LG Flatron W2361V-PF 23"

Mene također zanima to što i tebe pa se nadam da ce nam netko pomoci.

Bug 203 imaš test monitora pa vidi,piše u bugu da vrijedi svake kune

ali me zanima i ovo pitanje u vezi grafičke pa sad neznam dali je to prevelik ili premali monitor za tu grafičku...

Ja imam taj monitor i HD4870 1gb vuče sve bez problema na full hd,tako da može jedino biti premali

evo danas sam ga kupio i svakako ga preporučam svima... malo sam se mučio na početku dok sam si postavke složio, ali sad je slika ko iz snova. nisam se još navikao na wide ekran al s vremenom i to će sjesti na svoje... uglavnom sve pohvale lg-u na kvalitetnom i relativno jeftinom monitoru.

evo ovdje ću postavit pitanje, da ne otvaram novu temu, stavio sam u ovaj monitor hdmi kabel i spojio ga na grafičku, e sad rezolucija mi je 1920x1080 i kada je na dvi-u onda mi bude preko cijelog ekrana prikaz, ali kada stavim hdmi fali sa svake strane par centimetara a ista je rezolucija. kada uključim i dvi i hdmi skupa onda mi je na hdmi-u power savin mode i nema slike a na dvi-u mi je normalna slika. molio bih nekoga za objašnjenje ove ne tako strašne situacije ali opet dovoljno strašne da pitam. Unaprijed hvala.
EDIT:modovi sorry na duplom postu...

Zanima me gdje mogu ovaj monitor ukupiti u Zagrebu i kolika je cijena?

Zanima me gdje mogu ovaj monitor ukupiti u Zagrebu i kolika je cijena?

Posto pise da ovaj vise nije dostupan,jel moze tko preporucit monitor do 22" da ne bude preko 1600 kn, a po mogucnosti iz adm-a?

LG FLATRON W2243S

Ja sam mislio uzet ovo, cini mi se skroz ok za tu cijenu

Ja sam mislio uzet ovo, cini mi se skroz ok za tu cijenu
kupi

I ja cu sebi uzet ovaj uskoro,cuo sam sve najbolje o njemu,nadam se da ce ic dobro na moju grafu

Ja imam dotični monitor i imam samo riječi hvale, obožavam ga. ono šta se priča o njemu nije mit ili nesto izmisljeno, samo kupuj! :D

I mene zanima ovaj monitor.
1.
Ja bi ga koristio najviše za crtanje u autocadu i poneki film ili crtić, a priključio bi ga na laptop (max rez 1680x1050). Laptop mi ima dva izlaza D-SUB i HDMI, na koji izlaz bi ga bilo najbolje spojiti?
2.
Kako će mi se ponašati slika s obzirom da laptop ima manju rezoluciju od monitora?
3.
Da li bi bilo moguće da mi ja taj monitor sa jednim ulazom bude spojen na Desktop PC a sa drugim ulazom na HDMI, naravno nikada ne bi oba računala radila u isto vrijeme?
Molim vas za savjete. pozdrav

Želio bih kupiti monitor LG W2361V-PF, ali uza sve kvalitete koje posjeduje nekako mi se ekran čini preuzak. Stoga bih zamolio da mi netko tko ga posjeduje izmjeri visinu radne površine monitora. Nadam se vašem odgovoru. Hvala unaprijed

29 cm ti je visina radne površine,
imam 2 pitanja,znali itko kako podesit kut gledanja odnosno kako naguti monitor prema nazad probo sam iz sve snage ali kao da je zaglavljeno (možda postoji neka caka),i drugo je kupio sam hdmi kabel kako da namjestim da mi slikabude od ruba do ruba jednostavno neide sa svake strane i gore i dolje i ljevo i desno imam po 3-4cm crne praznine(iritantno)???
i dali dobivam na kvaliteti nečega ako je monitor spojen preko hdmi kabla???

29 cm ti je visina radne površine,
imam 2 pitanja,znali itko kako podesit kut gledanja odnosno kako naguti monitor prema nazad probo sam iz sve snage ali kao da je zaglavljeno (možda postoji neka caka),i drugo je kupio sam hdmi kabel kako da namjestim da mi slikabude od ruba do ruba jednostavno neide sa svake strane i gore i dolje i ljevo i desno imam po 3-4cm crne praznine(iritantno)???
i dali dobivam na kvaliteti nečega ako je monitor spojen preko hdmi kabla???
nemože se naginjati monitor, fiksiran je skroz... a ovaj problem sa hdmi kablom imam i ja, ali ne dobivaš na kvaliteti slike ništa više nego sa dvi kablom...

upravo sam bio na servisu i nije istina da je fiksiran monitor,ispočetka nisam mogao vjerovati jer sam se fakat grčio da ga nagnem,ali frajer na servisu ga je jednostavno primio za stalak i drugom rukom nagnuo(znam da se ljudi boje kad počne pucketat al nema straha,prvi puta ide najteže dok se ne razradi)
a ovo za hdmi-da i ja sam to pročitao na netu sad da nema prevelike razlike samo što hdmi paralelno šalje i zvuk(neznam kako al dobro) tako da hvala-nadam se da sam pomažući sebi još nekome pomogao...

Imam problem sa forte managerom. Naime instalirao sam forte manager, ali mi se ne otvara ni jedna opcija na njemu osim check updates(check updates nema smisla pošto mi se tamo nudi verzija programa starija od ove moje).
Čak mi ni opcija help ne radi, iako je osvijetljena. Nevjerovatno!!
Radim u windows XP koji su, usput rečeno, originalni. Ne znam u čemu je problem.
Pomagajte!!
Hvala.

nevidim uopce svrhu tog softwarea odnosnodrivera..

Evo i ja sam planirao kupiti ovaj monitor pošto ga svi hvale, ali sam naletio na W2363V.
http://www.lg.com/uk/it-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2363V.jsp
Sad ne znam isplati li se dati dodatnih 200kn za W2363V. Može li netko iz prve ruke reći kakav je prikaz boja u odnosu na W2361V i ima li možda problema sa probijanjem pozadinskog osvjetljenja?
Osim nepotrebnog Thru Light-a (svijetlo ispod monitora koje bljeska u ritmu slike/muzike) koji se srećom može isključiti i bijele boje monitor mi se čini vrlo dobar. Koristit ću ga na prvom mjestu za igranje.

Ne bi se tija mišat al ako se baš traži kvalitetan monitor za prihvatljivu cijenu onda se uzme LG W2220P.

Ne bi se tija mišat al ako se baš traži kvalitetan monitor za prihvatljivu cijenu onda se uzme LG W2220P.
A ako bi tija 23" sa 2ms odzivom šta se onda uzme?

A ako bi tija 23" sa 2ms odzivom šta se onda uzme?
Odziv je apsolutno nebitan, ulazno kašnjenje je ono što se gleda, a to bome niti jednom monitoru nije manje od cca 20ms.

Pa dobro, nisam to pitao, ali šta je onda s ovim "fenomenima":
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=36&mo1=589&p1=6587&ma2=35&mo2=501&p2=5175&ph=12
Ovdje je navodno prosječno ulazno kašnjenje 7ms za XL2370...
A na kraju na nekim monitorima ima i "gaming mod" s kojim mogu žrtvovat malo kvalitete slike za manje ulazno kašnjenje, jel tako?

Ja imam lg flatron wide 22", 2 mili sekunde vec dvije godine i zadovoljan sam s njim. Odlican je kao monitor za komp, za gledanje filmova i za igranje igrica. Platio sam ga 2000 kn, mislim da takav sad ima za 1500 ili manje i ne trebate se previse zamarati jeli on 2 ili 5 mili sekundi, mislim da to prosto oko ni ne vidi
LG Flatron W2361V-PF 23" ,black,wide screen 16:9,Full HD,DVI sutra kupujem ovaj monitor pa još jednom želim provjerit dali je stvarno dobar kako se priča...
i imam još neko pitanje: imam 4890 vapor-x i planiram tek iza nove godine uzet još jednu, oće li do tada ova jedna uspjet izgurat sama tu rezoluciju?
Unaprijed hvala svima.