Preporuka 24" monitora

itko? :((

Samsung P2470H

Nezz ovi acer mi se sviđa, ali s druge strane kad ga pogledam pari mi kao da bi puka kad ga malo jace stisnem XD?

Uzmi xl2370 bez razmišljanja i pogledaj testove na netu u svakom kažu da je jedan od najboljih tn monitora.
http://protis.hr/products/details/monitor-lcd-led-23-samsung-xl2370-1920x1080-250cdm25-000-0001-2ms-black/28249?service=1

ovaj protis je skroz poludio, NA BOLJE
ne mogu vjerovat kak se cijene mijenjaju iz dana u dan
recimo samsung xl2370, do DANAS je svugdje bio oko 2400kn, i još uvijek je, a sad u protisu 1800kn
stavim jučer Acer s243h u košaricu za 2050kn, danas ujutro je bio 1950kn, a u zadnjih pol sata 1900kn
nemrem vjerovat

ovaj protis je skroz poludio, NA BOLJE
ne mogu vjerovat kak se cijene mijenjaju iz dana u dan
recimo samsung xl2370, do DANAS je svugdje bio oko 2400kn, i još uvijek je, a sad u protisu 1800kn
stavim jučer Acer s243h u košaricu za 2050kn, danas ujutro je bio 1950kn, a u zadnjih pol sata 1900kn
nemrem vjerovat
Samo nek nastave tako i mi svi sretni heh.

da, sad i mene nekaj vuče prema xl2370, baš ga svugdje hvale, a pala cjena za 600kn prema adm-u ili links-u

Ma ija bi kupio u njih da sam u Zagrebu. Vamo u Splitu nema niti jedne poštene trgovine za računalne komponente.Za tehno maxa mozemo reći da ima "pristojne cijene", ali on nema toliko izbora.A ovi sta imaju opširniji izbor nabili su cijene boli glava.I kad stastavljašpc uzmemo li u obzir ovih osnovnih 4-5 komponenata, ako te na svakom oderu 100-200 kn osjetis razliku itekako.

opet porasla cijena za 40kn, sad je 1840kn
presmiješno

Da ne otvaram novu temu,ja si takoder uzimam novi lcd monitor,i ovaj
Samsung XL2370 mi je zapeo za oko takoder,nego ja cu na njega spojiti ps 3 i igrati GH,na mom LCD TVu 82 cm na 1080p mi GH laga,i to skoro svim korisnicima u svijetu,mislite da ce ovaj monitor rijesiti problem?
Ja preporučam Acer kojeg je netko gore naveo ili ovaj LG

Meni je LG W2486L zapeo za oko, vidim da ga po netu dosta hvale, u Protisu kosta 2100kn.
http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-24-lg-w2486l-1920x1080-250cdm2-20000001-2ms/28572

http://www.protis.hr/products/details/monitor-lcd-24-lg-w2486l-1920x1080-250cdm2-20000001-2ms/28572
U protisu je skuplji od xl2370 i lošiji pa se ne isplati kupovat.

Samsung XL2370 mi je zapeo za oko takoder,nego ja cu na njega spojiti ps 3 i igrati GH,na mom LCD TVu 82 cm na 1080p mi GH laga,i to skoro svim korisnicima u svijetu,mislite da ce ovaj monitor rijesiti problem?Na LCD monitoru nebi smio bit lag. Jedno je igrat na lcd monitoru a drugo na lcd TVu.
Edit:
Dali misliš slika ti malo "laga" ili nešto drugo?

Samsung XL2370 mi je zapeo za oko takoder,nego ja cu na njega spojiti ps 3 i igrati GH,na mom LCD TVu 82 cm na 1080p mi GH laga,i to skoro svim korisnicima u svijetu,mislite da ce ovaj monitor rijesiti problem?Na LCD monitoru nebi smio bit lag. Jedno je igrat na lcd monitoru a drugo na lcd TVu.
Edit:
Dali misliš slika ti malo "laga" ili nešto drugo?
Problem je u tom sto laga sam Guitar hero,znaci zvuk za slikom ili obrnuto,i ima calibration lag opcija,ali samo u pozitivnom mjerilu,a trebalo bi biti negativno,to me nervira...a i moj ovaj Philips 190C je star ko svijet,pa je vrijeme da se prebacim na nesto novo posto ipak mi komp nije toliko "los" =)

Problem je u tom sto laga sam Guitar hero,znaci zvuk za slikom ili obrnuto,i ima calibration lag opcija,ali samo u pozitivnom mjerilu,a trebalo bi biti negativno,to me nervira...a i moj ovaj Philips 190C je star ko svijet,pa je vrijeme da se prebacim na nesto novo posto ipak mi komp nije toliko "los" =)
Evo šta sam naša na netu Guitar Hero ali to je staro, uglavnom na drugim konzolama radi ured jedino na PS3 ne. Tako neznam koliko će ti pomoć novi monitor. :)
PS. Ako imaš od koga posudit monitor na dan - dva pa isprobat, to bi bilo najbolje.
Može preporuka 24" monitora s cijenom do 2000kn (100kn +/-) da je dobar za igranje,gledanje 1080p filmova i da se na njega može spojiti ps3 i dvd.
Pokretljivost ekrana i njegov izgled nisu toliko važni(ne treba svjetlucati
).