Auto radio AUX problem

-Prvo provjeri kabel s kojim spajaš mobitel... Ako je kabel OK moguće je da je u pitanju konektor na radiju (vjerovatno 3.5mm)...

Kabel sam provjerio, spojio sam i preko drugog kabela i isto krcka i loše radi, tako da nije problem u kablovima nego baš u radiju, znači trebao bi izvaditi cijeli radio iz kučišta i vidjet jel tamo nešto ne štima?

Da, ako je ispravan izlaz iz mobitela.

Probaj prije vađenja radija malo pošpricati WD 40 u konektor na radiju i đek par puta uključiti/isključiti i zarotirati oko osi jer tjekom godina svašta se nakupi unutra možda te to zeza.

Probaj prije vađenja radija malo pošpricati WD 40 u konektor na radiju i đek par puta uključiti/isključiti i zarotirati oko osi jer tjekom godina svašta se nakupi unutra možda te to zeza.
WD-40 ne spricati unutra!
jedino kontakt sprej...

ispravan je izlaz iz mobitela (probano s 3 mobitela i na sva 3 krcka a slušalice normalno rade), dobro probat ću s kontakt sprejem pošpricat malo pa ćemo vidjet... al čini mi se da mi vađenje radija iz kučišta ne gine :/

Da ne otvaram novu temu bzvz, ovako:
Slušam glazbu preko usb-a, i ista je grupirana po mapama, e sad zanima me zašto mi autoradio neće očitati sve pjesme koje su u nekoj mapi nego prepozna njih najviše 255 (znači na kompu vidim da u toj mapi ima 300+ pjesama a autoradio jednostavno neke ''sakrije'' i ne mogu ih slušat)? u čemu je problem?

Da ne otvaram novu temu bzvz, ovako:
Slušam glazbu preko usb-a, i ista je grupirana po mapama, e sad zanima me zašto mi autoradio neće očitati sve pjesme koje su u nekoj mapi nego prepozna njih najviše 255 (znači na kompu vidim da u toj mapi ima 300+ pjesama a autoradio jednostavno neke ''sakrije'' i ne mogu ih slušat)? u čemu je problem?
Vjerojatno ima limit koliko pjesama može indexirati po folderu. Možeš provjeriti na stranicama proizvođača ako slučajno postoji mogućnost nadogradnje firmware-a preko usb sticka i da li novi firmware skida to ograničenje.

Gledao sam na službenim stranicama od kenwooda i piše da ima update ali on popravlja samo neke 2 stvari (za iphone nesto i jos jednu ali nije ovo što meni treba)

Pozdrav,
Imam problem s AUX-om (znači reprodukcija glazbe s mobitela preko kabela) na autoradiju, a taj je da je kontakt loš, pjesme ili krckaju stalno, ili uopće ne radi, ili radi samo desna strana zvučnika... Godinu i pol dana je sve bilo u redu, moram napomenuti da sam jako intenzivno koristio taj način spajanja (svaki dan), pa me zanima jel možda zbog toga (da se nešto "izlizalo" ne znam kako da se drugačije izrazim...). Također jel postoji neka šansa za popravak???
Da vrlo vjerovatno je do toga isti problem imam sa front panelom na pc-u u koji stalno kopcam slusalice,tak da je do toga najverovatnije nzn jel se taj ulaz da promjenit nekako al dalo bi se rjesit tak da uzmes neki mali produzni 3.5mm koji ce ti stalo bit ukopcan u radio a onda u njega kopcas aux kabel kojim si inace iso direkt u radio da ti nebi opet otislo(to narvno kad ovo popravis i ako popravis)
Gledao sam na službenim stranicama od kenwooda i piše da ima update ali on popravlja samo neke 2 stvari (za iphone nesto i jos jednu ali nije ovo što meni treba)
A onda napravi 2 foldera i rasporedi pa nije tolki problem.

a to sam i napravio (2 foldera) al ono ne shvaćam zašto postoji to ograničenje :/

Pozz, ljudi, imam jedno pitanje; Imam 2 radija koja imaju straga priključak za 3.5mm i piše da je to nekakav remote input.
Čem to služi i da li se to može koristiti za puštanje glazbe preko mobitela kao audio in?

To ti je konektor za spajanje komandi na volanu.
Koji radio je u pitanju?

JVC KD-G 411

Treba mi aux kabel da imam zvuk, lcd-pc. Zanima me je li to ovaj kabel: http://www.chipoteka.hr/artikl/120823/kabel-35mm-m-35mm-m-stereo-30-m-lc-valueline-polybag
ako je skuplji neznam bi li ga i kupova uopce..
Pozdrav,
Imam problem s AUX-om (znači reprodukcija glazbe s mobitela preko kabela) na autoradiju, a taj je da je kontakt loš, pjesme ili krckaju stalno, ili uopće ne radi, ili radi samo desna strana zvučnika... Godinu i pol dana je sve bilo u redu, moram napomenuti da sam jako intenzivno koristio taj način spajanja (svaki dan), pa me zanima jel možda zbog toga (da se nešto "izlizalo" ne znam kako da se drugačije izrazim...). Također jel postoji neka šansa za popravak???