Ostale hardverske teme

Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

ivann.n čet 27.3.2025 21:15

Za sve zainteresirane koji su zakasnili na prvobitnu akcijsku cijenu za Samsungov Odyssey G60SD, Amazon je vratio originalni popust. Obzirom na to koliko su brzo digli cijenu nakon početka promocije, ne mogu sa sigurnošću reći da će ovaj put duže trajati.

I samo jedan kratki podsjetnik da i dalje osvježavam originalni post sa proljetnim akcijama i popustima skoro svaki dan. Nastavit ću dok promocija ne završi 31.03. Nakon toga sve novo ide u nove poruke.

Pero1998 pon 7.4.2025 14:09
sudy_freak kaže...
kratos091 kaže...

Vezano za ove SSD-ove sa https://eurotoner.hr/128-gb-pcie-nvme-m2-ssd-bulk-01-0001310883-proizvod-33629

Ako netko nađe neki dobar USB-like case, nek javi.

To je barem moj plan za SSD, brzi stick za malo love.

Kupio sam nekoliko od Ugreena. Štogod naprave, vrhunske je kvalitete i nemam zamjerke

Search results: 19 Search Results for: “ssd” | UGREEN EU

Treba vidjeti koje key podržava ugreen msm da ovi podržavaju m&b nvme/pcie, m&b ngft/sata i m nvme/pcie, a ne podržava b key ngft/sata , treba vidjeti koji su ssd da nebi krivi case kupio, pričam iz iskustva jel sam jednom na brzinu tako krivi kupio bio 

nhooydz pon 7.4.2025 14:27
ivann.n kaže...

Za sve zainteresirane koji su zakasnili na prvobitnu akcijsku cijenu za Samsungov Odyssey G60SD, Amazon je vratio originalni popust. Obzirom na to koliko su brzo digli cijenu nakon početka promocije, ne mogu sa sigurnošću reći da će ovaj put duže trajati.

I samo jedan kratki podsjetnik da i dalje osvježavam originalni post sa proljetnim akcijama i popustima skoro svaki dan. Nastavit ću dok promocija ne završi 31.03. Nakon toga sve novo ide u nove poruke.

Hvala na trudu kolega, novčanik te mrzi.

picajzla0707 sri 9.4.2025 19:34
Najbrži kaže...

Naručujem sebi sutra 2 puta (4 komada svekupno) Anker USB C Cable, [Pack of 2, 1.8 m] 100 W Charging Cable USB C, javi ako hoćeš da i tebi, Osijek mi odgovara.

te iste sam sebi naručio prije mjesec dana + punjač od 65w i hdmi kabel od tri metra s max propusnosti, sve skupa nešto iznad 50 ojra da poštarina bude besplatna

uvijek tako naručujem u kompletu kad su malo jeftinije stvarčice da uštedim na dostavi

inače, kablovi su odlični, jedino nisam testirao brzinu prijenosa

dabar_solta_V2 sri 9.4.2025 22:57

.eben deal i za neki testni raid disk, kako je ovo uopce ovako jeftino. mora bit neka greska. limit 10 komada hah.

jos jedan vote za ugreen, przim ubuntu sa ugreen usbc i nvme case bez nekih penala sta se brzine tice vec neko vrijeme.. za ove male diskove nac jeftini kratki nvme bi bilo odlicno...

Najbrži sri 9.4.2025 23:22
Kosturko1 kaže...

Meni treba usb a na usb c, vidim da si stavio link na Amazon pa nisam siguran odakle ces naruciti i sto. Moze inbox

Mogu ti pokloniti svoj od 1.8M USB A na USB C kad mi dođe ovaj paket

A ako nekome od kolega treba, također mislim da imam još uvijek dva komada ovoga

UGREEN Revodok USB C Hub PD100W, 4K HDMI, 3 x USB A Data Ports USB C Dock USB C Adapter Multiport Adapter

oba poklanjam jer će mi doći Ankerov što sam dobio uz kupnju powerbanka.

josip12 čet 10.4.2025 12:27
Hacker002 kaže...

kakve su brzine

Zavisi koje dobiješ. Kioxia su najsporiji, ali se i najmanje griju (idealni za USB stick). Kingstoni su najbrži i najviše se griju. Samsung između.

Kioxiu sam stavio u stik, a kingston sa adapterom (https://vi.aliexpress.com/item/1005006211211420.html) u prastaru core duo (IPIBL-LB) mašinu i instalirao Win 10 Lite. Limitiran na PCIe v1.0 radi sasvim solidno.

Imam zabilježeno, ali nisam siguran da je 100% točno...

kingston 1500/900
samsung 1432/854
phison 1365/697
kioxia 1300/600

Izzy čet 10.4.2025 13:01

Naručio sam 5 komada. Nek se nađe... To znači (po tvojim testovima) da bi trebalo kućište koje ima sučelje za brzine komunikacije do 20 Gbps. Za iskoristiit 1.5 GB/s, što se tiče čitanja podataka. USB 3.2 Gen 2 x2 bi to nudio? A onaj adapter, ima li neki na koji mogu stati 2 M.2 SSD-a i onda se to sve utakne u PCIe utor? Baš ću istražiti...

josip12 čet 10.4.2025 13:05
Izzy kaže...

Naručio sam 5 komada. Nek se nađe... To znači (po tvojim testovima) da bi trebalo kućište koje ima sučelje za brzine komunikacije do 20 Gbps. USB 3.2 Gen 2 x2? A onaj adapter, ima li neki na koji mogu stati 2 M.2 SSD-a i onda se to sve utakne u PCIe utor? Baš ću istražiti...

AFAIK, postoje samo adapteri za dva diska, od kojih je jedan NVMe a drugi SATA...

https://vi.aliexpress.com/item/1005005315806878.html

Imaš adapter za 4 NVMe komada u jedan PCIe slot, ali to mora biti podržano od strane matične (PCI-E signal splitting)...

https://vi.aliexpress.com/item/1005008554887082.html