svrlj pet 27.7.2012 11:23

Imam kompjuter i laptop i VIP mobilni internet(K3565-Z usb modem, to ide preko carneta i imam prometa koliko hoču ali mi smanje brzinu) s kojim se sada mogu spajati samo na jedno računalo. Htjeo sam  kupiti ovaj 3G router i povezati ga sa tim usb modemom  i onda bih imao 4 Ethernet porta i još bih imao Wireless preko toga. Dali bi to funkcioniralo??????  Ako ne dali bi mi onda valjalo da kupim USB Wireless adapter za stolno računalo i laptopom se povežem na njega preko wirelessa, a konekciju podijelim sa programom Connectify.  Hvala.

Oldy sub 28.7.2012 21:22

Bi to je 3G router samo što ti je taj stick šrot za današnje vrijeme, pa predlažem uz taj 3G router neki bar do 7.2Mb/s recimo Huawei e173, Huawei e303... jer su ipak dva računala ako možeš nabaviti stick za do 21Mb/s još bolje.... Jer ti je tih za do 3.6Mb/s a bez HSUPA znači samo do 0.384Mb/s definitivno preusko grlo ovaj tren.... :)

acarnoje pon 30.12.2013 01:23

Evo i ja trebam uzet neki 3g router, a da ne otvaram novu temu postat cu ovdje. Imam izvrsni 4G stick alcatel one touch l100. Pa bih zamolio ako mi moze netko preporuciti neki bolji 3G router da podrzava ovaj stick. Ali trebam da u routeru mogu podesavati profile za spajanje kao sto mogu u programu od sticka. Hvala.