maxy0 ned 21.2.2016 23:36

imam problem s whastappomm jednostavno se dogada da nece ni slat ni primat poruke. dal se kome to jos dogadalo? hard reseto sam ga, mijenjo i wifi, i promet podataka... neznam vise sta da radim. kad ga restartam onda pocne radit i tako radi par sati, ili cak dan dva i onda opet nece. flyme 4.5.4 je na njemu ja mislim, bez hrvatskog

evang pon 22.2.2016 01:25

Meni ti je slijedece upalilo:

Odi u security> power>kockice desno (app managment) i enable whatsap i u samom whatsappu iskljuci popup notifications,nakon toga meni radi normalno.

Izgleda da 4.5.4 verzija ima problema sa tom security app koja ti nakon sto je telefon u mirovanju vise od 3 min baci u neki power saving mode tak da nikakve notifikacije ne dolaze.

Jos jedna mogucnost ti je napravit i rollback na neku stariju verziju,ja sam ga bio vratio na 4.5.3 na kojoj su mi sve notifikacije radile ali mi je ta verzija bila nestabilna.

Sretno 😉

maxy0 pon 22.2.2016 23:30
evang kaže...

Meni ti je slijedece upalilo:

Odi u security> power>kockice desno (app managment) i enable whatsap i u samom whatsappu iskljuci popup notifications,nakon toga meni radi normalno.

Izgleda da 4.5.4 verzija ima problema sa tom security app koja ti nakon sto je telefon u mirovanju vise od 3 min baci u neki power saving mode tak da nikakve notifikacije ne dolaze.

Jos jedna mogucnost ti je napravit i rollback na neku stariju verziju,ja sam ga bio vratio na 4.5.3 na kojoj su mi sve notifikacije radile ali mi je ta verzija bila nestabilna.

Sretno 😉

sve je popaljeno vec bilo... imam verziju 4.5.4 A... dal je I verzija international, odnosno sa hrvatskim jezikom? i jel to jedina razlika? i dal mogu stavit tu I verziju na ovu A koju sad imam

Gogo222 uto 23.2.2016 00:05

Odi na Meizufans i skini najnoviji test "A"firmware i spremi ga u root telefona. Pogledaj F.A.Q. Napuni mob. do čepa, backupiraj podatke, ugasi mob, ponovo upali i drži power i vol+ sve dok ne uđe u recovery. Odaberi clear data i stisni next. Ako nešto pođe po zlu ponovi postupak. Ja sam bio na "I" verziji i sve je prošlo ok, a ti si na "A" verziji što je poželjno u biti svejedno.

turista uto 23.2.2016 00:31

Ne mogu s moba ispraviti post, ali upravo sam osposobio mobilni internet. Naime, u SECURITY, ima mogućnost da odredimo kojim aplikacijama dozvoljavamo da koriste mobilnu mrežu. Meni je bilo sve pogašeno. :)

maxy0 uto 23.2.2016 01:31
Gogo222 kaže...
Odi na Meizufans i skini najnoviji test "A"firmware i spremi ga u root telefona. Pogledaj F.A.Q. Napuni mob. do čepa, backupiraj podatke, ugasi mob, ponovo upali i drži power i vol+ sve dok ne uđe u recovery. Odaberi clear data i stisni next. Ako nešto pođe po zlu ponovi postupak. Ja sam bio na "I" verziji i sve je prošlo ok, a ti si na "A" verziji što je poželjno u biti svejedno.

odabrati clear data? sta nece onda samo mobitel vratiti na tvornicke postavke? valjda system upgrade? to jos ima za odabrati koliko se sjecam

mariclius sri 24.2.2016 07:22
Gogo222 kaže...

Gdje se nalazi root telefona i kako test iz downloada prebaciti u taj root? Ja sam uradio backup i napunio mob pa cu sacekati tvoj odgovor da ne bih sta zabrljao. 

edit: Pokusao dva puta i ne ide mi. Drugi puta kad skinuo taj test beta verziju uradio extract i svejedno mi ne nalazi  nista kad stisnem sistem upragde i clear data, kako se to vec pise. Ajd ako ima tko volje da pomogne:) Malo sam stariji pa mi to bas i ne ide tako lako...

turista sri 24.2.2016 18:07

Skini neki file manager, ja koristim ES file manager. Mislim da možeš i s ovim kojeg imaš, file explorer. Jednostavno tada update.zip kopiraš na sd card. Pazi, ne na vanjsku memoriju, ext. card. To ti je isto kao da nešto kopiraš direktno na c:/ na pc-u. Tada pokreni recovery i vidi se update.zip. Odebereš clear i update.

mariclius sri 24.2.2016 18:22

Hvala ti puno. Ako mozes da mi odgoviris na jos jedno pitanje. Da li moram imati pristup internetu tj wifi? Na poslu sam, a ovdje prvo moram uci u pretrazivac i upisati lozinku. Ako moram odmah pri pokretanju tog testa onda mi jw to nemoguce pa cu sacekati da dodem kuci

turista sri 24.2.2016 21:14

Ne, za instalaciju rom-a ne treba internet, ako si več ranije skinuo željeni rom. Samo pazi da ti veličina skinotog fajla odgovara veličini na izvoru. Meni se par puta desilo fa je skinuo trunčicu manje, neznam zašto, i tada nemožeš instalirati.