Želim fotke u whatsapp kvaliteti

probaj online compressor
https://imageresizer.com/image-compressor

jesi probao s FastStoneovim alatima?
imaš kao dedicirani alat, Photo Resizer, ali je već star, 2022.g., ali u Image Vieweru (besplatan za osobnu uprabu, meni najdraži preglednik, jer ima i povećalo kad pregledavaš slike) ima opciju Batch Convert pod izbornikom Tools, pa tamo se možeš poigrati s kompresijom i/ili veličinom..
link za direkt zadnju inačicu:

Probati ću, hvala puno!
Sjetio sam se još jedne stavke koja me muči. Zašto ne mogu s mobitela preko USB-a uredno i neprekinuto prenesti primjerice 60gb fotografija i video materijala? Stalno iskoči erorr prilikom kopiranja ili se veza prekine. Probao sam sa više kablova, portova na računalu i oduvijek me to mučilo.
Pronašao sam metodu da se spojim s SD karticom preko usb konvertera direkt u telefon i kopiranje radi savršeno pouzdano. Isto tako savršeno radi prijenos na računalo. Taj direktni prijenos s moba na računalo mi je oduvijek bio nepouzdan, i nezamisliv da ostavim bez nadzora prpces kopiranja na nekoliko sati.

Isprobaj jednostavan programčić Caesium, ja sam zadovoljan kako odradi posao.
Netko ga je već ovdje na forumu spomenuo.

Isprobaj jednostavan programčić Caesium, ja sam zadovoljan kako odradi posao.
Netko ga je već ovdje na forumu spomenuo.
Odličan post, sa zadovoljstvom sam pročitao. Hvala!!
Lijep pozdrav svima. Igram se malo s galerijom na računalu s jedno 50 000 slika što sam fotkao s telefonom. Želio bih 50 000 slika kompresirati u Whatsapp kvaliteti pa da ih mogu vratiti sve u telefon.
Prosječna fotka je teška oko 3.5mb u izvornoj kvaliteti. Whats je teška nekih 100-150kb što mi je sasvim prihvatljivo.
Koristio sam Irfanview za kompresiju i resize, ali ne mogu nikako nikako postići taj stupanj kvalitete fotke i zadovoljavajuću veličinu fotke, ispadne mi 250-300kb.
Whats napravi veću rezoluciju i manje kb po fotografiji.
Imate li neki prijedlog kako da imam 50 000 što lakših fotki, a da se ne gubi vidljivo na kvaliteti? Cilj mi je imati whats kvalitetu i veličinu koju ne mogu postići.
Hvala svima na bilo kakvom savjetu.