Sony Ericsson yendo pitanje

Kapacitivne ali mob je smece, u svem losiji cak i od Cookieja, osim ekrana.

iss...znači jel htc tattii bolji?

pozz...zanima me kakvi touch screen ima sony ericsson yendo jeli kapacitivni odnosno na toplinu prsta/kože poput iphonea ili je resizitivni...na gsmareni piše da je kapacitivni ali na nekim drugim stranicama i videima piše da je resizitivni...jeli touch jednak iphoneu ako je kapacitivni...molim da mi odgovori netko tko ima taj mobitel ili ga je koristio ili bar tipkao po njemu
by the way kakva su vam iskustva s mobom jeli brz i sve to...hvala
Iako se nikada nisam susreo sa tim mobitelom, od informacija sa GSM arena mogu zakljuciti da je mobitel dosta spor i los cak za dummy phone.
Sa svojih 130 mhz-a i poprilicno velikim ekranom za dummy phone, vjerojatno se vuce ko krepana krava, iako to ne mora biti pravilo.
Ekran tog mobitela sigurno nije kao iPhone-ov. (TS)
Nije svaki kapacitivni TS isti, a da je uopce pola dobar kao kod iPhone-a - ne vjerujem.

iss...znači jel htc tattii bolji?
HTC Tattoo je jedno 16x bolji.

Da, rofl, 156MHz :O Pa Mini ima 600MHz.

pa znam ali gle 156mhz bi trebalo biti dobro za dummy a vidio sam na youtubeu da je dosta spor...

pa znam ali gle 156mhz bi trebalo biti dobro za dummy a vidio sam na youtubeu da je dosta spor...
Ako imas priliku uzeti Tattoo, uzmi ga.
To je stvarno miljama bolji mobitel.
Yendo nema ni 3G, nema Wi Fi, nema GPS, slaba kamera, slab procesor, 5MB interne memorije (ROFL), dummy phone OS, itd.

A gle Samsung S5230 koji je isto dummy ima 433MHz ako se ne varam.

Ako imas priliku uzeti Tattoo, uzmi ga.
To je stvarno miljama bolji mobitel.
Yendo nema ni 3G, nema Wi Fi, nema GPS, slaba kamera, slab procesor, 5MB interne memorije (ROFL), dummy phone OS, itd.
jedan lik mi ga nudi za 350 kuna u super stanju s kutijom i svom opremom...tak da ću ga uzeti definitivno...
pozz...zanima me kakvi touch screen ima sony ericsson yendo jeli kapacitivni odnosno na toplinu prsta/kože poput iphonea ili je resizitivni...na gsmareni piše da je kapacitivni ali na nekim drugim stranicama i videima piše da je resizitivni...jeli touch jednak iphoneu ako je kapacitivni...molim da mi odgovori netko tko ima taj mobitel ili ga je koristio ili bar tipkao po njemu
by the way kakva su vam iskustva s mobom jeli brz i sve to...hvala