LG Nexus 4 [Official Thread]

meni je tocno 1060 pojelo. nego, koliko dugo je vama stajalo: Pending Fulfilment A?
meni vec evo od nejdjelje navecer stoji, jel moguce da su ispraznili skladiste pa da cekaju novu posiljku?
ja sam čekao dva dana tako da je to još uvijek ok. ako so stura navečer ne bude riješeno, otvori ticket

nakon trečeg dana ces vjerovatno dobit mejl da ce ti poslat,sutra navecer sig :)

i ne znam za ostale, meni OTA nije stavila google now launcher pa ono... tko nije dobio neka stavi ručno da ima pravi lollipop ;)

meni je tocno 1060 pojelo. nego, koliko dugo je vama stajalo: Pending Fulfilment A?
meni vec evo od nejdjelje navecer stoji, jel moguce da su ispraznili skladiste pa da cekaju novu posiljku?
meni također stoji isto naručio sam u četvrtak 13.11, btw javio sam im se na chatu kaže da će poslat do kraja tjedna

meni također stoji isto naručio sam u četvrtak 13.11, btw javio sam im se na chatu kaže da će poslat do kraja tjedna
Mah, znalo meni stojat po 3 tjedna taj pending fulfilment ;)

evo kaze kolega s foruma da cekaju novu posiljku, posto ih ocito na skladistu vise nemaju i da bi ih do kraja tjedna trebali dobiti, tek onda kada ih oni dobiju krecu prema nama... (tako su mu preko mail-a rekli)

Pozdrav ekipa.
Ukoliko netko prodaje svoj N4, neka se javi na PP, nudim iPhone 4S u zamjenu, pa ako ima zainteresiranih javite se. :)

Pozdrav ekipa.
Ukoliko netko prodaje svoj N4, neka se javi na PP, nudim iPhone 4S u zamjenu, pa ako ima zainteresiranih javite se. :)
i daj jos 500kn ;)

Danas sam dobio trucking number za n4, narucio sam ga prosli tjedan u pon.

ako tko nudi N4 od ovih "novih" sa mobicityja , ja nudim moto g dual sim u zamjenu

Evo da potvrdim, battery drain je bio uzrokovan tom aplikacijom, sada kada sam uklonio taj app baterija traje normalno.

HI Filip, our stock is held in our overseas warehouse and is on the way to us in Manchester: once it ships from here we use DHL and the service is normally 24-48 hours (we provide tracking on dispatch). It should ship from Manchester before the end of the week. Thanks

Evo da potvrdim, battery drain je bio uzrokovan tom aplikacijom, sada kada sam uklonio taj app baterija traje normalno.
Koji - LightFlow? Da znam koje aplikacije ne stavljati na svoj telefon...

HI Filip, our stock is held in our overseas warehouse and is on the way to us in Manchester: once it ships from here we use DHL and the service is normally 24-48 hours (we provide tracking on dispatch). It should ship from Manchester before the end of the week. Thanks
To je sutra preksutra, odlicno.
Dakle nema carine niti PDVa kod nas, sve kaj je placeno tamo to je to?

tako je, nema nikakvih dodatnih izdataka, sve si platio vec.

zasto su tako ruzne sve maske za nexus 4 :/

Koji - LightFlow? Da znam koje aplikacije ne stavljati na svoj telefon...
Nije, app se zove "Light Manager - LED settings"

Cudno.
Koristim isti app od kada imam mob i meni ne radi drain.

Koliko ste zadovoljni mobitelom vi koji ste ga uzeli preko MobiCitya? Lomim se, uzeti ili ne, jasno mi je da cijena jako dobra ali kako biste ga vi ocjenili s obzirom na "refurbished" stanje?

Koliko ste zadovoljni mobitelom vi koji ste ga uzeli preko MobiCitya? Lomim se, uzeti ili ne, jasno mi je da cijena jako dobra ali kako biste ga vi ocjenili s obzirom na "refurbished" stanje?
imas rečeno sve,par postova unazad....telefon je ko nov,tj nov!

da moram opet naručit, ne bi razmislio dva puta. ja sam ne zadovoljan nego oduševljen

mislim da za ovu cijenu definitivno ne mozes dobiti bolje nigdje, mozes pokupit nekog kineza i ostat nezadovoljan, ja sam se opekao dva puta i rekao nikad vise, uspio se rijesit THL-a i odmah upikao ovo, jos imamo i official lolipop i sta ce ti vise, miran si s ovim bar jos god dvije

mislim da za ovu cijenu definitivno ne mozes dobiti bolje nigdje, mozes pokupit nekog kineza i ostat nezadovoljan, ja sam se opekao dva puta i rekao nikad vise, uspio se rijesit THL-a i odmah upikao ovo, jos imamo i official lolipop i sta ce ti vise, miran si s ovim bar jos god dvije
Slazem se, radi ko san ovo. A nis, cekam da mi posalju, valjda bude brzo, odmah cu im mail poslat ocito svi koji posalju odmah im salju :D.
Dolazi na kucnu adresu?
Ne placa se nis DHLu?

nije stvar u tome, procitaj par postova gore, kolega s foruma i ja smo ih kontaktirali, oboje smo dobili informaciju da putuju do skladista u Manchesteru i da bi ih od tamo (mobicity skladiste) trebali poslati do kraja tjedna, znaci da ih u Manchesteru od kuda salju trenutno nema pa zato i duze cekamo-
a dobivas na kucnu adresu da, nesto tipa Overseas, jave ti na mob. pa se dogovorite i isporuce ti, nema dodatnih placanja nikakvih, sve si platio mobicity i to je sve.

Evo na Pending Fullfilment A jos cim ih dode kak si rekao, i onda bi kao trebali doci :D.
Ima i Asus Nexus 7 tabova 2012 po onak 600kn ili manje.

Meni otkad imam OTA 5.0 na N4 dolazi do sleep of deatha dok se puni. Sad sam instalirao safe charge koja to rješava pa će valjda bit ok, al me zanima ima li još korisnika s tim problemom. Znam da bi drugi ROM i kernel to vjerojatno rješili, al mi se ne da zezat s time trenutno.

Meni otkad imam OTA 5.0 na N4 dolazi do sleep of deatha dok se puni. Sad sam instalirao safe charge koja to rješava pa će valjda bit ok, al me zanima ima li još korisnika s tim problemom. Znam da bi drugi ROM i kernel to vjerojatno rješili, al mi se ne da zezat s time trenutno.
Za sada mi radi besprijekorno.

Jesi OTA ili?

o'čel ta OTA vise ^^