Mrežni hardver

T-com adb router n4202 administratorska šifra?

Dadooo sri 6.3.2013 11:06

Molim za pomoč dobio sam novi router od t-com-a ADB N4202 trebala bi mi administratorska šifra za podešavanje ftp koji je sad kad uđem na user nemam tu mogučnost, najme kad se uđe u podešavanje pod user - ser.br uredaja otvaraju se samo dio mogucnosti podešavanja s obzirom da taj uređaj ima puno detaljnije podešavanje ali samo pod Admin korisnikom.

Unapred Hvala

espero sri 6.3.2013 11:23
Dadooo kaže...

Molim za pomoč dobio sam novi router od t-com-a ADB N4202 trebala bi mi administratorska šifra za podešavanje ftp koji je sad kad uđem na user nemam tu mogučnost, najme kad se uđe u podešavanje pod user - ser.br uredaja otvaraju se samo dio mogucnosti podešavanja s obzirom da taj uređaj ima puno detaljnije podešavanje ali samo pod Admin korisnikom.

Unapred Hvala

Ja sam podesio na Thomsonu 782i po ovim uputama:

Password: !tc0Mht[ modem_access_code ], ie. if modem_access_code is 1234567890, password will be !tc0Mht1234567890

E, sad, važi li to i za druge T-comove routere, to ne znam. Probaj. 0 je nula. Najbolje kopiraj !tc0Mht .

CrossDeath ned 2.6.2013 16:25
Dadooo kaže...
Probao sa kombinacijom username: admin i pass:!tc0Mht ser br. Ali ništa imali ko joškakvu ideju. Hvala

Ne ide tako sa ADB-om. Taj admin pise funkcionira samo sa Thomsonom. Još ćemo se načekat da netko dobije administratorsku šifru za ADB, pošto su ga nedavno počeli dijelit.

marich999 sri 6.11.2013 08:50

Hvala, ja sam uspio! ali imam drugi problem: htio sam ući u postavke routera da bi vidio wifi šifru.

naime tamo gdje piše stoje naravno točke umjesto pasworda, a kada kliknem kvačicu 'show password' onda mi se prikažu zvjezdice!??? WTF? 

Što sad?

kruskar pet 7.2.2014 16:35

I ja sam dobio taj router,WiFi mi je isključen na njemu i sada bih ja ušao u njega da mogu narediti wifi no 0 bodova,sve isprobao što ste rekli i nefunkcionira :( ima li tko ideju kako da uđem u njega?

EDIT

Riješeno.

Pod user sam upisao user,a pod password sam upisao brojeve i slova koja pišu pod S/N(pogledati naljepnicu ispod routera).