Monitori

Preporuka 24" monitora

razorst3 pon 18.10.2010 11:10

Može preporuka 24" monitora s cijenom do 2000kn (100kn +/-) da je dobar za igranje,gledanje 1080p filmova i da se na njega može spojiti ps3 i dvd.

Pokretljivost ekrana i njegov izgled nisu toliko važni(ne treba svjetlucatiCool).

El Dacho pon 18.10.2010 21:00

ovaj protis je skroz poludio, NA BOLJE

ne mogu vjerovat kak se cijene mijenjaju iz dana u dan

recimo samsung xl2370, do DANAS je svugdje bio oko 2400kn, i još uvijek je, a sad u protisu 1800kn

stavim jučer Acer s243h u košaricu za 2050kn, danas ujutro je bio 1950kn, a u zadnjih pol sata 1900kn

nemrem vjerovat

Gondar pon 18.10.2010 21:03
El Dacho kaže...

ovaj protis je skroz poludio, NA BOLJE

ne mogu vjerovat kak se cijene mijenjaju iz dana u dan

recimo samsung xl2370, do DANAS je svugdje bio oko 2400kn, i još uvijek je, a sad u protisu 1800kn

stavim jučer Acer s243h u košaricu za 2050kn, danas ujutro je bio 1950kn, a u zadnjih pol sata 1900kn

nemrem vjerovat

Samo nek nastave tako i mi svi sretni heh.

razorst3 pon 18.10.2010 21:27

Ma ija bi kupio u njih da sam u Zagrebu. Vamo u Splitu nema niti jedne poštene trgovine za računalne komponente.Za tehno maxa mozemo reći da ima "pristojne cijene", ali on nema toliko izbora.A ovi sta imaju opširniji izbor nabili su cijene boli glava.I kad stastavljašpc uzmemo li u obzir ovih osnovnih 4-5 komponenata, ako te na svakom oderu 100-200 kn osjetis razliku itekako.

eplati.com pon 18.10.2010 22:41

Da ne otvaram novu temu,ja si takoder uzimam novi lcd monitor,i ovaj

Samsung XL2370 mi je zapeo za oko takoder,nego ja cu na njega spojiti ps 3 i igrati GH,na mom LCD TVu 82 cm na 1080p mi GH laga,i to skoro svim korisnicima u svijetu,mislite da ce ovaj monitor rijesiti problem?
Vakaka uto 19.10.2010 14:26
eplati.com kaže...

Samsung XL2370 mi je zapeo za oko takoder,nego ja cu na njega spojiti ps 3 i igrati GH,na mom LCD TVu 82 cm na 1080p mi GH laga,i to skoro svim korisnicima u svijetu,mislite da ce ovaj monitor rijesiti problem?

Na LCD monitoru nebi smio bit lag. Jedno je igrat na lcd monitoru a drugo na lcd TVu.

Edit:

Dali misliš slika ti malo "laga" ili nešto drugo?

eplati.com uto 19.10.2010 15:20
Vakaka kaže...
eplati.com kaže...

Na LCD monitoru nebi smio bit lag. Jedno je igrat na lcd monitoru a drugo na lcd TVu.

Edit:

Dali misliš slika ti malo "laga" ili nešto drugo?

Problem je u tom sto laga sam Guitar hero,znaci zvuk za slikom ili obrnuto,i ima calibration lag opcija,ali samo u pozitivnom mjerilu,a trebalo bi biti negativno,to me nervira...a i moj ovaj Philips 190C je star ko svijet,pa je vrijeme da se prebacim na nesto novo posto ipak mi komp nije toliko "los" =)

Vakaka uto 19.10.2010 15:34
eplati.com kaže...

Problem je u tom sto laga sam Guitar hero,znaci zvuk za slikom ili obrnuto,i ima calibration lag opcija,ali samo u pozitivnom mjerilu,a trebalo bi biti negativno,to me nervira...a i moj ovaj Philips 190C je star ko svijet,pa je vrijeme da se prebacim na nesto novo posto ipak mi komp nije toliko "los" =)

Evo šta sam naša na netu Guitar Hero ali to je staro, uglavnom na drugim konzolama radi ured jedino na PS3 ne. Tako neznam koliko će ti pomoć novi monitor. :)

PS. Ako imaš od koga posudit monitor na dan - dva pa isprobat, to bi bilo najbolje.