Problem s rezolucijom

Mozes li na drugim monitorima namjestiti njihovu nativnu rezoluciju?

nemam drugi monitor al sam spajo na lcd tv i na njemu mogu

Je li taj tv FULLHD ili HDREADY (1920x1080 ili 1366x768/1280x720)

full hd 1920x1080

Skini ti drajver za njega Link, instaliraj, restartaj i trebalo bi ti dat @60 hz
Probaj mu ručno preko device managera update drivera na monitor napravit, nemoj preko njegovog setupa

Skini ti drajver za njega Link, instaliraj, restartaj i trebalo bi ti dat @60 Mhz
Probaj mu ručno preko device managera update drivera na monitor napravit, nemoj preko njegovog setupa
Ništa se nije promijenilo sam umjesto generic non pnp monitor piše "Display device on: VGA"

Da ne otvaram novu temu malo ću se ubaciti u ovu(unaprijed se ispričavam)
Nemogu natjerati Intel GMA X4500 na monitoru Acer AL1916W osvježavanje ekrana 75Hz.
I monitor i grafika podržavaju 75Hz, međutim nudi samo 60Hz.
Kad ubacim HD 3870 uredno ga podigne na 75Hz.Driveri instalirani, molim pomoć
(razliku u osvježavanju primjetim, i želim se riješiti jednog potrošača, barem preko ljeta)

Nemogu natjerati Intel GMA X4500 na monitoru Acer AL1916W osvježavanje ekrana 75Hz.
I monitor i grafika podržavaju 75Hz, međutim nudi samo 60Hz.
Nema ti smisla stavlja LCD monitor na 75Hz pogotovo ovaj 19 inča, 60hz je dovoljno, izgubit ćeš oči
Imam Samsung SyncMaster 2043SN 20" i nemogu ga podesiti na na njegovu rezoluciju (1600 x 900). Windows 7 ga ocitava kao Generic Non-PnP monitor... Kada stavim na 1600 x 900 slika je razvučena i radi na freq 85Hz a treba na 60. Reinstalirao sam windowse i nije pomoglo. Pokusao sam i sa drugim kablom i sve je isto, Imam ATI radeon HD 4870 i najnovije drivere za njega (par dana staro) tako da nije ni u driverima problem.
Hvala unaprijed...