Monitori
Monitor LG LED IPS234V Dual Display

Samo problemi s baš tim modelom...nisi jedini

Monitor je dobar, kvaliteta slike na razini ali me navedena greška uistinu neugodno iznenadila. Spojio sam drugi monitor, resetirao postave ATI Catalysta, resetirao postavke BIOSA, spojio natrag svoj monitor i proradilo je. Dobio sam sliku natrag no zapravo nisam siguran gdje je točno bila greška.
Pozdrav, koristim monitor LG IPS234V 23`` tjedan dana i sve je bilo ok do prekjučer kad mi se prilikom paljenja računala javila obavijest: "dual display cannot be used, installation of dual package will enable this menu". Nikakav dodatni monitor nisam priključivao niti sam mijenjao postavke monitora. Provjerio sam kablove, promijenio nekoliko outputa na grafičkoj (dvi, hdmi, vga), otspojio sam kabel dok je bio komp bio upaljen i ponovno spojio ali se greška nastavila. Spojio sam monitor s laptopom i resetirao postvke monitora ali ništa od navedenog nije pomoglo. Trenutno nemam drugi monitor da probam spojiti s njim i eventualno instalirati neki software pa da vidim hoće li pomoći a i ne ostaje mi se na 2 tjedna bez monitora na servisu. Ako netko ima kakvo drugo rješenje ili savjet bio bih zahvalan.