CPU Cooler ZALMAN 9700NT

Ma ni meni ne stane ovaj Xigmatek HDT S-1283 nije ni cudo sta je ovoliko dobar kad je kao hladnjak od auta.SHIT
Vi svi sto preporucujete taj Xigmatek HDT S-1283 i Thermalright 120 samo gledate performansea nikad ga niste vidjeli uzivo koliki je. vjerovatno ni meni ne stane zbog memorije OCZ REAPER

Thermalright ultra 120??bolje nego zalman u svakom slucaju

Vec sam ti reko da bjezis od zalmana. testovi se mogu i potplatiti.
Ak ti je koji cooler preveliki, umi scythe zipang, nizak je.
Zalman je glasan i slab, prije bih uzeo frezera 7 pro od 100 kn neg tog zalmana

Pa Scythe Zipang bi ti trebao stati. Ako ovo čudo od 15 cm stane stat će ti i taj.

Na prvi pogled Scythe Zipang bi mi trebal iti bez problema jer je onaj dio ispod prvo tanki pa tek gore široki 14cm pa pasivni hladnjaci oko cpu socketa nebi trebali smetati. Još bum malo pogledal testove a vidim i da je tih a to baš i oču da je tih a opet dobar.

Ne znam koliko je glasan on ali 8700LED na maximum obrtaja ima 29decibila 9700NT na najvise ima 25dB. A jesi li kada vidio koliki je taj XIGMATEK nije ni cudo sto onako dobro hladi.I ne stane u kuciste visok je 16 cm.NESTO PRICATE A NIKAD NISTE VIDJELI TO

Ne znam koliko je glasan on ali 8700LED na maximum obrtaja ima 29decibila 9700NT na najvise ima 25dB. A jesi li kada vidio koliki je taj XIGMATEK nije ni cudo sto onako dobro hladi.I ne stane u kuciste visok je 16 cm.NESTO PRICATE A NIKAD NISTE VIDJELI TO

Imao sam i ja problemčića sa dual core Athlonom. Imam Zalmanov 8700 i nisam baš zadovoljan. Kod clocka sa 2,2 na 3.02 GHz, procesor samo šro se ne rastopi kad ga testiram sa OCCT-om. Naime, temperatura prelazi 700C! To baš i nije dobro. Mogao bi još više clockat CPU da nije ovog. Imate li kakve prepotuke za ultimativni cooler?

A samo da kazem.Moja prepostavka.
U bugu 186 test hladnjaka.Procesor koji su hladili bio je Q6600 ima TDP 90W. I SCYTHE ZIPANG ga drzi na 55-60 stupnjeva.
A moj Phenom ima TDP od 140W koji je OC sa 2,6 na 3,2GHz i povecan napon sa 1,3 na 1,4v znaci to povuce i 160-170W.
I ja mislim da i SCHITE i Zalman ga nece moc kvalitetno ohladit, jer razlika izmedju SCYHTE ZIPPANG i Zalman 860Led je nekih 7-10 stupnjeva a mog zalana natjera na 80 stupnjeva za nekih minutu rada u PRIME 95

Ni šejt ni žaljman ti ne mogu pomoći.
Napravi ovako. Stavi najbolju pastu što možeš, ugradi si bočni hladnjak ( ako na bočnoj stranici kućišta nemaš rupe za hladnjak izbuši ih ) i stavi ga da puše u proc. Mislim da bi tako mogao imati i do 10 celzijusa manji tempričr.

kuciste mi je skroz otvoreno.

Gigabyte G Power Pro 2
Slučajno naletio na stranom forumu kako jedan lik ima 9950 O.C.-an na 3.1 GHz pri 1.3625V.

Gigabyte G Power Pro 2
Slučajno naletio na stranom forumu kako jedan lik ima 9950 O.C.-an na 3.1 GHz pri 1.3625V.

Daj link za taj Gigabyte G Power Pro 2..jer nekako ne vjerujem

Evo LINK
Inače malo skrolaj dolje i vidjet ćeš u potpisu nekog lika.
EDIT: Ima u HG Spotu Gigabyte G Power Pro. Znači ne dvojka nego jedinica, a tko zna možda je i dvojka.

Na kraju mislima da cu ipak kupit taj Xigmatek HDT S-1283.
Nadam se da ce bit dobar.
Sta mislite jeli dobpra pasta ARCTIC SILVER 5. ima li nesto bolje
Thermalright ultra 120??
bolje nego zalman u svakom slucaju