T-com adb router n4202 administratorska šifra?

Molim za pomoč dobio sam novi router od t-com-a ADB N4202 trebala bi mi administratorska šifra za podešavanje ftp koji je sad kad uđem na user nemam tu mogučnost, najme kad se uđe u podešavanje pod user - ser.br uredaja otvaraju se samo dio mogucnosti podešavanja s obzirom da taj uređaj ima puno detaljnije podešavanje ali samo pod Admin korisnikom.
Unapred Hvala
Ja sam podesio na Thomsonu 782i po ovim uputama:
Password: !tc0Mht[ modem_access_code ], ie. if modem_access_code is 1234567890, password will be !tc0Mht1234567890
E, sad, važi li to i za druge T-comove routere, to ne znam. Probaj. 0 je nula. Najbolje kopiraj !tc0Mht .

Probao sa kombinacijom username: admin i pass:!tc0Mht ser br. Ali ništa imali ko joškakvu ideju. Hvala

Ne ide tako sa ADB-om. Taj admin pise funkcionira samo sa Thomsonom. Još ćemo se načekat da netko dobije administratorsku šifru za ADB, pošto su ga nedavno počeli dijelit.

admin ti je
username: administrator
pass: !tc0Mht i u nastavku pass s kojim se spajas na njega
primjer !tc0Mht43401I0012345

Hvala, ja sam uspio! ali imam drugi problem: htio sam ući u postavke routera da bi vidio wifi šifru.
naime tamo gdje piše stoje naravno točke umjesto pasworda, a kada kliknem kvačicu 'show password' onda mi se prikažu zvjezdice!??? WTF?
Što sad?

eto isti problem router A4202N nemogu nikako uci koji je user ako netko zna
hvala unaprjed

User je user
Password je ispod rutera.

imam isti problem
gdje je točno pass na routeru? gledam u onu etiketu ispod, nigdje eksplicitno nije naznačeno što je pass

Umjesto da pišeš mogao si isprobati sve što je napisano 30 puta.
Moj pass počinje sa 25555

Imam i ja navedeni problem! Sve sam probao stta je ovdje na forumu bio prijedlog ali nista!

I ja sam dobio taj router,WiFi mi je isključen na njemu i sada bih ja ušao u njega da mogu narediti wifi no 0 bodova,sve isprobao što ste rekli i nefunkcionira :( ima li tko ideju kako da uđem u njega?
EDIT
Riješeno.
Pod user sam upisao user,a pod password sam upisao brojeve i slova koja pišu pod S/N(pogledati naljepnicu ispod routera).

takoter za ulazak u ruter kao administrator, sljedece:
username:administrator
password: !tc0Mht + modem acsces cod na poledini rutera

Zna li neko sifru od rutera A1 vv 2220 ?
Probao sam sve predloge ali nista ne funkcionise .
P.S. Ovo je nemacki ruter ...
Molim za pomoč dobio sam novi router od t-com-a ADB N4202 trebala bi mi administratorska šifra za podešavanje ftp koji je sad kad uđem na user nemam tu mogučnost, najme kad se uđe u podešavanje pod user - ser.br uredaja otvaraju se samo dio mogucnosti podešavanja s obzirom da taj uređaj ima puno detaljnije podešavanje ali samo pod Admin korisnikom.
Unapred Hvala