Corsair hydro ili ne

koji corsair bi kupio?

h60 ili h70

uzmi h60, odlican cooler za 480 kn. u rangu h70.

Bubnuo i ostao živ. H60 je h50 sa boljim blokom i 30 % lošiji od h70.

Bubnuo i ostao živ. H60 je h50 sa boljim blokom i 30 % lošiji od h70.
Pa kako h60 moze bit bolji od h70 , xD logika

Eto mrzim to vase lupetanje gluposti napamet. Imate hrpu review-a pa si pogledajte.

za 490kn se moze dobiti h70 u magazinrs tako kaze nabava onda
bi valjda bilo bolje uzeti h70
ali evo cega me recimo strah cito sam da dosta ljudi sa
h70 ima visoke iddle temp i evo jedan link na video
odnosno review corsair hydro h60

Mislim da je h60 poboljsani h50 a h80 poboljsani h70. H60 je isti u performansama kao h70. Meni je cak h60 lijepsi i kazu da su poboljsali neke stvari.

Hebali vas review-i, pa imam h70 i valjda znam kakve su temperature.
h60=h50 sa novim blokom, ali se radijator nije mijenjao i disipacijska površina nije ista (h70 ima 50 % veću disipacijsku površinu)-možda je idle blizu h70 ali ocaj proc na 4,5 GHz pa da vidimo da li će biti jednaki
h80=h70 sa novim blokom
h100 je priča za sebe, ali h120 bi trebao prema najavama imati deblji radijator dok bi h140 trebao imati 360 mm radijator, s time da ta imena još nisu potvrđena.

Te nove ce corsair vjerojatno izdat kad dođe nova noctua. H60=h70.

PA dao vam je monopol link, točno se vidi da je h60 između h50 i h70 na dobro OC-nom procesoru.
Sve ostalo su priče za malu djecu....
Po meni Investicija u vodeno hlađenje nije uzalud bačen novac, ipak ako misliš OC-at a nemaš baš neko kučište u kojem bi napravio dobar protok zraka za kvalitetno zračno hlađenje (noctua) onda je ovakvo riješenje poželjno. Još bi bilo dobro s vremenom nabaviti 2 tiša ventilatora, i to je to...
Moj prijedlog je da ideš na vodeno.
Anketa:

Link je sa nepouzdanog site-a.

Joj vexx ne pricaj gluposti nego napisi u google h60 review i vidit ces da je razlika od h70 Samo par stupnjeva.

Hebo te review u guzicu-kupi h60 pa probaj.

necu ja nista kupit nego kazem kakvo je stanje. kako ti znas da h60 nije u rangu h70? imo si oba hlađenja i usporedno si testiro ili hvalis svog konja?

A gle Vexx sa dužnim poštovanjem jer ipak imaš h70, ali nemaš h60 za direktnu usporedbu.
H60 je Corsairu radila druga, donedavno konkurentska firma - CoolIT i oni imaju bitno efikasnije odvođenje topline na procesoru.
H70 je Asetekova proizvodnja. Tako da nije samo zbrajati površinu lamela na hladijatoru i reći to je to. Nije, ipak su kruške i jabuke.

Mene zanimaju stock clock iddle temp i max i naravno
temp na overclockanim postavkama,
da li bi osjetio neku veliku razliku nasprem
mog zalman
stock iddle 30-32 stupnjeva u igrama do 45
oc na 3.5ghz jer iddle 36 u igrama do 50
to je sa temp u stanu oko 25 stupnjeva u kucistu 29-30
amd phenom x6 1075t
u biti mi oc nije ni bitan jer proc mi vecinom radi
stock postavkama jer evo sad za ljeto je bilo pakleno
cak jedan dan je bilo 35 u stanu
Dakle mislim mozda prodati zalman cnpsx10 flex sa dva arctic cooling f12 venta
razlog je taj sto po ljeti kod mene u stanu temp znaju unutra biti do 32 stupnja
a drugi razlog je jednostavnije ciscenje,
koliko bi razlike osjetio u temp ako bi uopce
molim za savjete