Iphone 3G Itunes error 1015

Evo ti od whited00r-a, verzija 3.1.3. sa nekim opcijama sa verzijom 5.01
odlično radi i nećeš imat problema sa restorom u itunesima, klikneš na SHIFT restore i odabereš mu firmware koji si skinuo

baca mi neki drugi error kad to radim

skini si program tinyumbrella,odaberi svoj iphone i klikni na "exit recovery".. i to je to

jel kad je 3g ukljucen trosi vise prometa nego edge

3g - normalno da trosi vise prometa nego edge zato sto dobivas puno vece brzine prijenosa podataka , ali ti i baterija puno krace traje pogotovo na IPhoneu 3g..

mucim se s frendovim 3g-om vec 2 dana,nemogu proci ovu gresku,skinuo sam 10 ipsw i ni jedan nece proci gresku...jel ima tko kakvu ideju sta da napravim?
neznam ni koji je prije fw bio gore,a isao ga je resetirat i cekao je pola sata na reset i isao ga je ugasiti iako pise da ce potrajati neko vrijeme reset...

Bok , imam iphone 4s i imam problem koji je jako slican tom 1015 erroru. Na screenu mi pokaziva da iphone trebam konektat sa itunes i kad to napravim pise mi da moram napraviti recovery ali nisam to pokusao zato sto imam dosta vaznih slika koje bih htio spasiti, jeli to moguce napraviti?

skini recboot ili tinyumbrella i probaj ga kikat iz recovery-a...

Hvala , ali jeli to sve legalno , hocu li izgubiti garanciju , kao kad napravim jailbreak (kojeg necu radit)...

I da imaš JB, nećeš izgubit garanciju, to sam 100% siguran bar ako si u T-mobileu!

Možda sam i malo dosadan , (sori) ali jeli to na kraju legalno ili ne i znate li neki tut na yt-u ?
Pozdrav, imam problem imam error na Iphone-u 3g 16gb dakle idem na restore i kaze mi Error 1015 proguglo sam sve zivo i nezivo pokusavo sa svasta i nista nisam uspio... dali netko zna kako da rijesim taj problem? isao sam reset na mobitelu blokirao je pa hard reset i hop eto ga. -.-'