzina, uopće ne šteka kao što carnet šteka i možete skidati torrente... a razlika u cijeni je 30ak kuna :/

stupido uto 29.11.2011 17:03

t-com sam pretplatnik.imam ugovornu obvezu.ističe na proljeće.opasno razmišljam o promjeni.susjed ima iskon.tri paket.tv,flat internet i telefon sa 1000 besplatnih minuta.mislim da plaća oko 200 kn.tako je meni sam pretplata na t-comu plus impulsi za telefon.uglavnom razlog je cijena.uštedio bi 150 kuna mjesečno i dobio tv za koji ne znam da li bi i gledao jer iovako ne gledam tv.možda bi duo paket bio isplatljiviji.ne znam još uvijek se informiram.uglavnom uzeo bi bez carneta.

Komunist Izet sri 30.11.2011 18:04
stupido kaže...

t-com sam pretplatnik.imam ugovornu obvezu.ističe na proljeće.opasno razmišljam o promjeni.susjed ima iskon.tri paket.tv,flat internet i telefon sa 1000 besplatnih minuta.mislim da plaća oko 200 kn.tako je meni sam pretplata na t-comu plus impulsi za telefon.uglavnom razlog je cijena.uštedio bi 150 kuna mjesečno i dobio tv za koji ne znam da li bi i gledao jer iovako ne gledam tv.možda bi duo paket bio isplatljiviji.ne znam još uvijek se informiram.uglavnom uzeo bi bez carneta.

da, takog ću ja sada uzesti sutra :)