vrucajanjetina sub 30.11.2024 11:53

Ekipa zanima me kakav je OP12 za slike djece/ljubimaca u pokretu.

Razmišljam o novom mobitelu i OP se čini top osim što nisam siguran hoće li mi slike izgledati okej.

Žena ima Samsung S23 i dosta slika gdje se netko miče ispadnu mutne, htio bih to izbjeći.

Dvoumim se između Honor Magic i OP.

Znam da su za slike ljudi u pokretu iPhone i Pixel super, međutim zanima me jel OP bliži Pixelu ili Samsungu

thebatman sri 4.12.2024 11:43
vrucajanjetina kaže...

Razmišljam o novom mobitelu i OP se čini top osim što nisam siguran hoće li mi slike izgledati okej.

Žena ima Samsung S23 i dosta slika gdje se netko miče ispadnu mutne, htio bih to izbjeći.

Znam da su za slike ljudi u pokretu iPhone i Pixel super, međutim zanima me jel OP bliži Pixelu ili Samsungu

Nisam imao dodira konkretno sa op12, medutim jesam sa hm6p i on je fenomenalan za stvari u pokretu, pa eto ako ti ista znaci.

Memphis ned 15.12.2024 22:01
vrucajanjetina kaže...

Magic ti je bolji za slike, brže okida. OP ima bolji software.