Buba_bubica čet 4.7.2013 22:06

pozdrav.. imam pitanjce, zna li netko kako ručno postaviti internet postavke za Nokiu Lumiu 620.. T-mobile mreža.. zvala sam i službu, ali redovno sam dobila neke ženskice koje se slabo kuže u to... hvala unaprijed.. :)

gin.tonic pet 5.7.2013 08:24
Buba_bubica kaže...
pozdrav.. imam pitanjce, zna li netko kako ručno postaviti internet postavke za Nokiu Lumiu 620.. T-mobile mreža.. zvala sam i službu, ali redovno sam dobila neke ženskice koje se slabo kuže u to... hvala unaprijed.. :)

S bonbon mrežom dobiš već sve sređeno (T-Mobile HR 4G) piše, trebalo bi isto s T-mobile biti... moraš ići u settings - access point (i tu staviti na active te postavke)

skank666 pet 5.7.2013 19:49
kratos091 kaže...

Jeli tko primjetio da nova FB app guta bateriju? Ako nije da znam dalje tražiti uzročnika...

nisam primjetio nikakve veće drainove.. tj od kada sam deinstalirao here drive nemam uopće drainove. :/

Smooth Operator uto 9.7.2013 13:57

Novi Viber!!!

Download

- Support for the all new Viber Desktop – on Windows and Mac OS!
- Free calls with HD sound quality
- Free text and photo messaging
- Send stickers and emoticons, making messaging fun!
- Share photos on Viber directly from your device’s photo gallery
- Connect with your friends in group conversations of up to 40 participants
- Share your location in messages
- Live Tiles
- Pin conversations to your home screen
- Lock screen notifications

Danijel14 uto 9.7.2013 20:01
gin.tonic kaže...
Danijel14 kaže...

Ja sam na HR i update-i redovito stižu

Stižu, ali kasne za razliku od US i UK.

Čim pročitam na WP central da je dostupan neki update, znam otići u store, naći tu aplikaciju i odmah mi nudi ''ažuriraj''. Ako i kasni, sigurno ne kasni dan, tjedan, mjesec...

simeparanoja uto 9.7.2013 20:21

napravio reinstall, smajlici su tu {#}

nego da li vi izadjete sa back skroz iz vibera ili sa win tipkom ga ostavite u pozadini?
ne znam zasto ali kod mene i on i whatsapp imaju kasnjenje poruka i to dosta, mozda zato sta izadjem skroz sa back?