majdo sub 11.10.2014 16:11
Rucipe kaže...

Jesi morao nadoplatit razliku u cijeni ? Kako došao do toga da ti ponude zamjenu za crni ? 

Ne, ostaje cijena koju sam platio za bijeli. Sami su mi ponudili jer je vec skoro mj dana proslo od naruđbe, rekli da bijeli nece skoro na stanje i da mi mogu ponuditi crni, njega mogu poslati ASAP, reko moze salji..

karlogd kaže...

Ozbiljno?? Šalju odma iza vikenda?

Ja sam naručio crni, onda bi i meni valjda tribali poslat iza vikenda ili će me još prcat..

Da, iz razloga jer čekam mobitel skoro mjesec dana.. Sumnjam da ce ti tvoj poslati iza vikenda, narucio si 15 dana poslje mene..

karlogd ned 12.10.2014 00:43
majdo kaže...
Rucipe kaže...

Jesi morao nadoplatit razliku u cijeni ? Kako došao do toga da ti ponude zamjenu za crni ? 

Ne, ostaje cijena koju sam platio za bijeli. Sami su mi ponudili jer je vec skoro mj dana proslo od naruđbe, rekli da bijeli nece skoro na stanje i da mi mogu ponuditi crni, njega mogu poslati ASAP, reko moze salji..

karlogd kaže...

Ozbiljno?? Šalju odma iza vikenda?

Ja sam naručio crni, onda bi i meni valjda tribali poslat iza vikenda ili će me još prcat..

Da, iz razloga jer čekam mobitel skoro mjesec dana.. Sumnjam da ce ti tvoj poslati iza vikenda, narucio si 15 dana poslje mene..

Ali nije mi jasno kolike oni to količine naručuju i kolike prodaju kad ih nikad nemaju za isporuku odmah..

Dado25 ned 12.10.2014 13:44

Malo citam sto se pise. Ni meni nije jasno kojim redom salju (mobicity). Narucio 23.9. a stigao 1.10. Nema sta, brzi su (crni Mi3). 

Mob radi bez greske. Ubijam bateriju kao lud. Izdrzi jedva 24 h(16 h rada i noc). 

karlogd pet 17.10.2014 12:51

Evo update mali..

Mob naručen 30.09og sa mobicitya,

nakon dosta pilanja,

danas 17.10og poslan uz isprike zbog čekanja :P

Jedno pitanje.. Kojom službom vam je poslan? dhlom ili dpdom? Jer meni piše da je dispatched by dpd a koliko sam čita ljudima dolazi dhlom uglavnom?

assassin.st pet 17.10.2014 23:04
Rucipe kaže...

Pa ovo je komedija . On narucio 21 dan poslje mene i poslali mu a meni nikako da posalju . Puj je*em ti mobiyity -.-

Prijatelju, stvar je u tome da ih svaki dan pitaš  što je s mobom, i poslat će ti ga brzo vjeruj mi.

Rucipe pet 17.10.2014 23:13
assassin.st kaže...
Rucipe kaže...

Pa ovo je komedija . On narucio 21 dan poslje mene i poslali mu a meni nikako da posalju . Puj je*em ti mobiyity -.-

Prijatelju, stvar je u tome da ih svaki dan pitaš što je s mobom, i poslat će ti ga brzo vjeruj mi.

Pitam ja njih svaki dan vec 2 tjedna i nista se ne događa. 

Rucipe pet 17.10.2014 23:19
assassin.st kaže...

Ne znam onda, možda nisi dovoljno naporan :)

Ili si naručio bijeli model, pošto njega, koliko vidim, dosta sporije isporučuju.

Bijeli je , i sto je najgore ne nude zamjenu za crni , ma koliko god ja bio naporan . 

imunoglobuling sub 18.10.2014 10:23

već dosta vremena mi je rom MIUI 4.7.4 (multi lang. i develop) i piše mi da nema updateova kad kliknem check for update a htio bih si prebacit na miui 6 ; je li mogu to preko neke aplikacije ili moram opet preko onog flashanja što je opisano nekoliko stranica prije?

I da, moram pohvalit mob, preživio je 3 dosta jaka pada bez ikakve ogrebotine :)

David87 sub 18.10.2014 11:12
imunoglobuling kaže...

već dosta vremena mi je rom MIUI 4.7.4 (multi lang. i develop) i piše mi da nema updateova kad kliknem check for update a htio bih si prebacit na miui 6 ; je li mogu to preko neke aplikacije ili moram opet preko onog flashanja što je opisano nekoliko stranica prije?

I da, moram pohvalit mob, preživio je 3 dosta jaka pada bez ikakve ogrebotine :)

Skini Rom koji želiš (verziju) i baci u root, te odi na update u postavke i ručno odaberi rom koji si stavio u root i to je to, nakon reboot-a imaš verziju koju hoćeš

EDIT: 4.8.22 ti je zadnja V5 verzija, ak hoćeš V6 onda ubaci 4.10.17

karlogd sub 18.10.2014 14:31

Dobio sam tracking number i sve za DPD i kad ga upisem na stranicu im kaze mi da je prekratak broj.. Nekuzim kako im funkcionira taj tracking sistem ili su mi dali krivi broj sa mobicitya?

EDIT: skuzio sam u cemu je problem.. Tracking no. radi samo na dpd.uk.com stranici

Dema ned 19.10.2014 16:53

Želim da uzmem xiaomi, međutim dvoumim se zbog mijenjanja baterije, recimo kroz godinu dana dođe do situacije da moram mijenjat bateriju, zanima me kako to ide, dostupnost i sl.

Da li ima negdje podatak, koji je predviđen period rada ovakvog tipa baterija?

robimarko ned 19.10.2014 16:54

Ma da se mob otvoriti,ali pitanje je dostupnosti baterije.

Mene to ne brine previše jer za godinu dana sigurno nećeš morati mijenjati bateriju.
To su neke dječje bolesti koje su moderne Li-Ionske baterije prebolile

karlogd pon 20.10.2014 20:42

Jesu vama kad su vam slali dpdom bili ažurni što se tiće trackinga jer meni je zadnja objava o paketu bila ova. A sumnjam da se u međuvremenu nije nešto prominilo jer ako ide avionom stiglo bi 5 puta već do Zagreba/Italije/Slovenije... Tracking pratim na dpd.uk..

18 Oct 2014 06:00Hub 3 - Birmingham

Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Croatia