Općenito o mobitelima

LG Nexus 4 [Official Thread]

gazz uto 18.11.2014 15:48
definho kaže...

meni je tocno 1060 pojelo. nego, koliko dugo je vama stajalo: Pending Fulfilment A?

meni vec evo od nejdjelje navecer stoji, jel moguce da su ispraznili skladiste pa da cekaju novu posiljku?

ja sam čekao dva dana tako da je to još uvijek ok. ako so stura navečer ne bude riješeno, otvori ticket

cola777 uto 18.11.2014 15:59
definho kaže...

meni je tocno 1060 pojelo. nego, koliko dugo je vama stajalo: Pending Fulfilment A?

meni vec evo od nejdjelje navecer stoji, jel moguce da su ispraznili skladiste pa da cekaju novu posiljku?

meni također stoji isto naručio sam u četvrtak 13.11, btw javio sam im se na chatu kaže da će poslat do kraja tjedna

EchoOne uto 18.11.2014 17:31
cola777 kaže...
definho kaže...

meni također stoji isto naručio sam u četvrtak 13.11, btw javio sam im se na chatu kaže da će poslat do kraja tjedna

Mah, znalo meni stojat po 3 tjedna taj pending fulfilment ;)

definho uto 18.11.2014 17:38

evo kaze kolega s foruma da cekaju novu posiljku, posto ih ocito na skladistu vise nemaju i da bi ih do kraja tjedna trebali dobiti, tek onda kada ih oni dobiju krecu prema nama... (tako su mu preko mail-a rekli)

assassin.st sri 19.11.2014 00:33
assassin.st kaže...
Jel zna netko od vas sto bi moglo ogroman praviti battery drain na Nexusu 4? Imam instaliran app za svijetljenje ledice posto u stock postavkama ne svijetli osim za mailove, i sumnjam da je mozda radi toga..ima netko iskustava s time?

Evo da potvrdim, battery drain je bio uzrokovan tom aplikacijom, sada kada sam uklonio taj app baterija traje normalno.

definho sri 19.11.2014 00:56

HI Filip, our stock is held in our overseas warehouse and is on the way to us in Manchester: once it ships from here we use DHL and the service is normally 24-48 hours (we provide tracking on dispatch). It should ship from Manchester before the end of the week. Thanks

Eol sri 19.11.2014 09:40
assassin.st kaže...
assassin.st kaže...
Jel zna netko od vas sto bi moglo ogroman praviti battery drain na Nexusu 4? Imam instaliran app za svijetljenje ledice posto u stock postavkama ne svijetli osim za mailove, i sumnjam da je mozda radi toga..ima netko iskustava s time?

Evo da potvrdim, battery drain je bio uzrokovan tom aplikacijom, sada kada sam uklonio taj app baterija traje normalno.

Koji - LightFlow? Da znam koje aplikacije ne stavljati na svoj telefon...

BMK sri 19.11.2014 10:47
definho kaže...

HI Filip, our stock is held in our overseas warehouse and is on the way to us in Manchester: once it ships from here we use DHL and the service is normally 24-48 hours (we provide tracking on dispatch). It should ship from Manchester before the end of the week. Thanks

To je sutra preksutra, odlicno.

Dakle nema carine niti PDVa kod nas, sve kaj je placeno tamo to je to?

assassin.st sri 19.11.2014 13:56
Eol kaže...
assassin.st kaže...
assassin.st kaže...

Koji - LightFlow? Da znam koje aplikacije ne stavljati na svoj telefon...

Nije, app se zove "Light Manager - LED settings"

RondoVK sri 19.11.2014 15:03
mkovnet kaže...

Koliko ste zadovoljni mobitelom vi koji ste ga uzeli preko MobiCitya? Lomim se, uzeti ili ne, jasno mi je da cijena jako dobra ali kako biste ga vi ocjenili s obzirom na "refurbished" stanje?

imas rečeno sve,par postova unazad....telefon je ko nov,tj nov!

gazz sri 19.11.2014 17:57
mkovnet kaže...

Koliko ste zadovoljni mobitelom vi koji ste ga uzeli preko MobiCitya? Lomim se, uzeti ili ne, jasno mi je da cijena jako dobra ali kako biste ga vi ocjenili s obzirom na "refurbished" stanje?

da moram opet naručit, ne bi razmislio dva puta. ja sam ne zadovoljan nego oduševljen 

definho sri 19.11.2014 18:01

mislim da za ovu cijenu definitivno ne mozes dobiti bolje nigdje, mozes pokupit nekog kineza i ostat nezadovoljan, ja sam se opekao dva puta i rekao nikad vise, uspio se rijesit THL-a i odmah upikao ovo, jos imamo i official lolipop i sta ce ti vise, miran si s ovim bar jos god dvije

BMK sri 19.11.2014 18:43
definho kaže...

mislim da za ovu cijenu definitivno ne mozes dobiti bolje nigdje, mozes pokupit nekog kineza i ostat nezadovoljan, ja sam se opekao dva puta i rekao nikad vise, uspio se rijesit THL-a i odmah upikao ovo, jos imamo i official lolipop i sta ce ti vise, miran si s ovim bar jos god dvije

Slazem se, radi ko san ovo. A nis, cekam da mi posalju, valjda bude brzo, odmah cu im mail poslat ocito svi koji posalju odmah im salju :D.

Dolazi na kucnu adresu?

Ne placa se nis DHLu?

definho sri 19.11.2014 18:54

nije stvar u tome, procitaj par postova gore, kolega s foruma i ja smo ih kontaktirali, oboje smo dobili informaciju da putuju do skladista u Manchesteru i da bi ih od tamo (mobicity skladiste) trebali poslati do kraja tjedna, znaci da ih u Manchesteru od kuda salju trenutno nema pa zato i duze cekamo-

a dobivas na kucnu adresu da, nesto tipa Overseas, jave ti na mob. pa se dogovorite i isporuce ti, nema dodatnih placanja nikakvih, sve si platio mobicity i to je sve.

Mitsuoka čet 20.11.2014 09:02

Meni otkad imam OTA 5.0 na N4 dolazi do sleep of deatha dok se puni. Sad sam instalirao safe charge koja to rješava pa će valjda bit ok, al me zanima ima li još korisnika s tim problemom. Znam da bi drugi ROM i kernel to vjerojatno rješili, al mi se ne da zezat s time trenutno. 

dado2202 čet 20.11.2014 09:43
Mitsuoka kaže...

Meni otkad imam OTA 5.0 na N4 dolazi do sleep of deatha dok se puni. Sad sam instalirao safe charge koja to rješava pa će valjda bit ok, al me zanima ima li još korisnika s tim problemom. Znam da bi drugi ROM i kernel to vjerojatno rješili, al mi se ne da zezat s time trenutno. 

Za sada mi radi besprijekorno.