Bartaul čet 27.6.2024 14:07

Pozdrav, radi preseljenja u novi stan sam u potrazi za raznim kućanskim uređajima i jedna od čestih preporuka na internetu je Miele kao kvalitetna (i time skupa) marka. Vidim da se njihovi "low end" proizvodi često mogu kupiti za cijenu midragne konkurenata. Zanima me imate li iskustva s njihovim proizvodima, kako i koliko dugo vas služe, jeste li ikada trebali popravljati nešto i kolika je dostupnost njihovih servisera na našem području. Hvala!

Minneyar čet 27.6.2024 14:32

Iskreno, iz mog iskustva ti je to sve isti drek vise manje. Najbitniji parametar je duzina garancije i racunas da ce ti tolko trajati i uređaj :) . Miehle se kvari isto ko i svi ostali, nista manje, potencijalno cak i vise, bez obzira na (puno) visu cijenu, a ima najkracu garanciju tj 2 god kao i vecina drugih proizvodaca, dok ih postoji i par s 5 god.

Wolf88 čet 27.6.2024 14:34

Moji starci imaju Miele perlicu suđa i perlicu rublja. Oni su jako zadovoljni nisu imali nikad problema.

Prošle godine je otišao motor na perlicu rublja nakon 25 godina rada i zamijenilo su je opet s Miele i snjom su zasada zadovoljni.

Prije par godina bi ti odmah preporučio Miele, ali sam prošle godine dosta čuo da su proizvodnju prebacili u Kinu i da im je kvaliteta opala.

Što se tiče servisa, oni imaju dosta raširenu mrežu po Hrvatskoj. Moj šef je ima perlicu rublja s kojom je imao problem i da je bio jako zadovoljan s samim servisom.

Ovu su bile njegove riječi "Da su jako profesionalni i da je sve odrađeno uredno ".

Sad to ti jako ovisi ko je kakvo iskustvo imamo. Moja ti je preporuka da uzmeš uređaje koje imaju najdulju garanciju,

jer više ne možeš vjerovati ni jednom brendu.

Tincha čet 27.6.2024 14:40

Pozdrav,

prošle godine sam opremio kuću sa njhovim aparatima; mikrovalna, pećnica, frižider, ind. ploča s napom, zamrzivač, perilica suđa i rublja, sušilica, usisavač (običan i robot) i stanica za peglanje. Jedino sam vinski hladnjak uzeo Bosch jer si nisam mogao opravdati cijenu Miletovog za to..

Uređaji, svi do jednog, su stepenicu iznad svega kaj smo do sad koristili. Naravno, uzeli smo vremena, proučili priručnike i upoznali se sa svim opcijama koje nude aparati; ja hladnjak i mikrovalnu, žena ostalo

Čisto jedna usporedba; ko student sam prodao perilicu rublja koju sam imao u stanu, neka Candy najjeftinija i kad je čovjek došao po nju sam ju odštekao i sam mu ju odnio u auto..kad je došla Miletova, nas dvojica smo ju nosili u kuću, dobro se oznojili i skoro us*ali od muke kad smo ju namještali, ali kad centrifugira ništa se ne trese i nema onog zvuka kao da avion polijeće.

Iako je ovo premalo vremena za nekakav realan sud, s ovim kaj sam do sad vidio sam prezadovoljan i preporučam ih!