Zyxel NSA325 v2

Imam isti taj model, stvarno je odličan.
Čitao sam o tom FFP, ali ga nisam instalirao, pošto mi ne treba nešto previše stvari, meni služi kao čisti file storage. Jedina moja primjedba na njega je da mi se često zagubi network name, pa sam ga cca. svakih tjedan dana morao restartati da bi ga računala u mreži vidjela.
Naravno, postavio sam gdje god sam mogao da se pristupa preko IP adrese, no to je samo zaobilazak. Ako se slučajno susretneš sa bilo kakvim problemom, javi, ako ne mogu pomoći, barem da znam što mene može očekivati :D.

Za sad bi trebao napraviti, ako je moguće, u NFSu putanju prema folderu u kojem su filmovi (Volume1\video).

Nažalost, nisam se igrao NFS-om, samo sam si poštealo SMB / CIFS i ftp online / offline pristup, te remote control (koji zbog obustave besplatne dynds usluge, ponovno treba postavljati)
Sorry, nisam baš od pomoći.
Vjerujem da si već provjerio, ali za svaki slučaj, posjeti http://forum.zyxel.com/ , možda se netko susreo sa sličnim problemom.
Kupio sam ovaj NAS i unutra stavio WD Red 2TB.
Prvi dojam je ok jedino za sad nisam uspio podesiti NFS kako želim (po defoultu stavlja neku svoju putanju prema folderima).
Postoji za njega FFP koji se može instalirati da radi sa sticka ili direkno sa diska pa me interesira ako neko zna malo više o tome kako to funkcionira nek napiše tu ili na pm.