Pomoć pri odabiru mobitela

Stavi zaštitu. Ako nemaš mirnu ruku i strpljenje, daj nekome da ti to stavi na mobitel. U pravilu ne koristim mobitel ako nema dobru silikonsko / gumenu futrolu i zaštitu stakla.

Bio na koncertu ovaj tjedan i htio opaliti jednu fotku, mobitel zapeo u neki "unlock loop", ne znam kako bi to drugačije nazvao, jedva sam ga otključao, i onda taj kamera app koji valjda radi na 8 fps-a...
Sad mi je žao što nisam uzeo Honor 200, al' nasjeo sam na recenzije.
Riješi se tog mobitela. Ima i realnih recenzija, ali je do njih mrvicu teže doći. Ovi naši zborski pjevači koji u glas hvale sve što im se dostavi, vole prešutjeti negativne strane mobitela ili ih umanjiti ("očekivano za tu klasu mobitela" i sl.). Pa moraš malo više kopati po internetu, pa i po forumima, dok ne naletiš na dobre poruke koje uključuju pozitivne i negativne strane mobitela.

Nisi čitao poruke na prethodnoj stranici?

Ljudi Honor 200 sam uzeo za 260e (12-512 model) preko Njuške. Ne postoji bolji za tu lovu. Znači sve je na mobu top.

Ljudi Honor 200 sam uzeo za 260e (12-512 model) preko Njuške. Ne postoji bolji za tu lovu. Znači sve je na mobu top.
Želim ti da nemaš nikakvih problema. U međuvremenu prvo isprobaj mobitel barem mjesec dana, pa onda napiši da je sve top. Nemreš prvi dan napisat da je sve top.

Bio na koncertu ovaj tjedan i htio opaliti jednu fotku, mobitel zapeo u neki "unlock loop", ne znam kako bi to drugačije nazvao, jedva sam ga otključao, i onda taj kamera app koji valjda radi na 8 fps-a...
Riješi se tog mobitela. Ima i realnih recenzija, ali je do njih mrvicu teže doći. Ovi naši zborski pjevači koji u glas hvale sve što im se dostavi, vole prešutjeti negativne strane mobitela ili ih umanjiti ("očekivano za tu klasu mobitela" i sl.). Pa moraš malo više kopati po internetu, pa i po forumima, dok ne naletiš na dobre poruke koje uključuju pozitivne i negativne strane mobitela.
U međuvremenu mi je naravno i ispao, a kako nisam imao masku i oštetio se, ništa strašno ali ipak se vidi, ne isplati mi se davati ga u bescjenje.
Možda s nekim update-om malo ispeglaju tu kameru.

Imao sam ga i dao kćerki. Stvarno dobar mob bez nekih izraženih mana. Rijetkost u klasi je takva memorijska konfiguracija, što je već prednost. Bude ih povremeno po 200 eura na oglasu...
https://www.njuskalo.hr/huawei-honor/honor-200-stanje-10-10-oglas-46046573

U međuvremenu mi je naravno i ispao, a kako nisam imao masku i oštetio se, ništa strašno ali ipak se vidi, ne isplati mi se davati ga u bescjenje.
Možda s nekim update-om malo ispeglaju tu kameru.
Žao mi je da ti je pao, ali to je sudbima mobitela s vremena na vrijeme. Zato ja paralelno s kupovinom mobitela odmah kupujem i solidnu masku, pa ako ne uspijem odmah kupiti masku, mobitel stoji sa strane par dana. Jer, kakve sam sreće, past će mi odmah. :-) Mada, nije to vrijedno briga u životu.

Jel nije Honor Magic 7 Lite reklamiran kao izdržljiv na sve i svasta?! I onda po tim istim recenzijama vidim ove komentare, kako su ga ljudi upravo uzeli zbog te znacajke, a onda bi im se razbio pri prvom padu...

Midrange android 300-400eur. Kupuje se u trgovini, ništa oglasi. Za sad su mi ova dva modela upala u oko, primam sugestije ako se može naći i nešto bolje za ove novce.

Midrange android 300-400eur. Kupuje se u trgovini, ništa oglasi. Za sad su mi ova dva modela upala u oko, primam sugestije ako se može naći i nešto bolje za ove novce.
X7 pro daleko bolji mob....

@Zhnu U ovom dvoboju nemaš što razmišljati, X7 Pro. A56 je bolji samo u trajanju softverske podrške jer nudi 6 nadogradnji Androda, dok će X7 Pro biti aktualan "samo" do 2029-30. Kamere su im tu negdje, s tim da ne vjerujem da očajnički žudiš za makeo kamerom na Samsungu, koju Poco nema. Baterija trunku duže traje na A56, no X7 Pro se puni daleko brže ( s njihovim punjačem kojeg moraš kupiti, cca 30€ za 120 W). Ali sve ostalo je debelo na strani X7 Pro. Najjači procesor u cjenovnom razredu, napredniji, svjetliji iljepši zaslon, vodootporan do te mjere da ga praktički možeš oprati s miniwashem, dvostruko više memorije za nižu cijenu (256 GB vs 128 GB)...
Po sirovoj snazi, ništa nije bolje od X7 Pro za manje od 400€. A Samsung je preskup u odnosu na konkurenciju jer za 400€ i Xiaomi/Poco/Redmi, i Motorola, i Honor nude bitno više.

Hvala ti. Ali ne bih stariji mob🙈 treba mi nesto novije, ali ocito nista bez da ima pola kile s maskom🙈

Ovo zvuči poprilično "misleading", taj mob će bez problema raditi i godinama nakon prestanka nadogradnje androida na zadnju verziju. većina korisnika neće primijetiti nikakve razlike. puno prije će druge stvari otkazati (pr. baterija) na tim mobitelima nego što će prestati biti upotrebljivi radi OSa.
ovo se odnosi na sve kolege: prestanite se opterećivati s nebitnim sitnicama za prosječnog korisnika.
Pozz, našao sam Honor magic 7 lite za 280 eura nov sa garancijom, dizajn mi je super, procesor nesto slabiji, ali nisam zahtjevan korisnik, igre ne igram, samo yt, drustvene mreze itd. Nasao sam također i A55 za iste pare samo nikako ne mogu preci preko onih crnih rubova izgledaju stvarno ocajno, ako bih mogao cuti vaše mišljenje